Hayatta her şey mümkünKadın üst pozisyondayken sürtünme oldu sonra ayakta pozisyonda ikimizde ayaktayken de yaşandı ama kısa süreli ve
boşalma olmadı ama zevk suyu çok az geldi sadece sürtündü içine girmedi bu duruma ne olur hamilelik yaşanma olasılığı yok değil mi biren birileri yazabilir mi?
Hamile kalmak için en mükemmel pozisyon bence yüzde yüz hamilesin.Kadın üst pozisyondayken sürtünme oldu sonra ayakta pozisyonda ikimizde ayaktayken de yaşandı ama kısa süreli ve
boşalma olmadı ama zevk suyu çok az geldi sadece sürtündü içine girmedi bu duruma ne olur hamilelik yaşanma olasılığı yok değil mi biren birileri yazabilir mi?
Kız vallahi he bende yeniyim ama farkettim ki ben hariçYeni üye ilk mesajı, günlük mahmut abi dozu
Çoğu yazıp üyelik iptal ediyorKız vallahi he bende yeniyim ama farkettim ki ben hariçbu yeni üyeler bizlere haydar dümen muamelesi yapıyor
Niye almasınlar? Kadın üstteyken sürtünme hareketini klitoris bölgesinde yapıyorsa penetrasyondan daha çok bile zevk alabilir.Bu şekilde zevk alabilmenize şaşırdım. Nedeni nedir, yapın düzgünce. Zaten maşallah eldeki yokluğa rağmen her pozisyonu uyarlamışsınız.
Surtunmeyin artık yaKadın üst pozisyondayken sürtünme oldu sonra ayakta pozisyonda ikimizde ayaktayken de yaşandı ama kısa süreli ve
Fantazi olsun, değişikşiklik olsun diye değil ki zorunluluktan böyle yapıyorlar. Kafa böyle doluyken çok zor. Sonra ayakta falan kayar bir şeyler olur yarım kalır ne bileyim.Niye almasınlar? Kadın üstteyken sürtünme hareketini klitoris bölgesinde yapıyorsa penetrasyondan daha çok bile zevk alabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?