- 20 Ocak 2010
- 46.105
- 165.804
- 1.123
- 43
Seçim ne seçimi bakireymiş gibi gezme seçimi mi yoksa fantazi mi?Arkadaşlar neden her seferinde sürtünenlere böyle sert tepkiler veriyorsunuz? Bu bir seçim değil mi? ,![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seçim ne seçimi bakireymiş gibi gezme seçimi mi yoksa fantazi mi?Arkadaşlar neden her seferinde sürtünenlere böyle sert tepkiler veriyorsunuz? Bu bir seçim değil mi? ,![]()
Seçimlerinin sonucuna katlanacaksa eyvallahArkadaşlar neden her seferinde sürtünenlere böyle sert tepkiler veriyorsunuz? Bu bir seçim değil mi? ,![]()
İkisi de.Seçim ne seçimi bakireymiş gibi gezme seçimi mi yoksa fantazi mi?
Katlanmayacaksa da kendine zarar. Bize dokunan bişey yok kiSeçimlerinin sonucuna katlanacaksa eyvallah
Tamam hepsi seçim gelip o zaman yana yakıla konu açıyorsa bende gelip kendi seçimimle kimseye hesap vermeden yorumumu yaparım neden çünkü benim seçimim öyle sen yorum yapmamayı secebilirsinİkisi de.
Bakireymiş gibi gezmek de bi seçim.
Hayatına aldığı erkeği kandırmak ya da dürüst olmak da bir seçim.
Bu konuda eleştiri çok saçma
Evet herkes her konuda istediğini yazar. Ben de gayet doğal hakkımla neden bu konuda eleştirildiğini sorarım. Çünkü bu da benim seçimim. Ha mantıklı bi cevap alamam o ayrı ama merak işte naparsınTamam hepsi seçim gelip o zaman yana yakıla konu açıyorsa bende gelip kendi seçimimle kimseye hesap vermeden yorumumu yaparım neden çünkü benim seçimim öyle sen yorum yapmamayı secebilirsin![]()
Seninki seçim değil sorgulama konu sahibin yaptığına seçim deyip bizim kendi seçimimizle yaptığimız yorumları sorguluyorsun kendinle çelişmeEvet herkes her konuda istediğini yazar. Ben de gayet doğal hakkımla neden bu konuda eleştirildiğini sorarım. Çünkü bu da benim seçimim. Ha mantıklı bi cevap alamam o ayrı ama merak işte naparsın![]()
Sorgulamayı seçiyorum o halde.Seninki seçim değil sorgulama konu sahibin yaptığına seçim deyip bizim kendi seçimimizle yaptığimız yorumları sorguluyorsun kendinle çelişme![]()
Sana ne işte. İstediği yerde istediği derdi yanar.Allah Allah anlatamiyorum galiba sürtünsün banane ama gelip burda saçma sapan hamilemiyim o muyum bu muyum diye dert yanmayacak seçimlerinin sonucuna katlanacak
Sana ne istediğim gibi eleştiririm bende o zaman yani bu konunun sonu yok anlayamadığın oSana ne işte. İstediği yerde istediği derdi yanar.
Seçimlerinin sonucu sana zarar vermiyorsa ne yaşadığı seni de ilgilendirmez o halde. Yaşadığı ilişki türünü eleştirme hakkı vermez
Kaldı ki burada herkes "sürtünme bir şey yaşayacaksan tam yaşa" diyor. Ben bu haddi soruyorum? Ne alaka? İnsanın ne yaşayacağına karışma hakkını kim veriyor size?
Öf he tamam diyim de sus artıkSana ne istediğim gibi eleştiririm bende o zaman yani bu konunun sonu yok anlayamadığın o![]()
Beni kimse susturamaz hele de dediğiyle yaptığı birbirini tutmayan biri hiç elestri yaparken kendine bakicaksınÖf he tamam diyim de sus artık![]()
Tutar konusunda laf edene bak ajsajdjsns ciddiye alamıcam maalesefBeni kimse susturamaz hele de dediğiyle yaptığı birbirini tutmayan biri hiç elestri yaparken kendine bakicaksın![]()
Ciddiye almadığım konu tutar konusunda ki dediklerin ama sen her seferinde olduğu gibi bunu da kendine göre anladınİyi ki ciddiye almiyorsun neyse tamam sensin :) benim hiç umrumda değil zırlamaya devam etsin konu sahibi eleştrimi yapar geçerim![]()
Harbiden sürte sürte nasıl dayaniyorsunuz ya insan nasıl dayanıp sevismez doğru düzgün ben olsam cart diye oturmuştum üstüne![]()
Orda kendimden bahsediyorum evet ben dayanamaz istediğimi yaparım sonrada zırlamam beni çok fazla inceleme :) veya incele boş vaktin çok demek napimCiddiye almadığım konu tutar konusunda ki dediklerin ama sen her seferinde olduğu gibi bunu da kendine göre anladın
Eleştiri dediğin de şu
Elden gelen bu demek ki
Okeytoo seni de anlıyorum![]()
Meraba erkek arkadaşımla yakınlaşma oldu ama hiçbir sekilerde birleşme olmadı zevk suyu elden vajinaya dudaklarımın içe degdı bu şekilde hamilelık olur mu saçma geliyor düşününce ama aklım o kadar bulandı ki o günden sonra kasıklarım da ağrı var adet öncesi ağrılar gibi aynı 7-8 gündür de geçmiyor bu yüzden kafam Allak bullak olduSana ne işte. İstediği yerde istediği derdi yanar.
Seçimlerinin sonucu sana zarar vermiyorsa ne yaşadığı seni de ilgilendirmez o halde. Yaşadığı ilişki türünü eleştirme hakkı vermez
Kaldı ki burada herkes "sürtünme bir şey yaşayacaksan tam yaşa" diyor. Ben bu haddi soruyorum? Ne alaka? İnsanın ne yaşayacağına karışma hakkını kim veriyor size?