Kadın üstteyken erkeğin zevk suyu gelirse yani bir sürtünme yaşandı bu durumda hamilelik olmaz değil mi?..

İkisi de.
Bakireymiş gibi gezmek de bi seçim.
Hayatına aldığı erkeği kandırmak ya da dürüst olmak da bir seçim.
Bu konuda eleştiri çok saçma
Tamam hepsi seçim gelip o zaman yana yakıla konu açıyorsa bende gelip kendi seçimimle kimseye hesap vermeden yorumumu yaparım neden çünkü benim seçimim öyle sen yorum yapmamayı secebilirsin

Tamam hepsi seçim gelip o zaman yana yakıla konu açıyorsa bende gelip kendi seçimimle kimseye hesap vermeden yorumumu yaparım neden çünkü benim seçimim öyle sen yorum yapmamayı secebilirsin
Evet herkes her konuda istediğini yazar. Ben de gayet doğal hakkımla neden bu konuda eleştirildiğini sorarım. Çünkü bu da benim seçimim. Ha mantıklı bi cevap alamam o ayrı ama merak işte naparsın

Evet herkes her konuda istediğini yazar. Ben de gayet doğal hakkımla neden bu konuda eleştirildiğini sorarım. Çünkü bu da benim seçimim. Ha mantıklı bi cevap alamam o ayrı ama merak işte naparsın
Seninki seçim değil sorgulama konu sahibin yaptığına seçim deyip bizim kendi seçimimizle yaptığimız yorumları sorguluyorsun kendinle çelişme

Seninki seçim değil sorgulama konu sahibin yaptığına seçim deyip bizim kendi seçimimizle yaptığimız yorumları sorguluyorsun kendinle çelişme
Sorgulamayı seçiyorum o halde.
Hani siz yorum adı altında yargılayıp eleştirip alay konusu yapmayı seçiyorsunuz ya ben de sizin o yargılarınızı merak ediyorum sebebi ne diye. Ama bak dediğim gibi hala mantıklı bi cevap yok. Anca saçma bir göz kırpma emojisi
Her neyse sonuçta herkes istediğini yaşar. İsteyen tam ilişkiye girer isteyen sürtünür kıvılcım çıkartır. Bunun hesabını sormak eleştirmek yargılamak saçma geliyor bana

Allah Allah anlatamiyorum galiba sürtünsün banane ama gelip burda saçma sapan hamilemiyim o muyum bu muyum diye dert yanmayacak seçimlerinin sonucuna katlanacak

Allah Allah anlatamiyorum galiba sürtünsün banane ama gelip burda saçma sapan hamilemiyim o muyum bu muyum diye dert yanmayacak seçimlerinin sonucuna katlanacak
Sana ne işte. İstediği yerde istediği derdi yanar.
Seçimlerinin sonucu sana zarar vermiyorsa ne yaşadığı seni de ilgilendirmez o halde. Yaşadığı ilişki türünü eleştirme hakkı vermez
Kaldı ki burada herkes "sürtünme bir şey yaşayacaksan tam yaşa" diyor. Ben bu haddi soruyorum? Ne alaka? İnsanın ne yaşayacağına karışma hakkını kim veriyor size?

Sana ne istediğim gibi eleştiririm bende o zaman yani bu konunun sonu yok anlayamadığın o

İyi ki ciddiye almiyorsun neyse tamam sensin :) benim hiç umrumda değil zırlamaya devam etsin konu sahibi eleştrimi yapar geçerim

İyi ki ciddiye almiyorsun neyse tamam sensin :) benim hiç umrumda değil zırlamaya devam etsin konu sahibi eleştrimi yapar geçerim
Ciddiye almadığım konu tutar konusunda ki dediklerin ama sen her seferinde olduğu gibi bunu da kendine göre anladın
Eleştiri dediğin de şu
Harbiden sürte sürte nasıl dayaniyorsunuz ya insan nasıl dayanıp sevismez doğru düzgün ben olsam cart diye oturmuştum üstüne

Elden gelen bu demek ki

Okeytoo seni de anlıyorum

Ciddiye almadığım konu tutar konusunda ki dediklerin ama sen her seferinde olduğu gibi bunu da kendine göre anladın
Eleştiri dediğin de şu

Elden gelen bu demek ki

Okeytoo seni de anlıyorum
Orda kendimden bahsediyorum evet ben dayanamaz istediğimi yaparım sonrada zırlamam beni çok fazla inceleme :) veya incele boş vaktin çok demek napim

Meraba erkek arkadaşımla yakınlaşma oldu ama hiçbir sekilerde birleşme olmadı zevk suyu elden vajinaya dudaklarımın içe degdı bu şekilde hamilelık olur mu saçma geliyor düşününce ama aklım o kadar bulandı ki o günden sonra kasıklarım da ağrı var adet öncesi ağrılar gibi aynı 7-8 gündür de geçmiyor bu yüzden kafam Allak bullak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…