- 5 Aralık 2022
- 26
- 52
- 3
- 28
- Konu Sahibi kadersiz0101
2012 yılında aile zoruyla amca oğlumla evlendirildim düğün günüme kadar hiç istemedim ağlayarak gelin oldum 11 yıldır evliyim eşim yobaz düşüncesiz ilgisiz kaba saba bir insan bunca yıl geçti hiç bigun mutlu olamadım hep boşanmak istedim ailem bana destek çıkmadı ağladım yalvardim ama nafile her gitmem de beni geri gönderdiler kendimden vazgectim çocuklarım için katlanicam bu hayata dedim ama çocuklarıma da babalık yapmiyor birgün olsun kucağına alıp çocuklarımı sevip oksamadi kızlarım artık büyüdü akılları eriyor anne bizim babamız nie böyle başkalarinin babası çocuklarını seviyor güzel konuşuyor sen neden bu adamla evlendin sozlerini ben evlatlarimdan duymaya başladım ve şimdi diyorum ki çocuklarım bile bu hayattan memnun degilse ben hala neyin sabrını mücadelesini veriyorum sosyal bir hayatı yok evde görgü kural bilmez banyoya girer kapıyı ortmeden soyunur ve benim kizlarim defalarca onu o halde gördüler benim çocuklarımın bunu yaşamaya hakları yok kadın sığınma evine gitmek bi süre orda kalıp boşanma davasi açmak istiyorum ama çocuklarimi kabul ederlermi elimden çocuklarimi alırlarsa ben yaşamam bana bir yol gösterin lütfen yardım edin 26 yaşında çaresiz 3 çocuğumla ne yapacağımı bilmiyorum ama artık sabrım doldu taştı gençliğim yandı bitti bu adamla
Son düzenleme: