- Konu Sahibi Masalprensesi07
-
Rica ederim şifa olsun insPekala tesekkur ederim o zaman :)
0.8 ise bir ihtimal ama sanki yok gibi..Yine de tekrarlayın en iyi sonuç kanmrb arkadaslar benimde bir sorum olacak dun kan testi yaptirdim ve sonuc 0.80 çıktı 4 gun sonra testin tekrarlanmasi istendi hamilemiyim acaba
14 ocakta aşılama yatırmıştım 11.gününde kan verdim erken verdim ama bir ihtimal olabilir 4 gun sonra yukselme ihtimali vardir belki olmayan değerde 0.10 diyo benimki 800.8 ise bir ihtimal ama sanki yok gibi..Yine de tekrarlayın en iyi sonuç kan
Merhaba,İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Mrb. 5 aylik evliyim bu adetim 6 gun gecti daha sonra cok ağrılı kan geldi hamile olma ihtimalim var mı?İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Merhabalarİstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Yumurtaligi olmayan bir bayan ilacla adet olabilir miİstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Gerçekten hamile kalma olasılığını artırıyor muymuş ? Bana da az akıntı var diye fitil verdi doktor.Merhaba bende gecen doktora gttm bebek icin ufak bir mantar sorunu varmis fitil verdi cogu kisi fitilden sonra hamile kalirsin diyor dpgruluk payi nedir ?
Gerçekten hamile kalma olasılığını artırıyor muymuş ? Bana da az akıntı var diye fitil verdi doktor.
İnşallah söyledikleri doğrudur da bir faydası olurEvet bir kac akrabam oyle soyledi vajina icini temizledigi icin bakteri falan kalmiyormus spermler daha kolay yumurtaliklara ulasiyormus . Ama dogruluk payi var mi bilmiyorum sadece soyledikleri bunlar. Ins dogrudur
Cnm gezinirken gördüm senin msjini bende bu ay seninkine benzer seyler yasiyorum adetim 6-7 gün sürer normalde ama bugun 10. Günüm hala kahverengi lekelenme seklinde dvm ediyor ve bu ay sadece 3.gün bide 4. Gün normal adet oldum gerisi hep lekelenme seklindeydi sen ögrenebildinmi sebebi neymis doktorada gitmek istemiorum bunun icin bide hamilelik icin ugrasiyorum bu ay klomen kullanmistim ondanmi dicem ama bundan önce iki kere daha kullandim onlarda böyle olmamisti7 gün kan, 6 gün kahverengi leke seklinde toplam 13 gün süren bir adetim var. Ultrasyon ve tahliller temiz çıktı. Sizce sorun ne olabilir. Kac doktora gittim, bu sezeryandan iki yil sonra olan bir olay, daha öncesinde 8 gün surerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?