- 25 Mayıs 2015
- 180
- 23
- 18
- 39
- Konu Sahibi Masalprensesi07
Dheas yüksek çıkıyor ne önerirsiniz?
Doğum kontrol hapı bile kar etmiyor
Doğum kontrol hapı bile kar etmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetimin 3.günü yaptırdım testi. Prl tsh a bağlı olarak yükselmiş olabilir dedi doktor . Adetten sonra hormon testini tekrarlayıp çıkan sonuçlara göre tedavi uygulanacakmış belki de hiç tedaviye gerek kalmazmış .Umarım kalmaz :) sizin değeriniz kaç çıktı ? Cevabınız için teşekkürler ...Benim anladığım TSH yanı troit hormonunuz yüksek endokrin e gorunmeniz gerekiyor muhtemelen ilaç verecektir benimde tsh yuksek oradan biliyorum diğer değerlerle ilgili bilgim yok
Benimde adetin 3 günü yaptığım hormon testlerinde TSH degerimin yuksek olduğunu öğrendim ilaç kullanıyorum simdi benimki sizinkinden düşüktü hatta 5.18 di sanırım normali 2 li degrlermis yüksek olunca hamile kalmak zorlaşır yada hamilelik kayıplarına neden olurmuş ama siz doktorunuz ne demisse o doğrudur bunlar benim kendi yaşadıklarimdann öğrendiklerim sizin durumunuz farklı olabilirAdetimin 3.günü yaptırdım testi. Prl tsh a bağlı olarak yükselmiş olabilir dedi doktor . Adetten sonra hormon testini tekrarlayıp çıkan sonuçlara göre tedavi uygulanacakmış belki de hiç tedaviye gerek kalmazmış .Umarım kalmaz :) sizin değeriniz kaç çıktı ? Cevabınız için teşekkürler ...
Bilgi için teşekkür ederim doktorum bana gerekli değerden ve yüksek olmasından kaynaklı düşük-çocukta zeka geriliği olma ihtimalinden bahsetmemişti. Sizin sayenizde netten küçük çaplı araştırma yapmış oldum :)Benimde adetin 3 günü yaptığım hormon testlerinde TSH degerimin yuksek olduğunu öğrendim ilaç kullanıyorum simdi benimki sizinkinden düşüktü hatta 5.18 di sanırım normali 2 li degrlermis yüksek olunca hamile kalmak zorlaşır yada hamilelik kayıplarına neden olurmuş ama siz doktorunuz ne demisse o doğrudur bunlar benim kendi yaşadıklarimdann öğrendiklerim sizin durumunuz farklı olabilir
Benimde iki kaybim var araştırma sonucunda TSH hormanumun yüksekliği neden olduğu söylendi ünv. Hastanesindeki prof. Doktor tarafından hamilelik kaybı ve zeka sorunu olabiliyor muş dediğimiz gibi bence sizde tedbir amaçlı endokrin doktoruna görünün benim bu konuda canim yandı kimsenin başına gelmesin ins.benimde bir daha olmasın inş boyle bir kayipBilgi için teşekkür ederim doktorum bana gerekli değerden ve yüksek olmasından kaynaklı düşük-çocukta zeka geriliği olma ihtimalinden bahsetmemişti. Sizin sayenizde netten küçük çaplı araştırma yapmış oldum :)
Yarın gidip tahlillleri tekrar yaptırcam inşallah ..Umarım başınıza bir daha bu durum gelmez kimsenin de başına gelmesin inşallahBenimde iki kaybim var araştırma sonucunda TSH hormanumun yüksekliği neden olduğu söylendi ünv. Hastanesindeki prof. Doktor tarafından hamilelik kaybı ve zeka sorunu olabiliyor muş dediğimiz gibi bence sizde tedbir amaçlı endokrin doktoruna görünün benim bu konuda canim yandı kimsenin başına gelmesin ins.benimde bir daha olmasın inş boyle bir kayip
Amin insaAllahYarın gidip tahlillleri tekrar yaptırcam inşallah ..Umarım başınıza bir daha bu durum gelmez kimsenin de başına gelmesin inşallah
1 senelik evliyim 4 aydir korunmuyruz ben degil esim korundu 4 aydr bos geciyo bu ay yanma agri kasinti sikayetleriyle doktora gttin iltihap dedi kist yok dedi bide uzun kamerayla bakti fitil ilac ve krem yazdi simdi merak ettigim cevremdeki herkez bu ay yada diger ay hamile kalirsin diyorlar acaba dgruluk payi var mi ? Iltihap akinca temizlenince kalabilirmiyim acaba ? Birde doktor uzun bi aletle alttan bakti kamersydi sanirim bir sorun olsa soylermiydi umarim cevaplarsinjzİstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
1 senelik evliyim 4 aydir korunmuyruz ben degil esim korundu 4 aydr bos geciyo bu ay yanma agri kasinti sikayetleriyle doktora gttin iltihap dedi kist yok dedi bide uzun kamerayla bakti fitil ilac ve krem yazdi simdi merak ettigim cevremdeki herkez bu ay yada diger ay hamile kalirsin diyorlar acaba dgruluk payi var mi ? Iltihap akinca temizlenince kalabilirmiyim acaba ? Birde doktor uzun bi aletle alttan bakti kamersydi sanirim bir sorun olsa soylermiydi umarim cevaplarsinjz
Ben biraz direncliyim ama acimiyor zaten o kameraninin ucuna jel suruyor rahat giriyor aci olmuyor bence bi an evvel gt doktoraMrhb o kameralı aleti sokunca acıma oldumu bnm fobim varda bir türlü muayeneye gidemiyorum.kac cm sokuyor,tirsiyorum ama mecbur gitmem de gerek
Sadece 1 kullanimlik fitil ise yaramaz sende ileri derece iltihap olmus benimde 1 yeni evliyken bide bu ara bu sıkıntim var yanma iliski esnasinda agri kasinti ve idrara cok cikma enfeksiyon mantar belirtisi yani vucudunuzda su an iltihap var bana bir krem kurtucu ve fitil verdi fitil 6 tane ilac 10 taneydi ilac bitti fitilde bugun son.....halada agrilarim oluyor...o kamerayla bakarak anladi ve gercekten acimiyor mutlaka gitmelisin yoksa cocuk zor oluyor tutmuyor diyorlar tedavini geciktirmeMrhb benim ilişki sırasında dayanılmayacak derecede genital bolgemde sadece yanma oluyor fobim var muayeneye gidemiyorum da.saglik ocağındaki Dr tek kullanımlık fitilde verdi (mantar icindi) yanma geçmedi..Nedir bu sadece ilişki de yanma var,kaşıntı yada başka şey yok.birde adet bitimimi muayeneye gitmem gerek mecbur gidicem daha seamer aldirmadim gitmisken yumurta ölçümü de yaptırayım diyorum...Offf yardım ((
Sadece 1 kullanimlik fitil ise yaramaz sende ileri derece iltihap olmus benimde 1 yeni evliyken bide bu ara bu sıkıntim var yanma iliski esnasinda agri kasinti ve idrara cok cikma enfeksiyon mantar belirtisi yani vucudunuzda su an iltihap var bana bir krem kurtucu ve fitil verdi fitil 6 tane ilac 10 taneydi ilac bitti fitilde bugun son.....halada agrilarim oluyor...o kamerayla bakarak anladi ve gercekten acimiyor mutlaka gitmelisin yoksa cocuk zor oluyor tutmuyor diyorlar tedavini geciktirme