• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın sağlığı hemşiresiyim sormak istediğinizi sorun arkadaşlar

Benim anladığım TSH yanı troit hormonunuz yüksek endokrin e gorunmeniz gerekiyor muhtemelen ilaç verecektir benimde tsh yuksek oradan biliyorum diğer değerlerle ilgili bilgim yok
Adetimin 3.günü yaptırdım testi. Prl tsh a bağlı olarak yükselmiş olabilir dedi doktor . Adetten sonra hormon testini tekrarlayıp çıkan sonuçlara göre tedavi uygulanacakmış belki de hiç tedaviye gerek kalmazmış .Umarım kalmaz :) sizin değeriniz kaç çıktı ? Cevabınız için teşekkürler ...

Adetimin 3.günü yaptırdım testi. Prl tsh a bağlı olarak yükselmiş olabilir dedi doktor . Adetten sonra hormon testini tekrarlayıp çıkan sonuçlara göre tedavi uygulanacakmış belki de hiç tedaviye gerek kalmazmış .Umarım kalmaz :) sizin değeriniz kaç çıktı ? Cevabınız için teşekkürler ...
Benimde adetin 3 günü yaptığım hormon testlerinde TSH degerimin yuksek olduğunu öğrendim ilaç kullanıyorum simdi benimki sizinkinden düşüktü hatta 5.18 di sanırım normali 2 li degrlermis yüksek olunca hamile kalmak zorlaşır yada hamilelik kayıplarına neden olurmuş ama siz doktorunuz ne demisse o doğrudur bunlar benim kendi yaşadıklarimdann öğrendiklerim sizin durumunuz farklı olabilir

Benimde adetin 3 günü yaptığım hormon testlerinde TSH degerimin yuksek olduğunu öğrendim ilaç kullanıyorum simdi benimki sizinkinden düşüktü hatta 5.18 di sanırım normali 2 li degrlermis yüksek olunca hamile kalmak zorlaşır yada hamilelik kayıplarına neden olurmuş ama siz doktorunuz ne demisse o doğrudur bunlar benim kendi yaşadıklarimdann öğrendiklerim sizin durumunuz farklı olabilir
Bilgi için teşekkür ederim doktorum bana gerekli değerden ve yüksek olmasından kaynaklı düşük-çocukta zeka geriliği olma ihtimalinden bahsetmemişti. Sizin sayenizde netten küçük çaplı araştırma yapmış oldum :)

Bilgi için teşekkür ederim doktorum bana gerekli değerden ve yüksek olmasından kaynaklı düşük-çocukta zeka geriliği olma ihtimalinden bahsetmemişti. Sizin sayenizde netten küçük çaplı araştırma yapmış oldum :)
Benimde iki kaybim var araştırma sonucunda TSH hormanumun yüksekliği neden olduğu söylendi ünv. Hastanesindeki prof. Doktor tarafından hamilelik kaybı ve zeka sorunu olabiliyor muş dediğimiz gibi bence sizde tedbir amaçlı endokrin doktoruna görünün benim bu konuda canim yandı kimsenin başına gelmesin ins.benimde bir daha olmasın inş boyle bir kayip

Merhaba, Ben 9 aydır gebe kalmaya çalısıyorum doktorumun söylediği hiç bir sorunumun olmadıgı gecen ay yasadıgım adet gecıkmesının mevsımsel oldugunu insülin direncimın yükselmesi nedeyle yasandıgını belirtti.ancak birsorun yoksa nıcın hamıle kalamadıgımı merak edıyorum.Bu gun itibari ile 2 gun sonra adet olmam gerekıyor ancak anlamsız br sekılde garıp bir kasık ağrısı ara ara gelip gidiyor bele ve bacağıma vuruyor kısa sure sonra gecıyor sizce gebelik testi için erken mi tesekkürler

Merhaba 27 aralıkta düşük yaptım 9 gün sonra 1 ay olcak korunmuyorum bebek istiyoruz... Ayın 15 doğurgan dönemin acaba tutmuş olablrmi test filan yapsanmı cok istiyorum bebek

Benimde iki kaybim var araştırma sonucunda TSH hormanumun yüksekliği neden olduğu söylendi ünv. Hastanesindeki prof. Doktor tarafından hamilelik kaybı ve zeka sorunu olabiliyor muş dediğimiz gibi bence sizde tedbir amaçlı endokrin doktoruna görünün benim bu konuda canim yandı kimsenin başına gelmesin ins.benimde bir daha olmasın inş boyle bir kayip
Yarın gidip tahlillleri tekrar yaptırcam inşallah ..Umarım başınıza bir daha bu durum gelmez kimsenin de başına gelmesin inşallah

Merhaba bende sormak istiyorum benim regl zamanımdan sonra kanamam oluyor akıntıyla beraber şöyle söyliyim aslında yüzeysel bişeyler yaşadığım zaman geçtikten sonra geliyor bu kanlı akıntı geçen ay doktora gittim ultrasonla rahimde yumurtalıkta bişey yok dedi idrar yaparken yanmada oluyor şuan ama tekrar gitmeyede korkuyorum kötü bişey çıkıcak diye internetten okuyorum kanser belirtilerine çok benziyo bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim tekrar gidicem doktora ama gidene kadar 1 seneye yakın olan bişey bu

bende pko var ancak adetlerim düzenli iken Aralık ayının 5inde regl olmuştum 10 Aralık bitti beb ek istiyoruz çalışmaları yapalım derken 29 Aralık kahverengi akıntım geldi tabi önemsemedim ilişkiye girdik o gün 30 aralıkta adet oldum 6 Ocak adetim bitti biz pes etmedik yine düzenli ilişkiye girdik ancak 18 Ocakta bende pembe akıntı geldi daha da gelmedi bugün de kontrol ettim gelen giden yok ara ara kasık ağrım oluyor sanıyorum ki tamam adet olucam ve belim çok ağrıyor. Ayrıca akıntım da çoğaldı kafayı yicem valla :) :) :KK70: sizce nedir bu yerleşme kanaması olabilir mi test yapsam mı yardım edin

İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
1 senelik evliyim 4 aydir korunmuyruz ben degil esim korundu 4 aydr bos geciyo bu ay yanma agri kasinti sikayetleriyle doktora gttin iltihap dedi kist yok dedi bide uzun kamerayla bakti fitil ilac ve krem yazdi simdi merak ettigim cevremdeki herkez bu ay yada diger ay hamile kalirsin diyorlar acaba dgruluk payi var mi ? Iltihap akinca temizlenince kalabilirmiyim acaba ? Birde doktor uzun bi aletle alttan bakti kamersydi sanirim bir sorun olsa soylermiydi umarim cevaplarsinjz

1 senelik evliyim 4 aydir korunmuyruz ben degil esim korundu 4 aydr bos geciyo bu ay yanma agri kasinti sikayetleriyle doktora gttin iltihap dedi kist yok dedi bide uzun kamerayla bakti fitil ilac ve krem yazdi simdi merak ettigim cevremdeki herkez bu ay yada diger ay hamile kalirsin diyorlar acaba dgruluk payi var mi ? Iltihap akinca temizlenince kalabilirmiyim acaba ? Birde doktor uzun bi aletle alttan bakti kamersydi sanirim bir sorun olsa soylermiydi umarim cevaplarsinjz

Mrhb o kameralı aleti sokunca acıma oldumu bnm fobim varda bir türlü muayeneye gidemiyorum.kac cm sokuyor,tirsiyorum ama mecbur gitmem de gerek

Mrhb benim ilişki sırasında dayanılmayacak derecede genital bolgemde sadece yanma oluyor fobim var muayeneye gidemiyorum da.saglik ocağındaki Dr tek kullanımlık fitilde verdi (mantar icindi) yanma geçmedi..Nedir bu sadece ilişki de yanma var,kaşıntı yada başka şey yok.birde adet bitimimi muayeneye gitmem gerek mecbur gidicem daha seamer aldirmadim gitmisken yumurta ölçümü de yaptırayım diyorum...Offf yardım :(((

Mrhb benim ilişki sırasında dayanılmayacak derecede genital bolgemde sadece yanma oluyor fobim var muayeneye gidemiyorum da.saglik ocağındaki Dr tek kullanımlık fitilde verdi (mantar icindi) yanma geçmedi..Nedir bu sadece ilişki de yanma var,kaşıntı yada başka şey yok.birde adet bitimimi muayeneye gitmem gerek mecbur gidicem daha seamer aldirmadim gitmisken yumurta ölçümü de yaptırayım diyorum...Offf yardım :KK43:((
Sadece 1 kullanimlik fitil ise yaramaz sende ileri derece iltihap olmus benimde 1 yeni evliyken bide bu ara bu sıkıntim var yanma iliski esnasinda agri kasinti ve idrara cok cikma enfeksiyon mantar belirtisi yani vucudunuzda su an iltihap var bana bir krem kurtucu ve fitil verdi fitil 6 tane ilac 10 taneydi ilac bitti fitilde bugun son.....halada agrilarim oluyor...o kamerayla bakarak anladi ve gercekten acimiyor mutlaka gitmelisin yoksa cocuk zor oluyor tutmuyor diyorlar tedavini geciktirme

Sadece 1 kullanimlik fitil ise yaramaz sende ileri derece iltihap olmus benimde 1 yeni evliyken bide bu ara bu sıkıntim var yanma iliski esnasinda agri kasinti ve idrara cok cikma enfeksiyon mantar belirtisi yani vucudunuzda su an iltihap var bana bir krem kurtucu ve fitil verdi fitil 6 tane ilac 10 taneydi ilac bitti fitilde bugun son.....halada agrilarim oluyor...o kamerayla bakarak anladi ve gercekten acimiyor mutlaka gitmelisin yoksa cocuk zor oluyor tutmuyor diyorlar tedavini geciktirme

Canım bende sadece ilişki esnasında yanma var o kadar.kasinti ağrı vb şeyler yok.iki yaşında da oğlum var şükür şimdilik çocuk dusuncem yok ama muayeneden tirsiyorum zira seamer de aldirmam lazım.fobim var inanılmaz tirsiyorum.sezeryan bile bu kadar korkytmamisti beni.ama mecbur gitmeliyim.o yanma bol su icsemde geçmedi.sogan suyu bile içtim birkaç gün aynı :((

Back