• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın sağlığı hemşiresiyim sormak istediğinizi sorun arkadaşlar

mrb arkadaslar benimde bir sorum olacak dun kan testi yaptirdim ve sonuc 0.80 çıktı 4 gun sonra testin tekrarlanmasi istendi hamilemiyim acaba

İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Merhaba,
2 yıl önce pcos tanısı aldım. Gynelle adlı ilaca başladım. 1 yıla yakın kullandım. Bıraktığımda adetim düzene girmişti, bir daha kullanmadım. Geçtiğimiz ay bir diyete başladım, ve 6 kilo verdim bir ayda. Ve o ay adet olmadım. Şimdi 38 gün gecikti. Acaba tekrar mı kistler fazlalaştı? Tekrar doktora gitmeli miyim yoksa beklemeli miyim?

Merhaba 27 sinde hsg cekildim ve 9dan 13 leke leke kanama gecirdim 23de adet olmam gerek ama 27si oldu hala olmadim hicbir belirtim yok adet olmam icin normalde hemen hemen heray agrili geciyor adetim.hsgdan sonra adet gecikmesi olurmu acaba gebelikten suphelindim test alip yaptim ama malesef negatif ..

Merhaba benimde genital bölgemde sürekli kıl dönmesi şeklinde iltihaplı şişlikler oluyor bartolin şeklinde olabilir bazen bu neden nedir temizliğe dikkat ediyorum her lavaboda mutlaka yıkar silerim ama birde yumurtlama gunumunden 3 4 gün sonra ara kn ama tarzında birşey oluyor 1 gün kadar sürüyor bi kaç damla pembe kahverengi akıntı sebebi hakkında bi fikriniz var mi

Merhaba ben dogum kontrol hapi kullanmak istiyorum en iyi ve zararsiz olani hangisi esim korunuyodu ama bi sikinti basladi onda artik kullnmasini istemiyoruz hangi dogum kontrol hapi en zararsiz ve sağlıklı birde nasil kullanildigini anlatabilirmisiniz hic hap kullanmadim

Merhaba bende gecen doktora gttm bebek icin ufak bir mantar sorunu varmis fitil verdi cogu kisi fitilden sonra hamile kalirsin diyor dpgruluk payi nedir ?

Merhabalar
Ben 4 ay önce sezaryen ile doğum yaptım 40 gün normal lohusa kanamam oldu fakat öyle çok çok değil leke lekeydi.40 gün sonunda kesildi ve bitti daha sonra 15 20 gün sonra regli oldum ve 15 gün sürdü.oda bitti yine bi 15 29 gün geçti tekrar regli oldum fakat 1 ay 1hafta oldu hala bitmedi leke leke de değil geliyor da geliyor doktora gittim hiç bişey yok dedi ve cyclo-progynova verdi.oda kesmedi hala kullanıyorum. felaket bir baş ağrısı yapıyor oda.ne yapıcamı bilmiyorum ne olur yardım edin

Merhaba,

Giydiğim bir çamaşır alerji yaptı bana doktora gittim ilaç kullandım,geçti ama tekrar başladı,mantar gibi kaşınıyor fakat mantar değilim kültür yaptırdım.Cildiye alerji olmuşsun dedi.Neden tekrar eder anlayamıyorum.Çok çok hassasım üstelik bu konuda..

Gerçekten hamile kalma olasılığını artırıyor muymuş ? Bana da az akıntı var diye fitil verdi doktor.

Evet bir kac akrabam oyle soyledi vajina icini temizledigi icin bakteri falan kalmiyormus spermler daha kolay yumurtaliklara ulasiyormus . Ama dogruluk payi var mi bilmiyorum sadece soyledikleri bunlar. Ins dogrudur

7 gün kan, 6 gün kahverengi leke seklinde toplam 13 gün süren bir adetim var. Ultrasyon ve tahliller temiz çıktı. Sizce sorun ne olabilir. Kac doktora gittim, bu sezeryandan iki yil sonra olan bir olay, daha öncesinde 8 gün surerdi.
Cnm gezinirken gördüm senin msjini bende bu ay seninkine benzer seyler yasiyorum adetim 6-7 gün sürer normalde ama bugun 10. Günüm hala kahverengi lekelenme seklinde dvm ediyor ve bu ay sadece 3.gün bide 4. Gün normal adet oldum gerisi hep lekelenme seklindeydi sen ögrenebildinmi sebebi neymis doktorada gitmek istemiorum bunun icin bide hamilelik icin ugrasiyorum bu ay klomen kullanmistim ondanmi dicem ama bundan önce iki kere daha kullandim onlarda böyle olmamisti

Mrba Bn bişey soracaktım annem hastim hastası kaç yıldır çok oksuruyo ve bu yıl sık sık oksurunce ve tkaninca altına kacryo bu ndn olur sormak istedim

Kürtaj sonrası kürtaja bağlı kanama ne kadar ve nasıl olması gerekiyor ve 40 gün geçmesine rağmen ilk reglim hala olmadı normal mi ?

Back