• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın sağlığı hemşiresiyim sormak istediğinizi sorun arkadaşlar

Merhabalar ben aranızda yeniyim. Çocukluk dönemimden beri tüylenme problemim var. Ama adetlerim düzenlidir.Geçen yıl evlendim . Yaklaşık 6 aydır da deneme yapmamıza rağmen çocuk sahibi olamadık. Ben tüylenme problemini de düşünerek pko mu var acaba diyerek bugün uzmana gittim. Yumurtalık ve rahimde bir sıkıntı olmadığını söyledi dr. Sadece akıntı için fitil ve folik asit verdi. Ben yapılmasını isteyince Hormon testi için regl 3. gün gel dedi. Benim sorum şu :tüylenme problemim olmasına rağmen pkolu olmama gibi bir durumum var mı acaba? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar

Arkadaşlar eşim şeker hastası bu arada onu söylemeyi unutmuşum. O, sıkıntının her ne kadar kendisiyle ilgili olduğunu söylese de ben bende de olabilir diyorum.

Vajınai mantar gebelige engel midir
Gebeliğe engel mı bu konuda bilgim yok belirtileri nedir sizde?
Bende de ilişki esnasında sadece yanma oluyor oyleki ilişkiyi yarıda kesmeye kadar yada baslayamamaya kadar gidiyor.kasinti vb. Başka birşey yok sadece yanma..Doktora gidicem fakat muayene fobimde var nasıl olacaksa :(((

Canım bende sadece ilişki esnasında yanma var o kadar.kasinti ağrı vb şeyler yok.iki yaşında da oğlum var şükür şimdilik çocuk dusuncem yok ama muayeneden tirsiyorum zira seamer de aldirmam lazım.fobim var inanılmaz tirsiyorum.sezeryan bile bu kadar korkytmamisti beni.ama mecbur gitmeliyim.o yanma bol su icsemde geçmedi.sogan suyu bile içtim birkaç gün aynı :KK43:(
Tamam iltihap yinede...bi gorunmelisinjz derim korkacak hic bisey yok

Meraba ben bundan yaklaşık 1.5 2 ay önce kurtaj oldum adetim bu ayn 12 snde geldi 5 gün fln sürdü ama 3 günü az iki günü yoğundu snra brden kesildi ve bugünde kahverengi şeklinde akntim geldi sizce ndn böyle normalmi ve kaşık agrilarm çok fazla var doktor normal diyo ama Bn anlam veremedim

İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Bende sorayim o zaman :) normal adet gunum duzenli olarak her ayin 20 sinde ama bu ay 17 sinde kahverengi bir kanama geldi ertesi gun kirmizi sekilde yogunca geldi ve kesildi iki gun sonra bir iki damla tekrar kahverengi geldi bu surecte cok sancim bulantim ishalim oldu dr gittim ultrason verdi cekildiginde forniks komsulugunda vejenus ust kesiminde 24×22 boyutlu kist izlendi dedi ultrasonu ceken dr sanirim rahim agzindaymis bu kist iltihap kapmis olabilir dedi gebeligede bakti negatif cikti cocukta istiyoruz bi sorun olmasindan korkuyorum yardimci olurmusun bana lutfen

Slm benim adetim 10 gun öne geldi ve sonra hic kesilmedi hep kahverengi bazen parca seklinde kanamalarim oldu 26 gundur devam ediyo neden kii ???

İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum birkaç gün önce kürtaj oldum 7 haftalıktı bebeğim . Öncelikle hamile olduğumu anlamadan 21 gün tam Doğum kontrol ilacı kullandım
Dr a gittiğimde bana sağlıksız bir bebeğin var ya hep ya hiç sesi yani ya aldır ya sonuna kadar düşün sesi bende giremedim korktum ve aldırdım sizce böyle bir durum normal mi yani hapların bu kadar etkisi olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar. Benim son adet tarihin 30 kasim. Normalde 30 aralik da adet olmam gerekiyordu olmadım. 4 yaşındaki kızımameliyat olduğu için gecikti stresten yadadüzensizlik başladı dedim. 16 sında birliktelik oldu 19 unda kahverengi a kintim oldu. Tam adet oldum derken peceteye sildim geçti. 4 gun aralıklı geldi. Peceteye sildim geçti. Adet sancısı gibi san cim oldu ara ara ama olmadım. 22 sinde kan testi yaptırdım sonuç 0.100 çıktı. Ama hala adet olmadım. Sizce neden olabilir beklemeli miyim doktora eli miyim yardım edin lutfen

Bende sorayim o zaman :) normal adet gunum duzenli olarak her ayin 20 sinde ama bu ay 17 sinde kahverengi bir kanama geldi ertesi gun kirmizi sekilde yogunca geldi ve kesildi iki gun sonra bir iki damla tekrar kahverengi geldi bu surecte cok sancim bulantim ishalim oldu dr gittim ultrason verdi cekildiginde forniks komsulugunda vejenus ust kesiminde 24×22 boyutlu kist izlendi dedi ultrasonu ceken dr sanirim rahim agzindaymis bu kist iltihap kapmis olabilir dedi gebeligede bakti negatif cikti cocukta istiyoruz bi sorun olmasindan korkuyorum yardimci olurmusun bana lutfen
Soğan kuru denedin mı canım.ibrahim Sarıoğlu'nun sitesinden bir bak derim.bende de vardı miyom soğan suyu içtim 15 gün yok oldu ertesi ayda hamile kalmıştım şimdi oğlum 2 yaşında.allahim sana ve isteyen herkese nasip etsin

Soğan kuru denedin mı canım.ibrahim Sarıoğlu'nun sitesinden bir bak derim.bende de vardı miyom soğan suyu içtim 15 gün yok oldu ertesi ayda hamile kalmıştım şimdi oğlum 2 yaşında.allahim sana ve isteyen herkese nasip etsin
Amiin insallah. Gercektenmi iltihabi duymustum ama kist icin ise yaradigini bilmiyodum denemekten zarar gelmez sanirim cok sagol da nasil kullandin kuru nasil uaptin ne araliklarla ac tok olarak tukettin bilgi verirmisin lutfen

Amiin insallah. Gercektenmi iltihabi duymustum ama kist icin ise yaradigini bilmiyodum denemekten zarar gelmez sanirim cok sagol da nasil kullandin kuru nasil uaptin ne araliklarla ac tok olarak tukettin bilgi verirmisin lutfen
Ben soğan kurunu miyomlar için kullandım iltihap için değil.ibrahim Saraçoğlu sitesini inceleyin derim

Back