Kadın sağlığı hemşiresiyim sormak istediğinizi sorun arkadaşlar

Mrba Bn bişey soracaktım annem hastim hastası kaç yıldır çok oksuruyo ve bu yıl sık sık oksurunce ve tkaninca altına kacryo bu ndn olur sormak istedim
Cnm ben kendi fikrimi yazmak istedim idrar torbasiyla alakali olabilir yada rahim sarkmasi flnda olabilir annemdede ayni sorun var hatta bi kac gün önce hastaneye kontrole gitmistik baya bir saat fln süren kontrol sonrasi idrar yolu kendiliginden aciliyomus ordaki kapak kaslariyla alakali sorun var annemde öksürünce hapsurunca istemeden idrarini kaciriyodu ilac verdiler bakalim düzelmezse ameliyat olmasi gerekebilirmis annemin gecmis olsun cok

Benim üç yıldır böyle ondan cok doktora gittim hormon testi istedi doktor onu yaptircam bir sey cikmadi rahimde. Bence senin sadece bir ay olduysa iltihap, stres veya kullandigin ilactan olabilir. Bence devam ederse birkac ay daha doktora gözükmekte fayda var

Tsk ederim cnm cvp verdigin icin dogru söylüyosun bende öyle düsünüyordum sizede cok gecmis olsun öpüyorum :)

Ben 5 buçuk ay önce normal doğum yaptım doğumum aşırı zordu ve bende rahim sarkilmasi oluşmuş doktora gittim toparlamış dikkat edersen ayaklarını üşütmesen ağır şeyler kaldırmazsan tamamen toparlanacak dedi gerçekten toparlanıyor ilk günlerdeki gibi görünmüyor ama doktora sormayı unuttum eşimle yakınlaşmamda sorun olacak mi acaba bilginiz var mi

Merhaba ben 18 yasindayim gogusmde cok fazla agri oluyor hani kanser olabilir mi.diye baktim.belirtilerde yok ne yapabilirim

Merhaba ben 18 yasindayim gogusmde cok fazla agri oluyor hani kanser olabilir mi.diye baktim.belirtilerde yok ne yapabilirim

Ağrırsa korkma derler genelde. Hem daha yaşın çok küçük. Allah korusun getirme bunları aklına. Regl dönemi yaklaştığında göğüslerde hafif şişkinlik, hassasiyet ve ağrı olabiliyor. Ama yine de aklına takılıyorsa bir dahiliyeye gidip muayene olabilirsin. Belki bir ultrason ister.

Arkadaşlar iç çamaşırıma bir gündür kahverengimsi lekelenmeler geliyor pkoyum en son adetimin üzerinden 50 gün geçti göğüslerim aşırı hassaslaştı dokununca bile deli gibi canım acıyor Ve iki gündür kahverengi akıntı geliyor Bebek cok istiyorum 2 yıla yakın oldu neredeyse hamile kalamadım çalıştığım yer cok küçük ücra bir yer doktor seçeceğim cok yok tedaviye de başlayamıyorum sizce bu göğüs ağrısı Ve akıntı nedendir arkadaşlar bu arada 5 gün önce falan eşimle ilişkiye girdik ama eşim tam ben hazıroldmadan girdi dolayısıyla canım yanmıştı hatta ilişkiden sorma bir iki gün rahmimde baskı acı hissettim sonra geçti geçtikten bir kaç gün sonra ilişki oldu hiç aacı hissetmedim ama ilişkiden sonra da bu kahverengi lekelenmeler başladı korkuyorum yorum yaparmısınız

1. Benim sonucumda bu şekilde tuylenme var ama henüz onunla ilgli birşey yapmadim hormon testindede 3 hormonuma bakıldı tsh prolaktin beta normal cikti ( HASTANIZIN PELVİK US TETKİKİNDE ; Mesane dolumu homojendir, duvar kalınlığı tabiidir. İntraluminal yer kaplayan oluşum izlenmedi. Uterus lokalizasyonu , boyutları ve morfolojisi tabii görünümdedir. Uterus boyutları 70x37x30 mm ölçüldü. Sağ over boyutları 36x17 mm, sol 34x16 mm ölçüldü. Her iki overde periferik dizilimli milimetrik boyutlarda foliküller izlenmektedir .PCOS yönğnünden klinik ve lab. değerlendirilmesi önerilir. Batında serbest sıvı saptanmamıştır ) Anlayanlar yazabilir mi

Merhaba arkadaşlar nere yazdıysam bi cvp alamadım anlamadim da benim geçen aydan yumurtam kalmış diye düşünülüyordu bu ay yumurtam 8 mm sadece büyümedi adet te 3 gun sürdü zaten adetin 17.gunu doktor progesteron testi mi istedi belki yumurta gözden kaçmıştır diye geçen ay. Prolaktin 20 progesteron seviyesi 0.276 çıktı folikuler faz 0.15-1.4 ng. Luteal faz 3.34 ... gibi sonuçlar çıktı birinci trimes var 2 trimes falan banada yardımcı olun gebelik olmuş olma imkanı varmı aceba

Şimdi benm sorum şu 1 yıldır korunmadigima rağmen hamile kalamadım mart sonunda bartholin kisti ameliyati oldum sonra 1.5 ay sonra tekrar doktora gittim gebelik için tedavi istedim tahliller temiz çıktı doktor klomen verdikullandım sonra takibe başladı iğne verdi ovitrelle vuruldum geçen cuma günü ve pazar günü akşamı ilişki oldu sonrasında her akşam son 2 gündür kasıklarımda ağrı batmalar oluyo ve sanki baskı hissi var kasıklarımda sizce nee olabilir bu aydan umut varmidir ne zaman test yapmalıyım en erken ne zaman çıkar gebelik bugün igneden sonra 7. Gün buarada

Merhabalar 10 aylik ewliyim ve basindan beri cocuk dusunuyorum. Adetime 1 hafta var ve 2 haftadir mide bulantisi kasik agrisi bas donmesi mide eskimesi karnimin alt bolgesinde agri oluyo. Dun doktora gittim. Rahim duvarin kalinlasmis dedi. Akintimin oluo olmadigini sordu ve bise demedi. Hala belirtileri yasiyorum. Bulantilarim aksam basliyo geceye kadar suruyo. Hamile olabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…