- 3 Kasım 2016
- 185
- 84
- 48
- 31
- Konu Sahibi Masalprensesi07
-
Cnm ben kendi fikrimi yazmak istedim idrar torbasiyla alakali olabilir yada rahim sarkmasi flnda olabilir annemdede ayni sorun var hatta bi kac gün önce hastaneye kontrole gitmistik baya bir saat fln süren kontrol sonrasi idrar yolu kendiliginden aciliyomus ordaki kapak kaslariyla alakali sorun var annemde öksürünce hapsurunca istemeden idrarini kaciriyodu ilac verdiler bakalim düzelmezse ameliyat olmasi gerekebilirmis annemin gecmis olsun cokMrba Bn bişey soracaktım annem hastim hastası kaç yıldır çok oksuruyo ve bu yıl sık sık oksurunce ve tkaninca altına kacryo bu ndn olur sormak istedim
Benim üç yıldır böyle ondan cok doktora gittim hormon testi istedi doktor onu yaptircam bir sey cikmadi rahimde. Bence senin sadece bir ay olduysa iltihap, stres veya kullandigin ilactan olabilir. Bence devam ederse birkac ay daha doktora gözükmekte fayda varCnm gezinirken gördüm senin msjini bende bu ay seninkine benzer seyler yasiyorum adetim 6-7 gün sürer normalde ama bugun 10. Günüm hala kahverengi lekelenme seklinde dvm ediyor ve bu ay sadece 3.gün bide 4. Gün normal adet oldum gerisi hep lekelenme seklindeydi sen ögrenebildinmi sebebi neymis doktorada gitmek istemiorum bunun icin bide hamilelik icin ugrasiyorum bu ay klomen kullanmistim ondanmi dicem ama bundan önce iki kere daha kullandim onlarda böyle olmamisti
Tsk ederim cnm cvp verdigin icin dogru söylüyosun bende öyle düsünüyordum sizede cok gecmis olsun öpüyorum :)Benim üç yıldır böyle ondan cok doktora gittim hormon testi istedi doktor onu yaptircam bir sey cikmadi rahimde. Bence senin sadece bir ay olduysa iltihap, stres veya kullandigin ilactan olabilir. Bence devam ederse birkac ay daha doktora gözükmekte fayda var
Merhaba ben 18 yasindayim gogusmde cok fazla agri oluyor hani kanser olabilir mi.diye baktim.belirtilerde yok ne yapabilirim
İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Arkadaşlar yeni bir blog sitesi açtım ve ilk paylaşımımı yaptım. gebelik ve kadın sağlığı hakkındaki herşeyi kaynak belirterek paylaşacağım kafanıza takılan soruların cevabını orada bulabilirsiniz.
gebeevi .blogspot .com.tr
Siteme beklerim
Şimdi benm sorum şu 1 yıldır korunmadigima rağmen hamile kalamadım mart sonunda bartholin kisti ameliyati oldum sonra 1.5 ay sonra tekrar doktora gittim gebelik için tedavi istedim tahliller temiz çıktı doktor klomen verdikullandım sonra takibe başladı iğne verdi ovitrelle vuruldum geçen cuma günü ve pazar günü akşamı ilişki oldu sonrasında her akşam son 2 gündür kasıklarımda ağrı batmalar oluyo ve sanki baskı hissi var kasıklarımda sizce nee olabilir bu aydan umut varmidir ne zaman test yapmalıyım en erken ne zaman çıkar gebelik bugün igneden sonra 7. Gün buaradaİstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Arkadaşlar yeni bir blog sitesi açtım ve ilk paylaşımımı yaptım. gebelik ve kadın sağlığı hakkındaki herşeyi kaynak belirterek paylaşacağım kafanıza takılan soruların cevabını orada bulabilirsiniz.
gebeevi .blogspot .com.tr
Siteme beklerim
Slm cnm aslında kan testinde çıkıyor canım gebelik inşallah vardır bebis hayirlisiyssMerhaba ben yeni katıldım aranıza ben yumurta çatlatma ignesi yaptırdım adet günüm 3 gün geçikti ama test yaptım hamilelik çikmadı bu normal mi.?
İnş kan testi yapmadım ama inş vardır☺Slm cnm aslında kan testinde çıkıyor canım gebelik inşallah vardır bebis hayirlisiyss
İnşallah ama kesin sonuç veriyor genelde 2 3 gün öncede sonuç belli olduğu söyleniyor benimki belli olmuştur bi defaİnş kan testi yapmadım ama inş vardır☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?