- Konu Sahibi Masalprensesi07
-
Gebeliğe engel mı bu konuda bilgim yok belirtileri nedir sizde?Vajınai mantar gebelige engel midir
Tamam iltihap yinede...bi gorunmelisinjz derim korkacak hic bisey yokCanım bende sadece ilişki esnasında yanma var o kadar.kasinti ağrı vb şeyler yok.iki yaşında da oğlum var şükür şimdilik çocuk dusuncem yok ama muayeneden tirsiyorum zira seamer de aldirmam lazım.fobim var inanılmaz tirsiyorum.sezeryan bile bu kadar korkytmamisti beni.ama mecbur gitmeliyim.o yanma bol su icsemde geçmedi.sogan suyu bile içtim birkaç gün aynı(
Bende sorayim o zaman :) normal adet gunum duzenli olarak her ayin 20 sinde ama bu ay 17 sinde kahverengi bir kanama geldi ertesi gun kirmizi sekilde yogunca geldi ve kesildi iki gun sonra bir iki damla tekrar kahverengi geldi bu surecte cok sancim bulantim ishalim oldu dr gittim ultrason verdi cekildiginde forniks komsulugunda vejenus ust kesiminde 24×22 boyutlu kist izlendi dedi ultrasonu ceken dr sanirim rahim agzindaymis bu kist iltihap kapmis olabilir dedi gebeligede bakti negatif cikti cocukta istiyoruz bi sorun olmasindan korkuyorum yardimci olurmusun bana lutfenİstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum birkaç gün önce kürtaj oldum 7 haftalıktı bebeğim . Öncelikle hamile olduğumu anlamadan 21 gün tam Doğum kontrol ilacı kullandımİstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Bugün rahim ultrasonuna girdim solda 6 antral folikül sağda 6-8 antral folikül var dendi uterus doğal endline ince düzenli dendi adetimin 3. Günü gittim bunun anlamı ne acaba?İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Soğan kuru denedin mı canım.ibrahim Sarıoğlu'nun sitesinden bir bak derim.bende de vardı miyom soğan suyu içtim 15 gün yok oldu ertesi ayda hamile kalmıştım şimdi oğlum 2 yaşında.allahim sana ve isteyen herkese nasip etsinBende sorayim o zaman :) normal adet gunum duzenli olarak her ayin 20 sinde ama bu ay 17 sinde kahverengi bir kanama geldi ertesi gun kirmizi sekilde yogunca geldi ve kesildi iki gun sonra bir iki damla tekrar kahverengi geldi bu surecte cok sancim bulantim ishalim oldu dr gittim ultrason verdi cekildiginde forniks komsulugunda vejenus ust kesiminde 24×22 boyutlu kist izlendi dedi ultrasonu ceken dr sanirim rahim agzindaymis bu kist iltihap kapmis olabilir dedi gebeligede bakti negatif cikti cocukta istiyoruz bi sorun olmasindan korkuyorum yardimci olurmusun bana lutfen
Amiin insallah. Gercektenmi iltihabi duymustum ama kist icin ise yaradigini bilmiyodum denemekten zarar gelmez sanirim cok sagol da nasil kullandin kuru nasil uaptin ne araliklarla ac tok olarak tukettin bilgi verirmisin lutfenSoğan kuru denedin mı canım.ibrahim Sarıoğlu'nun sitesinden bir bak derim.bende de vardı miyom soğan suyu içtim 15 gün yok oldu ertesi ayda hamile kalmıştım şimdi oğlum 2 yaşında.allahim sana ve isteyen herkese nasip etsin
Ben soğan kurunu miyomlar için kullandım iltihap için değil.ibrahim Saraçoğlu sitesini inceleyin derimAmiin insallah. Gercektenmi iltihabi duymustum ama kist icin ise yaradigini bilmiyodum denemekten zarar gelmez sanirim cok sagol da nasil kullandin kuru nasil uaptin ne araliklarla ac tok olarak tukettin bilgi verirmisin lutfen
Pekala tesekkur ederim o zaman :)Ben soğan kurunu miyomlar için kullandım iltihap için değil.ibrahim Saraçoğlu sitesini inceleyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?