- Konu Sahibi Masalprensesi07
Hm ama esim 110 kilo bende 53 oda cok cilizsin diyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heeeeeee esin kilolu olduğu için sende zayıf olduğun için uyumsuz oluyorsunuz şimdi anladım canım yemek yiyip uyu ve gece yatmadan önce bulgur pilavı makarna gibi şeyler ye ve sürekli hamur işi ye bak nasil kilo alıyorsun bide tatlı bol bol çikolataHm ama esim 110 kilo bende 53 oda cok cilizsin diyolar
Merhaba..İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Merhaba, eşimle 2015 eylülden beridir bebek istiyoruz. Bugüne kadar hormon tahlilleri, spermiogram,yumurta takipleri, hsg, klomen+ovitrella çatlatma iğnesi dahil gebelik yöntemlerini kullandık fakat bi sonuç alamadik. Her şey normal gözüküyor hiçbir sıkıntı yok. Adetlerim düzenli. Bundan sonraki aşamada ne yapmalıyım, yada sıkıntı ne olabilir neyi gözden kaçırıyoruz yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürlerİstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Bide size en son yaptırdığım tahlil sonuçlarımı gönderiyorumİstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
peki adette gecikme olmasının sebeplerinden biride stres olabilirmi?Bunun ileriki aylarda olması beklenmiyor. Aslında benim burda belirtmek istediğim ilk aylarda bile düzensizliğe neden olmaması idi.
Kadın doğumdan baksınlar ultrasonografiye gonderirler belki küçük kisleriniz vardır ilaç tedavisiyle yok edebilirler idrar testinde hemen çıkmaz kan testi yapıp buraya yazabilirsiniz
bence esiniz zayıflasın :)Hm ama esim 110 kilo bende 53 oda cok cilizsin diyolar
Benimde vardı canım, doktorun önerdıgi tedaviyi uygulamalısın5.5 cm çikolata kistim var.her gün agrim oluyor ağlatacak kadar bu ağrı normal mi
2 doktora göründüm ikiside ameliyat diyor5.5 cm çikolata kistim var.her gün agrim oluyor ağlatacak kadar bu ağrı normal mi