• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın sağlığı hemşiresiyim sormak istediğinizi sorun arkadaşlar

Hm ama esim 110 kilo bende 53 oda cok cilizsin diyolar
Heeeeeee esin kilolu olduğu için sende zayıf olduğun için uyumsuz oluyorsunuz şimdi anladım canım yemek yiyip uyu ve gece yatmadan önce bulgur pilavı makarna gibi şeyler ye ve sürekli hamur işi ye bak nasil kilo alıyorsun bide tatlı bol bol çikolata

Çikolata kistim icin yazz24+4 kullandim.ilacın 14.günunde regl olmaya başladim ve ilacı kullanmayada devam ettim.adetim 24 kasımda başladı 7 aralıkta bitti.ilaç bitiminde doktora gittim, ilaçlarin fayda vermiyecegini, bebek denememizi istedi.ilk denememizden sonra 2_3 gün bel ve kasık agrısı yaşadim ve çamaşırımda akıntı şeklinde kahverengilik vardı.24 aralıkta regl olmam lazımdi ama 4 gün gecikti.bu gecikme bi önceki reglmin uzun surmesinden midir yoksa bi gebelik mi oluştu

7 gün kan, 6 gün kahverengi leke seklinde toplam 13 gün süren bir adetim var. Ultrasyon ve tahliller temiz çıktı. Sizce sorun ne olabilir. Kac doktora gittim, bu sezeryandan iki yil sonra olan bir olay, daha öncesinde 8 gün surerdi.

İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Merhaba, eşimle 2015 eylülden beridir bebek istiyoruz. Bugüne kadar hormon tahlilleri, spermiogram,yumurta takipleri, hsg, klomen+ovitrella çatlatma iğnesi dahil gebelik yöntemlerini kullandık fakat bi sonuç alamadik. Her şey normal gözüküyor hiçbir sıkıntı yok. Adetlerim düzenli. Bundan sonraki aşamada ne yapmalıyım, yada sıkıntı ne olabilir neyi gözden kaçırıyoruz yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Screenshot_2016-09-16-18-17-59-1.png
İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Bide size en son yaptırdığım tahlil sonuçlarımı gönderiyorum

Bana da yardımcı olurmusunuz lütfen 1 senedir bebek istiyoruz 2 ay önce hamile kaldım ama kimyasal gebelik geçirdim düştü bebeğim. Tekrar adet oldum Adetim Yen'i bitti 3 gün oluyor biteli.ama kahverengi lekelenmem oluyor 2 gündür sebebi nedir acaba ve adetim 5 gün gecikerek oldu . Hafiften belimde de ağrı hissediyorum

Kadın doğumdan baksınlar ultrasonografiye gonderirler belki küçük kisleriniz vardır ilaç tedavisiyle yok edebilirler idrar testinde hemen çıkmaz kan testi yapıp buraya yazabilirsiniz

Kan testim negatif 5.3 çıktı doktor bana miyositol positive adında kapsül verdi günde 2 defa kullanacakmisim ve adetin 3. günü gel dedi ama halen adet olmasının :(

Mrb banada yardımcı olurmusunuz 1.5 yıllık evliyim 31 yaşındayım henüz hiç hamile kalamadım malesef hipertiroid hastasıyım ilaç kullanıyorum ve değerlerim şuan normal bu ayda pko olduğumu söyledi doktorum 35-36 günde bir adet oluyorum 7-8 ay öncesine kadar 30 günde bir olurdum.benim sorum daha önceki doktorum klomen verdi 5 gün boyunca günde 2 tane içtim bir yumurtam oldu 17. Günde 15mm idi doktorum yeterli gelmediğini söyledi hapın sonra doktor değiştirdim bu ayda gonal f 75 verdi 3 adet doktorum 19. Gün kontrole gittim ve doktorum hala çok küçük dedi yumurtan ve bana tarlusal verdi iç adet ol dedi sonra klomen vericem dedi önceden kullandığımı söyledim ve bana düşük doz vericekmiş günde 1 tane doza takılma yüksek dozla kalamayıp düşük dozla hamile kalanlar çok dedi ama bana mantıklı gelmiyor sizin fikrinizide almak istedim ve inofolic toz şase aldım eczaneden pko ya iyi geliyormuş günde kaç doz kullanmalıyım biraz uzun oldu kusura bakmayın cevabınız için şimdiden teşekkür ederim

Merhaba biz cocuk istiyorum ve 5 aydir deniyoruz diktoro gittim ve doktor hormon degerlerimin biraz yuksek oldugunu soyledi telaslandim.Size hormon degerlerimk yaziyorum fsh; 3.13 lh; 8.23

Back