• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın sağlığı hemşiresiyim sormak istediğinizi sorun arkadaşlar

Olabilir ama inşallah kist değildir 7 aydır gebelik olsun ıstiyorum ama kısmet olmuyor :KK43:
Gebe kalma için yöntemler var biliyor musunuz yumurtlama günlerimiz takip edin ilişki sırasında belinize yastık koyun ve eşiniz orgazm olduğunda ayaklarınızı yukarı kaldırırsanız daha yüksek bir ihtimalle hamile kalabilirsiniz

Söylediğiniz şeyleri uyguladığımız oldu ama adetim düzensiz olduğu için olsa gerek o günlere denk gelmedi herhalde takvimim den takip ederek bide yumurtlama belirtilerden yola çıkarak ilişkiye giriyorduk..
Gebe kalma için yöntemler var biliyor musunuz yumurtlama günlerimiz takip edin ilişki sırasında belinize yastık koyun ve eşiniz orgazm olduğunda ayaklarınızı yukarı kaldırırsanız daha yüksek bir ihtimalle hamile kalabilirsiniz

Merhaba 2.5 yıldır gebe kalamadım.eşimin ürolojide hormon testi spermiogram testi dna hasarı sperm kültür enfeksiyon testleri yapıldı.dna hasarı bulunamadı ve enfeksiyon testide sıfır çıktı varikosel teşhiside konmadı.sadece sperm değerleri düşüp yükseliyor.3 benimde hsg hormon testleri smear testi vajinal ultrasyonla yumurtalıklarımıda bakıldı.düzenli yaklaşık 25 28 günler arası adette oluyorum.tshın en 5e yakın değer çıktığı günden beri hipotiroidi teşhisi var euotryx 25mcg ilaç kullanıyorum düştü değerim ve demir eksikliğine bağlı kansızlık dışında yumurtalıklarımda rahim ve tüplerimde sıkıntı çıkmadı.bazı doktorlar sebebsiz infertilite bazıları eşimin değerlerini düşük buldular.gebe kalmam içün engel.olan başka ne olabilir yaptırmadığımız eksik kalan tahlil olabilirmi.

Eklentiler

• IMG-20160728-WA0000_2.jpg
    IMG-20160728-WA0000_2.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2016-12-25-12-53-30.jpg
    Screenshot_2016-12-25-12-53-30.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 109
  • Screenshot_2016-12-25-12-53-26.jpg
    Screenshot_2016-12-25-12-53-26.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2016-12-25-12-53-19.jpg
    Screenshot_2016-12-25-12-53-19.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2016-12-25-12-52-25.jpg
    Screenshot_2016-12-25-12-52-25.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 104
  • Screenshot_2016-12-25-12-52-20.jpg
    Screenshot_2016-12-25-12-52-20.jpg
    24,4 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2016-12-25-12-52-15.jpg
    Screenshot_2016-12-25-12-52-15.jpg
    24,4 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2016-12-25-12-52-10.jpg
    Screenshot_2016-12-25-12-52-10.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2016-12-25-12-52-05.jpg
    Screenshot_2016-12-25-12-52-05.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 34
  • index.jpg
    index.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Simdi öncelikle partnerimle korunmasiz iliski sonrasinda ertesi gun hapi aldim ardindan 1 hafta gecti ve yumurtlama gunumdu tekrar iliskiye girdik ve tekrar ertesi gun hapi almak zorunda kaldim devaminda mantar enfeksiyonuna yakalandim. Doktora gittim 2 fitil ve 1 krem verdi fitiller bitti kremi hala kullaniyorum. Birde GYNELLE draje diye bir dogum kontrol hapi verdi onuda kullanmaya baslayali 3 gun falan oluyor. Tabi o sirada benim vajinamda bi et parcasi vardi kucuktu ben onu mantardan oldu zannediyodum sonra gececek diye bekliyodum ama onun boyu uzamis ve cevrede de kucuk kucuk etler var ayni et beni gibi ama yuvarlak degil ince uzun etler. Yani ben hic bisey bilmiyorum bu konuda ve cok endiseleniyorum. Sunuda belirteyim ben mantar olduktan sonra birdaha iliskiye girmedik. Bu etler neden cikiyor peki? Ve hpv virusu falan diyolar korkuyorum?

merhaba adetım 5 gun gecıktı ne adet nede hamılelık belırtım yok normal gıbı hersey ama genede hamıle olma ıhtımalı varmıdırkı. gene negatıfı gorcem dıye korkudan testte yapmıyorum kac gun daha beklıyım test ıcın yada bugunlerde yapsam cıkarmı ıdrarda. 1 yıldır hep aynı husran oldugu ıcın yapmadım test. bırde usutmeyle alakalı gecıkebılırmı
tesekkurler sımdıden

geçen ay histeroskopi oldum,ve rahim ağzı yetmezliğ yani servikal yetmezliğim varmış,dondurulmuş tedavisi görüyorum,şimdi içimde korku var transferden sonra hep yatmamı gerekicek,benim durumda olan arkadaşlar varmı ,hangi ilaçları kullandınız,neler yaptınız

Arkadaşlar Allah'ını seven bir cevap versin bana cok bıktım cidden benim adetlerim düzensiz hamile kalmak vok istiyorum bir buçuk yıldır belki daha fazla kalamıyorum yumurtlayamıuorym ben ama dün benden tuvaletten peçeteye yumurtlama akıntısı tarifinde bir akıntı geldi bugünde yoldayken aniden iç çamaşırımı ıslatcak bir akıntı geldi sanki adet olmuşum gibi lavobada baktım ama adet değildi şeffaf bir akıntıydı bu yumurtlama akıntısı olabilir mi kasıklarımda ağrı batma Yok göğüslerimde ağrı acı Yok yardımcı okursanız çöl sevinirim sevgiler

İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Merhaba bende aşırı tuylenme var ve hormon tedavisi için hastahaneye gittim.kan aldılar hormon düzeyine bakmak için ultrason a gel dedi gitmedim utandım çünkü tüm vücudum da tuylenme var çünkü şimdi sonuçları e devletten baktım lütfen yardımcı olun
TSH 0.9218
Prolaktin 21.72
Testesteron 41.12

Yorumlarsaniz sevinirim ve hastaligimin ne olduğunu ve nasıl bi çözüm bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.yaza kadar çözüm bulmam gerekiyo çünkü yazin düğünüm var

Arkadaşlar Allah'ını seven bir cevap versin bana cok bıktım cidden benim adetlerim düzensiz hamile kalmak vok istiyorum bir buçuk yıldır belki daha fazla kalamıyorum yumurtlayamıuorym ben ama dün benden tuvaletten peçeteye yumurtlama akıntısı tarifinde bir akıntı geldi bugünde yoldayken aniden iç çamaşırımı ıslatcak bir akıntı geldi sanki adet olmuşum gibi lavobada baktım ama adet değildi şeffaf bir akıntıydı bu yumurtlama akıntısı olabilir mi kasıklarımda ağrı batma Yok göğüslerimde ağrı acı Yok yardımcı okursanız çöl sevinirim sevgiler
Kan testi yaptır şimdi sadece bir akıntıdan hamile olup olmadığını söyleyemeyiz artı açık yazmamisin regl günün gectimi geçmedimi iltihap o akan şeyde

Kan testi yaptır şimdi sadece bir akıntıdan hamile olup olmadığını söyleyemeyiz artı açık yazmamisin regl günün gectimi geçmedimi iltihap o akan şeyde
Ama ben yumurtlama akıntısından bashediyprum sizce tarif ettiğim yumurtlama akıntısın olabilir mi hamile değilim Zaten yumurtlayamıyorum ben sorunum bu

Çikolata kistim icin yazz24+4 kullandim.ilacın 14.günunde regl olmaya başladim ve ilacı kullanmayada devam ettim.adetim 24 kasımda başladı 7 aralıkta bitti.ilaç bitiminde doktora gittim, ilaçlarin fayda vermiyecegini, bebek denememizi istedi.ilk denememizden sonra 2_3 gün bel ve kasık agrısı yaşadim ve çamaşırımda akıntı şeklinde kahverengilik vardı.24 aralıkta regl olmam lazımdi ama 4 gün gecikti.bu gecikme bi önceki reglmin uzun surmesinden midir yoksa bi gebelik mi oluştu

Meraba ben 9 once dgum yaptım 3 ay once 3 aylik ignesi vurdum ve vurdugum ilk ay adet oldum 3 ay içinde nerdeyse hergun yogum bi sekilde adet oldum ve dogum yaptgimdan beri bi turlu kilo almadim

Back