• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın sağlığı hemşiresiyim sormak istediğinizi sorun arkadaşlar

Merhaba ben 3 günlük evliyim ama hala iliskiye giremedik. Evlenmeden once kizlik zarima ayna ile baktigimda komple kapalı gozukuyordu altta ustte zar ortada et varmis gibi evlendik ilk denemede cok agri basinc hissettim kendimi kastim p...s ucu girdi sadece gerisi olmadi kanda gelmedi 3. Gunde denedik hergun ayni sey hep aci bazende yanma hissediyorum. Aynaya tekrar baktim ust tarafin biraz sekli bozulmus gibi ama hala kan gelmedigi gibi yine tam anlamiyla iliskiye giremedik. Parmak egzersizi duydum parmagin hepsini yavas ittirince aliyor ama iceride azcik hareket ettirince yine aci hissediyorum. Artik iyice korkar oldum istedigim halde iliskiye giremiyoruz cok kafama takildi. Bugunde adet gordum geciktirici ilacimi biraktim. Nolur yardim edin kendimi cok kotu hissediyorum. Birbirimizi cok seviyoruz esim cok anlayisli hic zorlamiyor ama ben dayanamiyorum boyle olmasina :KK43:
Tatlım bu konu buranın değil yanlız o senin korkunla psikolojinle alakalı

Mrb yumurta takibi ile gebe kaldım ylniz tek gün ilişki oldu o da yumurtanın tam catladigi gün doktor bey saatini ve gününü verdi başka da girmedik erkek bebis istediğimiz için sizce tutma şansı nedir cinsiyet olarak

İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Canım smear de hafif enfeksiyon çıktı vajinal tablet kullanıyorum adetime bir hafta var 2 3 gündür adet olacakmisim gbi agrim var sebebi ilacmi onu öğrenmedm bir türlu bu durumda olan gormedm hiç normalde adet ilk günü olur bir daha olmaz. Yardımcı olurmusun

Merhaba 32+0haftamizdayiz bebegin kilosu1730grm fakat plesentamda cok az kireclenme varmis kalsiyumun fazla olmasindan kaynaklaniyomus vitaminleri birakmami fazla sut icemmemi soyledi ama int. Okudum erken doguma ve bebegin kilo almamasina neden oluyomus sizce normalmi 32 den sonrasi

Mrb ben doğum yapali 2 ay oldu lohusalik adetim 50 gun sürdü kesildi şimdi tekrar adet oldum bu normal mi acaba bide doğumda yapılan kesi makata kadar dikisler mi tutmadı bilmiyorum açık kalmış başına böyle bir sorun gelen oldu mu yardımcı olursaniz çok sevinirim

Mrb ben doğum yapali 2 ay oldu lohusalik adetim 50 gun sürdü kesildi şimdi tekrar adet oldum bu normal mi acaba bide doğumda yapılan kesi makata kadar dikisler mi tutmadı bilmiyorum açık kalmış başına böyle bir sorun gelen oldu mu yardımcı olursaniz çok sevinirim
Adet olmanız normal ve dikiş konusunda da merak etmeyin zamanla duzelcek

M Masalprensesi07 10 haftalık hamileyim kanamam oldu ıkı kex ara ara da koyı lekelenmem oldu.progestan ve coraspin kullanıyom.kanamam yok rahımde de bişi yok daha ne kadar kullancam ılk bebegımın kalbı durdu buarada.bide sabah uyandgımda göğüs agrım azalmış bugun yemedgım içmediğim içecegi içtim.endişelenmeliyim mi?

İki sene önce üç aylık hamileyken bebegmn eksensefali oldgnu ögrendk ve gebeliği sonlandrmak zorunda kaldk suni sancıyla bebek gldi sonra parca kaldıgı için 15 dk kadr uyutup kürtaj yaptılar şimdi gebe kalamıyorum .dr'agittim hiç bi sorun yok dedi ama alakası var mı bide eşimle bi süre ayrı kaldk.bunlarla alakası olabilr mi ayrıca hamileykn sac kestrmek sakıncalı mı .simdiden teşekkürler.

Mrb benim de kısacık bi sorum olacaktı..ben yarım rahimliyim sol tup yok bende acaba normal yolla gebelik oluşur mu..Bir de bende yogun iltihap var fmf hastasıyım gebeliğe engel midir bu iltihap

Hayırlı akşamlar. Benim reglim bittikten sonra iki gün pembemsi şeffaf akıntım geldi korkmadım desem yeridir.(klomen kullanıyorum reglimin beşinci gününden beri) nedir bu?

Merhaba Benimde bi sorum olacak...
8 aylık evliyim
Ben evlendigimden beri adetim surekli sabit gecikiyor ve bu ayda 43. Günümdeyim halen olmadım belirtide sadece kasik agrim arada oluyor sirt agrimda ayni sekilde test yaptım negatif çıktı nasıl gececek bu düzensizlik.. :((

Merhaba Benimde bi sorum olacak...
8 aylık evliyim
Ben evlendigimden beri adetim surekli sabit gecikiyor ve bu ayda 43. Günümdeyim halen olmadım belirtide sadece kasik agrim arada oluyor sirt agrimda ayni sekilde test yaptım negatif çıktı nasıl gececek bu düzensizlik.. :KK43:(
Kadın doğumdan baksınlar ultrasonografiye gonderirler belki küçük kisleriniz vardır ilaç tedavisiyle yok edebilirler idrar testinde hemen çıkmaz kan testi yapıp buraya yazabilirsiniz

Evet 3. 4. ay once kist vardi ilaç kullandım kontrole gittiğimde geçtiğini söylediler teşekkürler bu arada yarın giderim sonucunu yazarım buraya ..
Kadın doğumdan baksınlar ultrasonografiye gonderirler belki küçük kisleriniz vardır ilaç tedavisiyle yok edebilirler idrar testinde hemen çıkmaz kan testi yapıp buraya yazabilirsiniz

Evet 3. 4. ay once kist vardi ilaç kullandım kontrole gittiğimde geçtiğini söylediler teşekkürler bu arada yarın giderim sonucunu yazarım buraya ..

Merhaba adetim 8 gün geçti doğum kontrol hapi kullaniyordum iki ay önce biraktim. 3 kere idrar testi yaptim 3 u de negatif bel sirt agrisi, uyuyunca hep uyumak isteği ayak usumeleri ve ara ara mide bulantim ve tansiyon dusmelerim var sizce hamile olabilir miyim
Psikolojik olarak hissediyor olabilirsiniz en iyisi kan testiyle öğrenin

Back