• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Kadın Olmak Zor Vesselam(philips lumea)

:KK70: :KK70: cahilliğimi mazur gör suhancım ama merak ettiğim bir konu, bendekiler güneşte belli olanlardan.. çene kısmımda var 3 4 tane koyu kuvvetli maalesef cımbızzla alınıyor..
estagfurullah bende bilmiyorum yüzümde sıkıntı olmadığından aklıma gelmedi o soru ondan dedim.ama bıyık için yapabilirim.ama jilet çok korkutucu yüz için:eek:

Aslında tamamen bir bitiş söz konusu değil ama gercekten kullanmaya deger.
Şöyle ornek vereyim çok kıllı birisiyimdir bakın kıl diyorum.Ona ragmen %85 azalttı.
Ha tamamen bitmiyor ama çıkan tüy o kadar ince ki bazen kendisi bile düşüyor.
Ve çıkma süresi 3,4 ayda bir.
evet tamamen bitirmiyormuş o kısmı atladım.peki sen hangi modeli kullanıyorsun

Ben geçen sene 2500 liraya almıştım daha sonra yeni modeli çıktımı bilmiyorum fakat ben inanılmaz memnun kaldım. Kesinlikle pişman olmazsın.

Benim kullandığım cihaz bu arkadaşlar..
Jilete gelince ise inanın herkesin fizyolojik yapısı farklı gerçekten sıkıntı olur mu bilemiyorum.Ama bende inanın hiç olmadı..Kardeşim ve bir çok arkadaşımda dahi yaşamadık böyle bir sorun.

Eklentiler

• IMG_20181203_142620.jpg
    IMG_20181203_142620.jpg
    135,2 KB · Görüntüleme: 128
gerçekten mi.. o zaman ustura krem jilet sertleştirmiyor öyle mi..? neden sertleşiyorlar peki? :)

Bende ve çevremde kesinlikle olmadı benim baz aldığım nokta burası ama tabi ki sizde ne olur bilemiyorum..Beni baz alıp başlayıp pala remziye dönün istemem :D
Yine bir dermatolog görüşü alın derim :D

Bende ve çevremde kesinlikle olmadı benim baz aldığım nokta burası ama tabi ki sizde ne olur bilemiyorum..Beni baz alıp başlayıp pala remziye dönün istemem :KK70:
Yine bir dermatolog görüşü alın derim :KK70:
:D genckene agdanin acisindan jiletle aldigimda sertlestirdim diye dusunuyordum ben.. ama ondan degil belli ki cunku senelerdir de sir kullanirim ne yumusama ne bisey.. cektigim aci da yanima kâr. Allahim sebebi neydi ki? Madem alinacak neden cikiyorlara kadar getiriyorum olayi :D

Hiç bir tüyleri alma yöntemi tüyü kıl yapmaz!!! Ustura jilet tüy dökücü VS.. Uyandıran lazer ışınıdır. Ustsranın tüyü kıl yaptığına inanıpta lazerlerin uyandırdığını bilmemek :KK70:
ustura degen ayva tuylerın ayva tuy olarak kalmadıgı cıkarken sert cıktıgı ıcın yanılıp vay efendım cıhaz cogalttı dıyorlar demek ıstedım madem anlatamamısım yıne acıklayayım

pekı efendım sız cok daha ıyı bılırsınız o uyandıran lazer ısınlarının selamı ıle ıyı gunler

Son düzenleme:
bana kısaca sen sus ne bılırsın kı jılet ustura tuyu kıl yapmaz tuy olarak kalır o tuylerı kıl yapan sey sertlestıren lazer ısınıdır tam aksıne lazer uyandırır dıyor bırde dıyor kı
usturanın tuyu kıl yapmadıgını bılmeyıp lazer ısınının uyuttugunu sanmak ... dıyor dalga gecıyor yanı

:KK70:

kendısı daha ıyı bılıyormus ...bende evet sız daha ıyı bılırsınız dedım :)

Benim kullandığım cihaz bu arkadaşlar..
Jilete gelince ise inanın herkesin fizyolojik yapısı farklı gerçekten sıkıntı olur mu bilemiyorum.Ama bende inanın hiç olmadı..Kardeşim ve bir çok arkadaşımda dahi yaşamadık böyle bir sorun.
benim baktığımda bu sanırım

konu çok iyi canım.
Benimde yaklaşık 5 yıl evvel bir epilsyon deneyimim olmuştu.
Şimdi bende genital için özellikle bu aletten almayı düşünüyorum. Çünkü sadece genitale gitmemiştim. Ama bacaklarımda falan kıl yok denecek kadar az.
işe yarıyordur eminim

ustura degen ayva tuylerın ayva tuy olarak kalmadıgı cıkarken sert cıktıgı ıcın yanılıp vay efendım cıhaz cogalttı dıyorlar demek ıstedım madem anlatamamısım yıne acıklayayım

pekı efendım sız cok daha ıyı bılırsınız o uyandıran lazer ısınlarının selamı ıle ıyı gunler
:KK53::KK53:

bana kısaca sen sus ne bılırsın kı jılet ustura tuyu kıl yapmaz tuy olarak kalır o tuylerı kıl yapan sey sertlestıren lazer ısınıdır tam aksıne lazer uyandırır dıyor bırde dıyor kı
usturanın tuyu kıl yapmadıgını bılmeyıp lazer ısınının uyuttugunu sanmak ... dıyor dalga gecıyor yanı

:KK70:

kendısı daha ıyı bılıyormus ...bende evet sız daha ıyı bılırsınız dedım :)
anladımda anlam veremedim dalga geçmesine:KK8::süslü::KK66:

peki kızlar yüze napıyorsunuz tıraşlanıyor mu yüzdekiler de, yoksa öyle tutuluyor mu makina.. :confused:
Yüze hiç uygulamadım ama kılları almadan hiçbir bölgeye uygulanmıyor. Çünkü kıl varsa, ışını kıl çekiyor ve kıllar yanıyor. Sonra yanan kıl sıcaklığıyla cildinizi tahriş edebiliyor, o yüzden kıl varken makinayı kullanmanızı önermiyorlar. Ben pimpirikli bir insan olduğum ve göze yakın olduğu için yüz bölgesinde kullanmamayı tercih ediyorum. Bu arada Lumea'da iki başlık var biri vücut, biri yüz bölgesi için.

Back