• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Kadın Olmak Zor Vesselam(philips lumea)

:KK70: genckene agdanin acisindan jiletle aldigimda sertlestirdim diye dusunuyordum ben.. ama ondan degil belli ki cunku senelerdir de sir kullanirim ne yumusama ne bisey.. cektigim aci da yanima kâr. Allahim sebebi neydi ki? Madem alinacak neden cikiyorlara kadar getiriyorum olayi :KK70:
yok ya jıletın cogalttıgı falan yok sadece ılk cıkarken eskısınden daha diken diken ele gelır guclu tuyler ıcın onda ınsanlar yanılır cogalttı zanneder halbukı yok oyle bırsey
kokten koparıp almak ıle yuzeysel kesmek arasındakı fark sadece baska hıc bır fark yok kok yıne aynı kok
cogalacak olsa bende cogalırdı ve kesın fark ederdım ınce ayva ve acık renk tuylerdı komple vurdum jıletı :)
gozeneklerı gorebılmesı ıcın mecburıyetden jılet vuruluyor agda kokden kopardıgı ıcın randımanlı olmuyor ondan dolayı

hıc bır sakıncası yok jıletın yanı

Bende ve çevremde kesinlikle olmadı benim baz aldığım nokta burası ama tabi ki sizde ne olur bilemiyorum..Beni baz alıp başlayıp pala remziye dönün istemem :KK70:
Yine bir dermatolog görüşü alın derim :KK70:
:D :D pala remzi ahahaha ya zaten 20 günde burulacak kıvama geliyorlar.. :KK53:

konu çok iyi canım.
Benimde yaklaşık 5 yıl evvel bir epilsyon deneyimim olmuştu.
Şimdi bende genital için özellikle bu aletten almayı düşünüyorum. Çünkü sadece genitale gitmemiştim. Ama bacaklarımda falan kıl yok denecek kadar az.
işe yarıyordur eminim
güzel yorumlar var.kafamda netleşti.modelide netleştirisem alıcam ben

Bu arada yüzüme jilet süren birisi olarak şunu söylemem gerekir ki kesinlikle bir sertleşme ya da artma olmadı.
Bir dönem bıyıklarımı almıştım jiletle, almaz olaydım ya, o kadar da belirgin değillerdi başta, 6-7 ay sonra kökleri bile ben buradayım demeye başlayınca vazcaydım. =)) Cilt ve tüy yapısına göre değişiyor belki de.

Yüze hiç uygulamadım ama kılları almadan hiçbir bölgeye uygulanmıyor. Çünkü kıl varsa, ışını kıl çekiyor ve kıllar yanıyor. Sonra yanan kıl sıcaklığıyla cildinizi tahriş edebiliyor, o yüzden kıl varken makinayı kullanmanızı önermiyorlar. Ben pimpirikli bir insan olduğum ve göze yakın olduğu için yüz bölgesinde kullanmamayı tercih ediyorum. Bu arada Lumea'da iki başlık var biri vücut, biri yüz bölgesi için.
anladım canım sağol.. peki o dediğim çenedeki 3 4 kalın ve siyah olana işler mi bu makinalar, ama cımbızla alıyorum onları ben..

Bir dönem bıyıklarımı almıştım jiletle, almaz olaydım ya, o kadar da belirgin değillerdi başta, 6-7 ay sonra kökleri bile ben buradayım demeye başlayınca vazcaydım. =)) Cilt ve tüy yapısına göre değişiyor belki de.
benim yüzümde sıkıntı yok.bıyıklarım için belki.

yok ya jıletın cogalttıgı falan yok sadece ılk cıkarken eskısınden daha diken diken ele gelır guclu tuyler ıcın onda ınsanlar yanılır cogalttı zanneder halbukı yok oyle bırsey
kokten koparıp almak ıle yuzeysel kesmek arasındakı fark sadece baska hıc bır fark yok kok yıne aynı kok
cogalacak olsa bende cogalırdı ve kesın fark ederdım ınce ayva ve acık renk tuylerdı komple vurdum jıletı :)
gozeneklerı gorebılmesı ıcın mecburıyetden jılet vuruluyor agda kokden kopardıgı ıcın randımanlı olmuyor ondan dolayı

hıc bır sakıncası yok jıletın yanı
vur mu diyorsun:confused: peki karartma olayına ne dersin? :ıslık:

Benim kullandığım cihaz bu arkadaşlar..
Jilete gelince ise inanın herkesin fizyolojik yapısı farklı gerçekten sıkıntı olur mu bilemiyorum.Ama bende inanın hiç olmadı..Kardeşim ve bir çok arkadaşımda dahi yaşamadık böyle bir sorun.
Peki acı oluyor mu kullanım esnasında bı ara bende düşündüm topiklere baktım falan acirsa kullanmam diye düşünüp vazgeçtim :/

anladım canım sağol.. peki o dediğim çenedeki 3 4 kalın ve siyah olana işler mi bu makinalar, ama cımbızla alıyorum onları ben..
Kökleri olduğu yerde bırakmak cihazın etkisini arttırıyor. Yani bu durumda jilet ya da makas gibi bir şeyle kısaltmak daha mantıklı. Çünkü cihazın kökleri yakması gerekiyor neticede. Kalın ve siyah olması iyi bir şey, siyah tüylerde daha etkili çünkü. En iyi sonuç, beyaz tenli, siyah ve kalın tüylü insanlarda alınıyormuş mesela. Lazer ışınlarının etkisi daha etkili oluyormuş bu özelliklerde.

Ya jilet kılları çoğaltmaz diyen arkadaşlar, bende mi bir tuhaflık var yahu. Bir yokluk döneminde genital bölgeme jilet vurmuştum bir süre (bıyık bölge maceramdan ayrı olarak), bir kökten 3 kıl fışkırdığını bilirim ya. Adam edene kadar çektiğim acının hatırına, jilet kötü, pis filan deyin lütfen. =))

Kökleri olduğu yerde bırakmak cihazın etkisini arttırıyor. Yani bu durumda jilet ya da makas gibi bir şeyle kısaltmak daha mantıklı. Çünkü cihazın kökleri yakması gerekiyor neticede. Kalın ve siyah olması iyi bir şey, siyah tüylerde daha etkili çünkü. En iyi sonuç, beyaz tenli, siyah ve kalın tüylü insanlarda alınıyormuş mesela. Lazer ışınlarının etkisi daha etkili oluyormuş bu özelliklerde.

Ya jilet kılları çoğaltmaz diyen arkadaşlar, bende mi bir tuhaflık var yahu. Bir yokluk döneminde genital bölgeme jilet vurmuştum bir süre (bıyık bölge maceramdan ayrı olarak), bir kökten 3 kıl fışkırdığını bilirim ya. Adam edene kadar çektiğim acının hatırına, jilet kötü, pis filan deyin lütfen. =))
evet onu duydum, siyah ve kalın olanlara daha etkiliymiş.. o yüzden bıyıklara pek önermiyorlar ve oraya jilet sürme işi hiç mantıklı gelmiyor bana..
işte bende jiletle öyle bi yerden 3 çıktığını görmüşlüğüm var demek kıl yapısıyla ilgili bu çünkü hala (sire rağmen) bi yerden 2 çıktığını görüyorum.. yaşla da azalacağını söylüyorlar ama mihrap yerinde :D

Peki acı oluyor mu kullanım esnasında bı ara bende düşündüm topiklere baktım falan acirsa kullanmam diye düşünüp vazgeçtim :/

Ya acı eşi ile ilgili benim sadece özel bölgem biraz acıdı ama kesinlikle dayanılmaz değildi..
Ona göre başlığı var zaten.
Ama genel olarak agdadan daha çekilebilir bir acı :)

vur mu diyorsun:confused: peki karartma olayına ne dersin? :ıslık:
vur gıtsın :D
karartma mevzusu tamamen alıs seklının yanıltması kokten kopardıgınız sey daha yumusak yuzeysel kestıgınız sey her zaman daha sert olur
bırde ayva tuyler ıse bahsettıgımız sey ınce kucuk bellı belırsız tuylerden sonra jılet etkısı yuzeysel alma sebebıyle sadece daha cok dıkkat ceker
o tuyun koyulaşası jıletı gunah kecısı secesı varmıs derım :D

seni mi kıralım jilet pis kakaa :KK70::KK70::KK70::KK70:

evet onu duydum, siyah ve kalın olanlara daha etkiliymiş.. o yüzden bıyıklara pek önermiyorlar ve oraya jilet sürme işi hiç mantıklı gelmiyor bana..
işte bende jiletle öyle bi yerden 3 çıktığını görmüşlüğüm var demek kıl yapısıyla ilgili bu çünkü hala (sire rağmen) bi yerden 2 çıktığını görüyorum.. yaşla da azalacağını söylüyorlar ama mihrap yerinde :KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

vur gıtsın :KK70:
karartma mevzusu tamamen alıs seklının yanıltması kokten kopardıgınız sey daha yumusak yuzeysel kestıgınız sey her zaman daha sert olur
bırde ayva tuyler ıse bahsettıgımız sey ınce kucuk bellı belırsız tuylerden sonra jılet etkısı yuzeysel alma sebebıyle sadece daha cok dıkkat ceker
o tuyun koyulaşası jıletı gunah kecısı secesı varmıs derım :KK70:
canım tüyün koyulaşmasını değil derinin (cildin) koyulaşmasından bahsediyorum.. :)

vur gıtsın :KK70:
o tuyun koyulaşası jıletı gunah kecısı secesı varmıs derım :KK70:
sanırım bölgenin kararması

canım tüyün koyulaşmasını değil derinin (cildin) koyulaşmasından bahsediyorum.. :)
tuyu yuzeysel kesmekten oturu olur o ya
hanı agda koyulastırdı desen evet derı yolundugu ıcın olur hatta sarkıtır bıle derım ama jılet normalde karartmaz :) cok guclu kıl koklerı olan bırının koklerı kök kök ben burdayım dedıgı ıcın o sıyah sıyah gozenekler altın günü yapar gıbı bır araya geldıklerı ıcın genel goruntu ıtıbarıyle oyle duruyordur
sızın mı oyle :) eger oyleyse lazer sızın ıcın bıcılmıs kaftan
ne kadar sert ve koyu renk kıllar varsa okadar etkılı okadar hızlı cozum hıc affetmıyor lazer cat cat köklere gosterıyor ısıgı sen mısın buralardan cıkmaya kalkan dıyor

Back