• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Kadın Olmak Zor Vesselam(philips lumea)

ya uzun sure uyutması iyi bişey değilmi.zaten yok etmeyi vaat etmiyor.benim için atıyorum iki ay temiz kalmak bile yeterli diğer türlü napsan ikinci haftaya tekrar çıkıyor.şikayetlerede baktım.genelde iki seans yapan bırakmış.ama enaz 4 seas yazmış devam edenler uzun süreli uyutmak için
cıkmasa da devam edeeceksın canım
nasılsa cıkmıyor deyıp bırakmayacaksın
bu kadar tuysuzum hep lazer uygulamalarına gırmısım puruzsuzdu
ıhmal ettım 5 ay yapmadım
baktım elımı surunce elımın altında puruz hıssetmeye basladım hemen gerı uygulamaya basladım
sonucta sadece uyutma sıstemı ve kök ne olursa olsun kurumaz orda bır kök var canlı ve her an uyanıp coşmaya hazır :) oyuzden ıhmal etmemek gerek once yarım saat suren ıslem sımdı 5-10 dk suruyor gozune gelmıyor dustan sonra hemen ayak ustu uygulayıp gıyınıyorum mıs gıbı temız temız :)

az daha beklesem kampanya olurmuki:KK53:
hıc bılemıyorum ya ucuzlarsa deyıp bekledıgım aksıne pahalılasan urunler de olmustu
ucuzlamaz deyıp aldıgım o hafta kampanyaya gırıp ındırıme dusenlerde olmustu elektronık ısı sans ısı :)

cıkmasa da devam edeeceksın canım
nasılsa cıkmıyor deyıp bırakmayacaksın
bu kadar tuysuzum hep lazer uygulamalarına gırmısım puruzsuzdu
ıhmal ettım 5 ay yapmadım
baktım elımı surunce elımın altında puruz hıssetmeye basladım hemen gerı uygulamaya basladım
sonucta sadece uyutma sıstemı ve kök ne olursa olsun kurumaz orda bır kök var canlı ve her an uyanıp coşmaya hazır :) oyuzden ıhmal etmemek gerek once yarım saat suren ıslem sımdı 5-10 dk suruyor gozune gelmıyor dustan sonra hemen ayak ustu uygulayıp gıyınıyorum mıs gıbı temız temız :)
kesinlikle katılıyorum.ugulama kısmını iyi okumak gerekiyor

hıc bılemıyorum ya ucuzlarsa deyıp bekledıgım aksıne pahalılasan urunler de olmustu
ucuzlamaz deyıp aldıgım o hafta kampanyaya gırıp ındırıme dusenlerde olmustu elektronık ısı sans ısı :)
linkini attığım satıcıda kampanyalı en uygun o.bilemedim:confused:

zaten 4. seanstan sonra cidii fark olacak demiş açıklamada.sabırlıyımdır.4 seans nedirki.uzun vadeli uyutmak için çok iyi bence.nerden aldın peki.aralığın sonuna doğru kampanya olurmu acaba beklesemmi
zaten 4. seanstan sonra cidii fark olacak demiş açıklamada.sabırlıyımdır.4 seans nedirki.uzun vadeli uyutmak için çok iyi bence.nerden aldın peki.aralığın sonuna doğru kampanya olurmu acaba beklesemmi

Ben geçen yaz vatandan almıştım, o zaman çok iyi bi kampanyaya denk gelmişti. Normal fiyatının yaklaşık 400 lira altında almıştım. Ben de emziriyordum aldığımda. Meme işi biter bitmez başladım. Bence biraz daha bekle, en yeni modeli çıkmış 3 le başlıyor fiyatı Aralık sonu falan diğer modellerin fiyatının düşmesi muhtemel.

keşke 700 -800 olsa şimdi durmam alırım uçmuş fiyatlar .baktınmı netten
burda arkadaşın paylaştığına baktım 699 tl diyor ona baktım.. bir ara karşılaştırma falan da yaptım ama bana ne yarar bilemediğimden öyle kaldı...

Ben geçen yaz vatandan almıştım, o zaman çok iyi bi kampanyaya denk gelmişti. Normal fiyatının yaklaşık 400 lira altında almıştım. Ben de emziriyordum aldığımda. Meme işi biter bitmez başladım. Bence biraz daha bekle, en yeni modeli çıkmış 3 le başlıyor fiyatı Aralık sonu falan diğer modellerin fiyatının düşmesi muhtemel.
bi yanım biran önce al diyor.diğer tarafım yıl sonu kampanyaları olacak bekle diyor.rahat bi 600-700 lük bi fark bekliyorum aslında prestige modeli için

linkini attığım satıcıda kampanyalı en uygun o.bilemedim:confused:
elektronık ıslerınde nedense netden guvenıp alamıyorum
ben vatandan almıstım ozaman bır kampanya da vardı alana avondan bır kolı hedıye urunler parfumler rujlar far paletı kremler falan :D 200-300 tl lık bır hedıye paketı vermıslerdı
bır sorun cıksa gerı gonder bekle dıyene kadar dırek muhattabım olsun ısterım sahsen
daha once netden bu tarz alısverısler yapıp memnun kaldıysan al tabı

peki kızlar yüze napıyorsunuz tıraşlanıyor mu yüzdekiler de, yoksa öyle tutuluyor mu makina.. :confused:

burda arkadaşın paylaştığına baktım 699 tl diyor ona baktım.. bir ara karşılaştırma falan da yaptım ama bana ne yarar bilemediğimden öyle kaldı...
onun uygulama penceresi küçük.yüz için daha mantıklı o.bütün vücut düşünüyorsun diğrelerinin daha geniş agız kısmı.hani uzun süreceği için uygulama atıyorum alt bacak için dk olarak artı kazanç.

cogalmasının sebebı cıhazdan degıl
uygulama oncesı tuylerı tras ederken tutup usturayla tras edenler de var ayva tuylerı kıla donusturuyor bılmeden sonra vay efendım cıhaz kıl cogalttı
cıhazın sıstemınde uygulanan ışından dolayı cogaltması mumkun degıl

Hiç bir tüyleri alma yöntemi tüyü kıl yapmaz!!! Ustura jilet tüy dökücü VS.. Uyandıran lazer ışınıdır. Ustsranın tüyü kıl yaptığına inanıpta lazerlerin uyandırdığını bilmemek :KK70:

elektronık ıslerınde nedense netden guvenıp alamıyorum
ben vatandan almıstım ozaman bır kampanya da vardı alana avondan bır kolı hedıye urunler parfumler rujlar far paletı kremler falan :KK70: 200-300 tl lık bır hedıye paketı vermıslerdı
bır sorun cıksa gerı gonder bekle dıyene kadar dırek muhattabım olsun ısterım sahsen
daha once netden bu tarz alısverısler yapıp memnun kaldıysan al tabı
ben değilde eşim çok alıyor ona güveniyorum .aslında ben modeli söylicem o bakıp neresi güvenilirse alıcak yada değin gibi vatana falan bakacam.

onun uygulama penceresi küçük.yüz için daha mantıklı o.bütün vücut düşünüyorsun diğrelerinin daha geniş agız kısmı.ani uzun süreceği için uygulama atıyorum alt bacak için dk olarak artı kazanç.
hmm geniş bölge için zaman kaybı diyorsun.. öncelikli koltuk altı benim istediğim gerçi de tüm vücut olsa da fena olmaz tabi.. o zmn aradaki farka değer diyorsan vereceksin 1400ü yoksa yavas yavas yaparım diyorsan daha uygununa yöneleceğiz.

Aslında tamamen bir bitiş söz konusu değil ama gercekten kullanmaya deger.
Şöyle ornek vereyim çok kıllı birisiyimdir bakın kıl diyorum.Ona ragmen %85 azalttı.
Ha tamamen bitmiyor ama çıkan tüy o kadar ince ki bazen kendisi bile düşüyor.
Ve çıkma süresi 3,4 ayda bir.

Hiç bir tüyleri alma yöntemi tüyü kıl yapmaz!!! Ustura jilet tüy dökücü VS.. Uyandıran lazer ışınıdır. Ustsranın tüyü kıl yaptığına inanıpta lazerlerin uyandırdığını bilmemek :KK70:
anlamdım desem

hmm geniş bölge için zaman kaybı diyorsun.. öncelikli koltuk altı benim istediğim gerçi de tüm vücut olsa da fena olmaz tabi.. o zmn aradaki farka değer diyorsan vereceksin 1400ü yoksa yavas yavas yaparım diyorsan daha uygununa yöneleceğiz.
bana öyle geldi bilemedim.incelemeye devam:KK70::KK70::KK70:

Back