• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Kadın Olmak Zor Vesselam(philips lumea)

Uzun suredir araştırma yapıyorum ama karar veremiyorum.Artık sinir olmaya başladım.Evde yapabilmek fazlaca cazip geldi.Tam almaya karar verdiğim dönemde hamile kaldım.Kullanılamıyor diye kaldı almadım.Emzirme tekrar hamilelik vs derken baya zaman geçti.Evet bu konu benim derdim....Alan arkadaşlardan yorumlar bekliyorum. Philips lumea kullananlar hangi ürünü tavsiye edersiniz ve aradaki farkları nedir.?Ciddi fiyat farkı var aralarında.Muhtemelen bir çok kadının merak ettiği dertlendiği konu.
Lütfen konumu kiblemeyin. rica ediyorum.ilgili bölümde konular tıkalı kalmış.
bu ürünü kullanıyorum,
çokkk memnunum yüzüm için aldım çene ve yanak kısımında tüyler vardı sımdı yok
kac sene oldu hala kullanıyorum ara ara uzun vadede cıkanlar iç,in

diğer büyük lumeadan tek farkı kablolu calısması demıslerdı
diğerine daha fazla para vermedım

https://www.hepsiburada.com/philips...MI5a-F9riD3wIVyMmyCh211A1jEAkYDCABEgIa8fD_BwE

bu ürünü kullanıyorum,
çokkk memnunum yüzüm için aldım çene ve yanak kısımında tüyler vardı sımdı yok
kac sene oldu hala kullanıyorum ara ara uzun vadede cıkanlar iç,in

diğer büyük lumeadan tek farkı kablolu calısması demıslerdı
diğerine daha fazla para vermedım

https://www.hepsiburada.com/philips-lumea-ipl-essential-sc1983-00-lazer-epilasyon-tuy-alma-cihazi-p-SGSC1983?magaza=Deni Ticaret&wt_gl=cpc.nelk.6813-epilasyon-agda-ekb.pla&gclid=EAIaIQobChMI5a-F9riD3wIVyMmyCh211A1jEAkYDCABEgIa8fD_BwE
aa ben bunları hiç incelemedim.200.000 atış diyor ve her bölge için.fark sadece kablomu diyorsun.ama neredeyse yarı fiyatı benim baktığımın

aa ben bunları hiç incelemedim.200.000 atış diyor ve her bölge için.fark sadece kablomu diyorsun.ama neredeyse yarı fiyatı benim baktığımın
bana satıcı sadece kablo demişti
ben memnun kaldım yorumları oku ıstersen internetten

Ben de Philips lumea almayı düşünüyorum. Zaten lazer yapan merkezler de garanti vermiyor. Elbet bir daha çıkabilir o yüzden elinde bulunması daha iyi.

Geçenlerde mağazaya gittim oradaki kız lumeanin en son cikanini gösterdi çok iyi diye. Farkı ne dedim çünkü ciddi fiyat farkı vardı. Bu bölgeyi tanıyor gibi bişey dedi. Ee tanıyınca noluyor diyorum yani ne farkı var dedim. Kız tekrar işte tanıyor bölgeyi falan dedi:)
Philips zaten güzel marka araştırdığıma göre Philips lumea alınır. Ama kendi içinde çok fiyat farkı var. O da ticari amaçla yapılmış bişey bence. Sonuç açısından çok bir fark oldugunu düşünmüyorum

Merhaba, ben philips lumeanın prestige olanını kullanıyorum. İnanılmaz memnunum. Hatta bugün 5. uygulamayı yapmam için bildirim geldi:) Kısa vadede sıfır tüy beklememeniz gerekiyor, fakat 2-3 kullanımdan sonra bile inanılmaz fark ediyorsunuz. Tüylerin çıkış hızını ciddi anlamda yavaşlatıyor. Gerçekten çok pratik ve konforlu bi ürün.

bıktım valla ben de bu kıl tüy işinden ama lazere de inanamıyorum, bundan 10 sene önce 2 seans gittim, gebelik oluşunca kaldı.. çözüm olacak mıydı bilemiyorum... her ay sire gidiyorum.. o kadar da para veriliyor.. hem para verip hem acı çekmek paha biçilemez:KK45: bende çözüm olacağını bilsem 700 800 her neyse veririm geçerim.. ama güvenemiyorum.. takipteyim bende..:KK14:

kesınlıkle tavsıye ederım canım :)
ev tıpı bu tarz aletlerde mantık uyutma mantıgıdır hıc bır zaman hıc bır cıhaz tamamen yuzde yuz bıtırmez zaten yuzde 80 azaltır uyutur ama tamamen komple bıtırmez
bu tur cıhazlarda da ıpl denılen bır ısık sıstemı var modern epılasyon uyutma unutma yontemı hıc bır zararı yok
once 4 kez 2 haftada aralıklarla yapacaksın sonra
4 kez ayda bır aralıklarla yapacaksın
sonra 2 ayda bır seklınde duzenlı uygulama yapılacak
uygulamadan 1 gun once veya ogun bolge tras edılecek krem kapatıcı gıbı urunler asla surulmeden kuru cılde uygun ısık ve uygun baslık ıle uygulama yapılacak

agrısız acısız guzel bır sıstem

hastanelerde cıldıyecılerın yaptıgı lazer uygulamalarının bıle garantısı yok bır ılac bır hormon degısıklıgı hamılelık gıbı durumlarda tekrar cıkabılır tamamen bıttı sanılan tuyler onca paralar dökülüyor bu ıse

benım annem estetısyen malum... lazerler yenı yenı cıkıp duyulmaya baslandıgında merkezınde koltuk oldu ve ozel bolgemı yapmıstı yuzde doksan oranında bıtmıstı zaten oyle tuylu bırı degılım kı tuylerımde acık renktır
18 yasımdaydım 3-4 ay yaptı ondan sonra hep gerı kalan bolgelerıme bıtkısel sir agda uygulardım
ta kı bu ev tıpı lazer cıhazları cıktı yıne ılk alanlardanım ust bacaklarımda zaten yok kolumda da yok yuzumde de sadece alt bacagımda on bolgede var tuyler onlara uyguladım dedıgım zaman aralıklarında sımdı uyanmadına fırsat vermeden ıhmal etmeden cıkmasını beklemeden yıne 2-3 ayda bır duzenlı yaptıgım ıcın puruzsuz hıc cıkmıyor

ama bunda dısıplın onemlı ıhmal eder duzenlı olmaz bır yapıp bır yapmaz eksık aralıklarla uygularsan randıman alamazsın

Ben de Philips lumea almayı düşünüyorum. Zaten lazer yapan merkezler de garanti vermiyor. Elbet bir daha çıkabilir o yüzden elinde bulunması daha iyi.

Geçenlerde mağazaya gittim oradaki kız lumeanin en son cikanini gösterdi çok iyi diye. Farkı ne dedim çünkü ciddi fiyat farkı vardı. Bu bölgeyi tanıyor gibi bişey dedi. Ee tanıyınca noluyor diyorum yani ne farkı var dedim. Kız tekrar işte tanıyor bölgeyi falan dedi:)
Philips zaten güzel marka araştırdığıma göre Philips lumea alınır. Ama kendi içinde çok fiyat farkı var. O da ticari amaçla yapılmış bişey bence. Sonuç açısından çok bir fark oldugunu düşünmüyorum
yavaş yavaş incliyorum aradaki farklar kablolu kablosuz,atış sayısı farkı,uygulama hızı,fazla başlık gibi gibi devam ediyor.zaten benim bakltımlarımda cilt tanıma sensoru var.şimdi eğer azlatma konusunda ciddi farklılıklar yoksa sc 1997 yi almayı düşünüyorum

tekrar baktım. pencere aralığı daha küçükmüş 2,7 diğeri sanırım 4cm di. atış sayısı 50.000 fazla.bide tüylerde azalma biri %75 diğeri %80.tüm vücut için uygulanabilir diyor.
senin baktığın hangisi acaba?

bu model şuan yok sanırım.şimdi 3 model var benim gördüm yanlış olmasın ama 4 te olabilir.sc97 ye bakıyorum 1400 lü fiyatlar var kampanyalı ama taksiti çok az tutmuşlar.sanırım en mantıklısı peşin almak ama nasıl.poffff
Siz hangi bolgelere uygulamayi dusunuyorsunuz hic arastirdiniz mi yuzr uygulayip sonuc alanlar var mi acaba?

Merhaba, ben philips lumeanın prestige olanını kullanıyorum. İnanılmaz memnunum. Hatta bugün 5. uygulamayı yapmam için bildirim geldi:) Kısa vadede sıfır tüy beklememeniz gerekiyor, fakat 2-3 kullanımdan sonra bile inanılmaz fark ediyorsunuz. Tüylerin çıkış hızını ciddi anlamda yavaşlatıyor. Gerçekten çok pratik ve konforlu bi ürün.
zaten 4. seanstan sonra cidii fark olacak demiş açıklamada.sabırlıyımdır.4 seans nedirki.uzun vadeli uyutmak için çok iyi bence.nerden aldın peki.aralığın sonuna doğru kampanya olurmu acaba beklesemmi

bıktım valla ben de bu kıl tüy işinden ama lazere de inanamıyorum, bundan 10 sene önce 2 seans gittim, gebelik oluşunca kaldı.. çözüm olacak mıydı bilemiyorum... her ay sire gidiyorum.. o kadar da para veriliyor.. hem para verip hem acı çekmek paha biçilemez:KK45: bende çözüm olacağını bilsem 700 800 her neyse veririm geçerim.. ama güvenemiyorum.. takipteyim bende..:KK14:
keşke 700 -800 olsa şimdi durmam alırım uçmuş fiyatlar .baktınmı netten

bu arada ben senın yerınde olsam en son cıkan modelı alırım memnunn kalacagına emınım

kesınlıkle tavsıye ederım canım :)
ev tıpı bu tarz aletlerde mantık uyutma mantıgıdır hıc bır zaman hıc bır cıhaz tamamen yuzde yuz bıtırmez zaten yuzde 80 azaltır uyutur ama tamamen komple bıtırmez
bu tur cıhazlarda da ıpl denılen bır ısık sıstemı var modern epılasyon uyutma unutma yontemı hıc bır zararı yok
once 4 kez 2 haftada aralıklarla yapacaksın sonra
4 kez ayda bır aralıklarla yapacaksın
sonra 2 ayda bır seklınde duzenlı uygulama yapılacak
uygulamadan 1 gun once veya ogun bolge tras edılecek krem kapatıcı gıbı urunler asla surulmeden kuru cılde uygun ısık ve uygun baslık ıle uygulama yapılacak

agrısız acısız guzel bır sıstem

hastanelerde cıldıyecılerın yaptıgı lazer uygulamalarının bıle garantısı yok bır ılac bır hormon degısıklıgı hamılelık gıbı durumlarda tekrar cıkabılır tamamen bıttı sanılan tuyler onca paralar dökülüyor bu ıse

benım annem estetısyen malum... lazerler yenı yenı cıkıp duyulmaya baslandıgında merkezınde koltuk oldu ve ozel bolgemı yapmıstı yuzde doksan oranında bıtmıstı zaten oyle tuylu bırı degılım kı tuylerımde acık renktır
18 yasımdaydım 3-4 ay yaptı ondan sonra hep gerı kalan bolgelerıme bıtkısel sir agda uygulardım
ta kı bu ev tıpı lazer cıhazları cıktı yıne ılk alanlardanım ust bacaklarımda zaten yok kolumda da yok yuzumde de sadece alt bacagımda on bolgede var tuyler onlara uyguladım dedıgım zaman aralıklarında sımdı uyanmadına fırsat vermeden ıhmal etmeden cıkmasını beklemeden yıne 2-3 ayda bır duzenlı yaptıgım ıcın puruzsuz hıc cıkmıyor

ama bunda dısıplın onemlı ıhmal eder duzenlı olmaz bır yapıp bır yapmaz eksık aralıklarla uygularsan randıman alamazsın
disiplinliyim ve sabırlıyım bu konuda yeterki uyusunlar:KK70::KK70::KK70::KK70:iyice yattı kafama senden sonra.hangi model var sende

Netteki yorumlara bakarsan çoğaöttığından bahseden var
cogalmasının sebebı cıhazdan degıl
uygulama oncesı tuylerı tras ederken tutup usturayla tras edenler de var ayva tuylerı kıla donusturuyor bılmeden sonra vay efendım cıhaz kıl cogalttı
cıhazın sıstemınde uygulanan ışından dolayı cogaltması mumkun degıl

disiplinliyim ve sabırlıyım bu konuda yeterki uyusunlar:KK70::KK70::KK70::KK70:iyice yattı kafama senden sonra.hangi model var sende
benım atısı bıttıgı ıcın yenı aldım son modelını aldım 2 ay falan oluyor

Siz hangi bolgelere uygulamayi dusunuyorsunuz hic arastirdiniz mi yuzr uygulayip sonuc alanlar var mi acaba?
bi önceki sayfada arkadaş farklı bi modelini yüz ve çenesine uygulamış.ben özellikle özel bölge için düşünüyorum

Back