- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.141
meraba ben yeni üye oldum.19 aylık evliyim bebeğimiz yok henüz.tedaviye yeni başladık sayılır klomen kulandım bugün doktora gidecem bakalım inş. olur.listeye adımı nasıl yazdırıyorum?
meraba ben yeni üye oldum.19 aylık evliyim bebeğimiz yok henüz.tedaviye yeni başladık sayılır klomen kulandım bugün doktora gidecem bakalım inş. olur.listeye adımı nasıl yazdırıyorum?
aramıza hoşgeldin bananickkalmamamış hayırlısı olsun inşşşşşllah kaydirigubbakcemile5
canım buenim 4. denem ancak daha önce 1.kez transferimoldu
onuda hatırlamyorum valla
anladım cnm ben hani ilk denemende ağrı olmadıysa şimdi ağrın varya iyiye işrettir die düşündüm valla ne biliyim inşşşşşşşallah iyidir allah yardımcın olsun cnm zamanı nasıl geçiriosun beklemek çok zor zaman geçmio sanki böle sayılı gün olunca hihoyyythihoyyyt
meraba ben yeni üye oldum.19 aylık evliyim bebeğimiz yok henüz.tedaviye yeni başladık sayılır klomen kulandım bugün doktora gidecem bakalım inş. Olur.listeye adımı nasıl yazdırıyorum?
şu anda kafam dalgın arkadaşlar canım yandı ya ağrısını te içimde hissediyorum ALLAH ım derdi veren sen gör halimi dedim ne zormuş valla artık bakamam o hemşirelerin yüzüne herhalde diyorum dr. yumurta toplama işlemine girmemişti akşam tlf la konuştuk ekip başarısız olduğunu söylemiş latif bey de adet olunca gel diyor. etraflıca tekrar gözden geçirecekmişiz durumu kızlar ilaçlarla yumurta elde eden var mı gonal f merional pek işe yaramıyor galiba ama en azından yumurta gelişmemiş olsa da bir yumurta oluşması iyi yönde değil mikafamçokkarıştı bir de sanırım 1 yumurta ile olacak iş değil. nere gitti bu yumurtalar :gitme:
günaydın kızlar
günaydın arkadaşlar.bende 15aydır bebek için uğraşıyorum ama tüplerim kapalımafoldumben
günaydın canım tüplerim kapalı diye karamsar olma herşeyin bir çaresi vardır rabbim yardım eder inşallah:teselli:
canım biri kapalı biri zedelisenağlama
aranızda durumu benim gibi olan varmı
cnm tüp bebek denemedik daha.
şimdi klomen içiyorum.salı günü doktora gitcem yumurtlamam olmuşsa iğne verecek
cnm tüpümün biri kapalıyken ve biri zedeliyken normal yolla gebe kalmam imkansızmı bu konuda bilgin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?