- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.121
:ecrin_bebek:seni çooooooook iyi anlıyorum canım okadar heycanlı bir süreçki stres heycan yapmamak mümkün deyil inşallah bebişin sana sımsıkı tutunmuştur bizde seninle şafak sayalım 14 de müjdeli haberi verirsin hep beraber seviniriz .:CüvCüv:
çok mutlu ol emi hihoyyyt
kızlar nasılsınız
sen nasılsın yetercim nasıl gidiyo devamlı yatıyomusun yoksa ara sıramı yatıyon yediklerinede dikkat et canımolumunekankayizsmile
haticecim,nerelerdeydin,özlettin kendini canım.
pervincim inş.tedaviye gerek kalmadan kavuşursun canım bebeğine inş.
maalesef sadece ilk heyecan biraz cnm yandı açıkcası gözlerimde kocaman bir göl oldu ağlamıyacam dedim ama kocaman damlalar akıverdi yumoş boş ve gelişmemiş dediler. bayağıda pahalıymış 750 tl verdik anestezi olmadığı için sağlık olsun kısmet bilmiyorumkismile
CANIM YAAAAAAA
NE KADAR İYİ ANLIYORUM SENİ İLK TEDAVİMDE AYNI ŞEYLERİYAŞADIM
RABBİM YARDIMCIN OLSUN
:ecrin_bebek:seni çooooooook iyi anlıyorum canım okadar heycanlı bir süreçki stres heycan yapmamak mümkün deyil inşallah bebişin sana sımsıkı tutunmuştur bizde seninle şafak sayalım 14 de müjdeli haberi verirsin hep beraber seviniriz .:CüvCüv:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ CANIM
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
BU BENİM 4. DENEM ANCAK 2 SEFERİNDE TRANSFER OLMADI
2 DEFASINDA TRANSFER YAPILABİLDİ
İNŞŞ RABİM BU SEFER BEBĞİME KAVUŞTURUR BENİ
VE BEKLEYEN HERKESİ
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
canım maddi mağnevi bu yolda uğran herkes tedaviye gerek kalmadan yada tedavi sonucu hemen yavrularımıza kavuşuruz RABBİM RASULÜNÜN YÜZÜSUYU HÜRMETİNE YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN.....:Saruboceq:
kuzecim,hayırlısı olsun canım,en azından gelişmeye başladı yumoşların,bu da sevindirici bi durum,moralini yüksek tut olur mu?opuyorumnanaktan
yetercim hep aklıma geliyorsun gün içinde insallah 14 haziranı sabırsızlıkla bende bekliyorum rabbim bebeğine kavuzturur insallah cnm isteyen herkeside
hersey yolunda gidiyordur umarım kendini çok yormaaaaa dinlennnnnnn
günaydınlar arkadaşlar neasılsınız yetercim inşallah iyidir bu kasık ve bel ağrısı da yüzümüz güler cnm 14 haziranı bizde seninle beraber beklioruz meraklazemuszemuszemuszemus
günaydın canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşş
14 haz büyük gün
inşşşşş bizler için mutlu bir günde olur
inşşşşşşşşşşşşşşşşş
daha önce de tüp bebek yaptığınızdada kasıklarında flan ağrı varmıydı cnm bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?