- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #1.081
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KİMSE YOK TOPİKTE boshayallersmile
menekşecim sanada günaydınn
uyku topkten daha tatlı gelmişkaydirigubbakcemile3
günaydınlarrrrrrrrrrrrrr
kızlar nasılsınız
YAA BENİM KASIKLARIMDA AĞRI VAR İYİM KÖÜTÜMÜ ANLAMADIM
ooooooooooooooooo kızlar sayfalar almış başını gtmiş
nasılsınız canlar hapimiz için bütün iyi dileklerim sizlerleolumunekankayizsmile
kızlar bende dün gece süt buharını yaptım biraz geç oldu adetimin 14.günüydü ama artık ikigün daha yapıcam bakalım neolucak.
nasılsın hatice neler yapıyosun canımopuyorumnanaktan
iyidir inş. canım,bebiş tutunuyodurda ondandır belkim.hihoyyythihoyyyt
inşallah iyi gelir pervincim nasılsın bide senin sorunun neydi tüplerinde sorun mu var cnm inşllah yoktur en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz
canım tüplerde sorun yok yumurta zayıflığı var eşiminde sorunu yok bekliyoz
iyiyim canm napım valla aynı işte eşim test yaptıracak çarşamba günü onunda sonuçlarını göstercem dr ondan sonra tedavi başlayacak aşılama için cnm bakalım hayırlısı:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
yumurta zyıflığı ne oluo yumurtaların büyümemesi gibi heralde benimde öle çok yumurta var dedi dr ama büyümüo ve çatlamıo kendiliğinden yumoşlar
dediğin gibi yumurta var ama zamanında büyümüyo bide bende tutubma sorunuda var heralde canım:çok üzgünüm:
yumurta zyıflığı ne oluo yumurtaların büyümemesi gibi heralde benimde öle çok yumurta var dedi dr ama büyümüo ve çatlamıo kendiliğinden yumoşlar
canım tüplerde sorun yok yumurta zayıflığı var eşiminde sorunu yok bekliyoz