Hatunlar sakin
Konu sahibini boş yere gaza getirmeyin
En negatif noktadan bakıyoruz genelde tamam amennada
Adamın söylediği şey sizlerin yorumladığı ile aynı değil
Yanlış yere çekiyorsunuz
En nihayetinde bi evliliğe olumsuz etki etmek var işin ucunda hemde haksız yere
Esiniz size durustce konusmus. Sizde konusunca bisiler yolunda gitsin diye zorluyor kendini. Dile kolay 15 gun diyorsunuz. Ustune birde kimbilir kafasinda ne dusunceler vardir. Akisina birakin bence.Merhaba arkadaşlar. Eşim işi dolayısıyla ayın 15 günü şehirdışı seyehatler yapıyor minibüsüyle. Hergün farklı bir ilde kalıyor. Öncelikle konuyu lütfen aldatmaya getirmeyin çünkü bu şüpheyle yazmıyorum ve asla öyle bir düşüncem yok.
Sorun şu ki bizim eskiden cinsel hayatımız çok canlıydı ve eşim çok istekliydi.Bende o şekilde alıştım ve şimdi bana garip geliyor.15 gün evde olmamasına rağmen geldiği gün ben hazırlık yapıyorum süsleniyorum püsleniyorum ne bileyim özlüyorum onu sonucta ama o yemeğini yiyip kendini koltuga atıyor uzanıyor bana sarılıyor öpüyor ama hemen uyuyakalıyor. Neyse diyorum yorgun olabilir. Ama bir yandan da sonucta bir erkek karısını özlemez mi gözü uyku felan görmez diye düşünüyorum. Bu son üç seferde böyle olunca eşimle konuştum. Benimle alakalı bir sıkıntı mı var diye sordum. O da asla benimle ilgili bir sıkıntı olmadığını aksine benden çok memnun olduğunu, yaptığım değişikliklerin farkında olduğunu bunların hoşuna gittiğini ama işi dolayısıyla çok yoruldugunu elinin kolunun kalkmadığını söyledi. Geleceğim gün sabah kalktıgımda heyecanlanmaya baslıyorum kafamda kuruyorum ama inan gün sonunda yorgunluktan sadece sarılıp uyumak istiyorum dedi. Aramızda 5 yas var.Ben 27 o 32 yasında. Sen cinselliğe yeni baslıyosun heveslisin anlıyorum birazda duygusal bakıyosun buna ama biliyosun ben daha öncede çok şey yasadım birşeylere doydum seni tabiki istiyorum bu sana doydum demek değil ama körkütük cinsellik odaklı bir insan değilim. Kafamda bir sürü şey var dedi.
Neyse gelgelelim bu konuyu kapattık. Daha istekli olmaya çalıştı fakat bu sefer kendini kötü hissettiğini farkettim. Sırf benim istediğimi düşünerek belki yine elinin kolunun kalkmadıgı zamanlarda zorluyor kendini. Örneğin gece birlikte olmadıysak sabah olmamız gerektiğine odaklıyor ve uykudan gözünü acamasada baslatıyor. Gecen gece yattık sarıldık herhangi bir isteğim yok tamamen normal yatıyoruz " Sabah görüşelim mi biz seninle " dedi. Sanki illa olması gerekiyormuş gibi. Artık eşim beni istediği için mi yoksa ben istediğim için mi yapıyor anlayamıyorum. Rahatsız oluyorum bundan. Bir kez konustum kötü etki bıraktı bana yetmediğini düşünmeye basladı sanırım. Tekrar bununla ilgili konusmak da istemiyorum. Ben erkeğini mutlu etmeyi seven bir kadınım. Saatlerce üşenmeden yorgunum argınım demeden ona masaj yaparım. Bu güne kadar asla istediği zaman yok demedim her gecen gün kendimi daha da geliştirmeye çalıştım. Çoğu kadın gibi ben yatıyım o ne yapıyosa yapsına getirmedim hiç bi zaman. Ve evet ben cinselliğe ondan daha çok önem veriyorum. Ama buna bağımlı bir insan değilim. Tamamen duygusal bakıyorum aslında. Ama acaba bu yanlış mı ? Ben onunla bu kadar çok ilgileniyorum diye mi geri tepiyor acaba ? Mutlu etmeyi bırakıp onun beni mutlu etmesini mi beklemeliyim ? Ne yapmalı bilmiyorum. Onun isteksizliğini gidermek için mi bişeyler yapmalıyım yoksa kendimi geri mi çekmeliyim. İki arada kaldım. Kimisi kaçan kovalanır diyor kimisi cilveli kadın iyidir diyor. Nasıl kadın daha makbul. Fikir ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Uzun oldu kusura bakmayın.
Teşekkür ederim. Gerçekten bazen insanları özellikle kadınları çözemiyorum. Bi tanesi bu boşanma sebebi bile olabilir diye yazmış. Sen doyduysan bende bi doyup geliyim yazmış. Kimisi doyduklarını boğazından getirmiş. Ne yaptınız yahu. Gerçekten konu açtığıma pişman oldum.
Alinti yapsaydin bir tanesi diye bahsetmeseydin daha iyi olurdu.Ben de seni cozemedim kusura bakma. Buradaki okuyucu belli ki sizi tatmin etmedi. Cinsel terapiste gidin siz en iyisi.
Not: Senin icin olmayabilir ama bu soz benim icin bosanma sebebi acik ve net. Altini ciziyorum rahatsiz olmasi ya da cinsel olarak isteksiz olmasi degil bosanma sebebi. Bu konuda bile hala kendine pay cikarip evli oldugu kadini kirmaktan cekinmeyen bir adamla evli kalmazdim.
Ama bunun soylenis sekli bu mu olmali. Hayatim yorgunum istemiyorum da diyebilirdi. Sen bunun soylenis seklini daha iyi bilirsin tabi ki. Bir gorev haline getiriliyorsa bu karsidaki kadina ne hissettirir.
Kırmaktan mı ? Ne kırması. Ben neden böyle birşeye kıralayım ki. Ne kadar tuhaf bir düşünce yapınız var. Bana dese ki ben sana doydum artık içimden gelmiyor eyvallah bak bu bosanma sebebi olabilir. Ama adamın söylediği şey tamamen farklı. Ben çok istekliyim o benim kadar istekli değil. Ben bazı seyleri yeni keşfediyorum o önceden keşfetti.Ayrıca o hiç bir zaman cinselliğe çok düşkün bir erkek olmamış ki. Ne yani şimdi bütün erkekler cinselliğe düşkün olacak doyumsuz olacak diye bir kural mı var. Benim eşimin bana bunu acıkca söylemesi beni neden rahatsız etsin ki. Ayrıca ben eşimin isteksizliğinden şikayet etmedim burada. Böyle böyle bir durum oldu bende bunu eşimle konustum ve ters tepti. Kendini yetersiz hissetmeye basladıgını hissettim ve sanki istemesede mecbur hissediyor bu durumda nasıl davranabilirim diye sordum.
Kendini yanlış ifade etmiş olabilir çok takılmamak lazım eşi kendisini çok üsteledi ve başka şekilde ikna olmadıysa en son kendini ezik hissetmiş ve böyle bir şey söylemiş olabilir diye düşünmekteyim...Adama yüklenilmiyor aslında, bende dedim hasta ve yorgun olmasındandır , istememesi normal diye. Burda adama kızılan nokta , bu işlere doydum demesi. Bana tuhaf geldi açıkçası
Canım okudum tüm yorumları benim çıldırdıgm kısım doydum ben zamaninda.... c.küm yoruldu alabileceğim hazzı aldim ..konu sahibi de kocami anlıyorum o doydu düşüncesinde ama bu haksızlık değil mi ee iyi o zaman konu sahibi de doysaydi o zaman ne olurdu sen onla bunla oynasstn ben senle evlenmem diyen doymuş erkek ..yok bu konuyu daha fazla okuyup sinirlenmiycem .
10 yıllık evliyiz ,karşılıklı nerede canımız çekerse ( çocuk yok ,kaynana yok ) orda istiyomu istemiyomu farketmez çökerim tepesineİlk adımı o atsın o başlatsin yoktur bende , utanma ,çekinme hiç yoktur kocam neticede . Hamile kalınca gün aşırı ,hamile olmadan önce hergun sizi kocanizdami sorun var ,yoksa bizmi anormaliz bilemedim
desin hastayım yorgunum problem yok canım .....ama derse ki ben doydum çok şey yaşadım ha bir de sen duygusal da bakıyorsun(bu da.2.takıldığım kısım oldu )sevgili eşim. ....ya Allah aşkına cinsellik sadece orgazm olmak mı duygusallik tabi ki var olayın içinde ....Sizin tabi bu konuda ayrı bir hassasiyetiniz ve tecrübeniz de var, sinirlenmenizi anlayabiliyorum. Az önce verdiğim cevabı vereceğim yine: Konu sahibinin eşi "doydum" dese de bir çaba görüyorum ve yoğun çalışma, hastalık gibi durumlardan ötürü de biraz anlayışı hak ettiğini düşünüyorum. Sorun daha fazla derinleşirse zaten bunu sadece "doydum" ya da"yorgunum" şeklinde geçiştirmesi mümkün olmayacaktır. O zaman da daha ciddi bir şekilde ele alırlar olayı. Ama önce biraz sakin olup gerçekten bir sorun mu var yoksa bu dönemsel geçici bir durum mu bunu anlamaları gerekiyor.
desin hastayım yorgunum problem yok canım .....ama derse ki ben doydum çok şey yaşadım ha bir de sen duygusal da bakıyorsun(bu da.2.takıldığım kısım oldu )sevgili eşim. ....ya Allah aşkına cinsellik sadece orgazm olmak mı duygusallik tabi ki var olayın içinde ....
Teşekkür ederim. Gerçekten bazen insanları özellikle kadınları çözemiyorum. Bi tanesi bu boşanma sebebi bile olabilir diye yazmış. Sen doyduysan bende bi doyup geliyim yazmış. Kimisi doyduklarını boğazından getirmiş. Ne yaptınız yahu. Gerçekten konu açtığıma pişman oldum.