- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
Canım okudum tüm yorumları benim çıldırdıgm kısım doydum ben zamaninda.... c.küm yoruldu alabileceğim hazzı aldim ..konu sahibi de kocami anlıyorum o doydu düşüncesinde ama bu haksızlık değil mi ee iyi o zaman konu sahibi de doysaydi o zaman ne olurdu sen onla bunla oynasstn ben senle evlenmem diyen doymuş erkek ..yok bu konuyu daha fazla okuyup sinirlenmiycem .Kozlenmis patates onların ilişkileri oluyormuş sadece bazen eşi kendini zorluyormuş ve konu sahibi de zoraki mi oluyor diye endişe ediyormuş.
Sizin durumunuza da üzüldüm doğrusu, keşke daha erken müdahale edebilseydiniz. Umarım bundan sonrası sizin için güzel olur..
Ozaman hastalıklarla ve yorgunlukla ilişkilidir. Damar tıkanıklığı basit bir hastalık değil. bence siz yinede içinizden geldiği gibi davranın, cok da kendinizi geri çekerseniz işler iyice bozulabilir . İletişimsizlik evlilikte işleri sıkıntıya sokar. Hastalığına vs anlayışlı olun, ama nasıl hissettiğinizi de bilsin, içinize atmayın.15 gün şehir dısında 15 gün burda Ankara da çalışıyor sadece pazar günleri izin yapıyor. Behçet hastası ve damar tıkanıklığı var. Doyum konusuna ben bu kadar takılmamıştım neden bu kadar tepki verdiniz anlayamadım. Eşim bekarlığını normal bekarlık gibi yaşamamış ergenlik zamanından beri hayatında hep birileri olmuş o ilk heyecanlı zamanlarını görmüş geçirmiş. Evet bu benim için kötü bişey ne yazık ki fakat geçmiş geçmiştir. Hatta hep demezler mi doyan erkekten korkma görmemiş erkekten kork diye. Ne bileyim ben hiç kötü düşünmedim. Açıkçası sormak istediğim şeyle aldıgım cevaplar farklı olunca ne diyeceğimi de şaşırdım. Burada oldugu 15 gün boyunca bir gün olmasa ikinci gün üçüncü gün oluyor odun bir insan değil eşim benim size sordugum sey baskaydı
Bu konu için o söz bana cok inandırıcı gelmedi ya. Adamın Behçet ve damar tıkanıklığı rahatsızlıkları varmış bence ondan böyle söylüyor, bilmiyorum ama 32 yaş doymak için çok erken değil mi.Canım okudum tüm yorumları benim çıldırdıgm kısım doydum ben zamaninda.... c.küm yoruldu alabileceğim hazzı aldim ..konu sahibi de kocami anlıyorum o doydu düşüncesinde ama bu haksızlık değil mi ee iyi o zaman konu sahibi de doysaydi o zaman ne olurdu sen onla bunla oynasstn ben senle evlenmem diyen doymuş erkek ..yok bu konuyu daha fazla okuyup sinirlenmiycem .
15 gün şehir dısında 15 gün burda Ankara da çalışıyor sadece pazar günleri izin yapıyor. Behçet hastası ve damar tıkanıklığı var. Doyum konusuna ben bu kadar takılmamıştım neden bu kadar tepki verdiniz anlayamadım. Eşim bekarlığını normal bekarlık gibi yaşamamış ergenlik zamanından beri hayatında hep birileri olmuş o ilk heyecanlı zamanlarını görmüş geçirmiş. Evet bu benim için kötü bişey ne yazık ki fakat geçmiş geçmiştir. Hatta hep demezler mi doyan erkekten korkma görmemiş erkekten kork diye. Ne bileyim ben hiç kötü düşünmedim. Açıkçası sormak istediğim şeyle aldıgım cevaplar farklı olunca ne diyeceğimi de şaşırdım. Burada oldugu 15 gün boyunca bir gün olmasa ikinci gün üçüncü gün oluyor odun bir insan değil eşim benim size sordugum sey baskaydı
Demek ki doyan erkekten korkman gerekiyormus yanlis biliyormussun15 gün şehir dısında 15 gün burda Ankara da çalışıyor sadece pazar günleri izin yapıyor. Behçet hastası ve damar tıkanıklığı var. Doyum konusuna ben bu kadar takılmamıştım neden bu kadar tepki verdiniz anlayamadım. Eşim bekarlığını normal bekarlık gibi yaşamamış ergenlik zamanından beri hayatında hep birileri olmuş o ilk heyecanlı zamanlarını görmüş geçirmiş. Evet bu benim için kötü bişey ne yazık ki fakat geçmiş geçmiştir. Hatta hep demezler mi doyan erkekten korkma görmemiş erkekten kork diye. Ne bileyim ben hiç kötü düşünmedim. Açıkçası sormak istediğim şeyle aldıgım cevaplar farklı olunca ne diyeceğimi de şaşırdım. Burada oldugu 15 gün boyunca bir gün olmasa ikinci gün üçüncü gün oluyor odun bir insan değil eşim benim size sordugum sey baskaydı
AynenÇalışıpta bu kadar istekliyseniz, helal olsun.
Çalışıpta bu kadar istekliyseniz, helal olsun.
Konu aldatmaya gelmesin tamam da, o 15 gunde ne yapiyor bu adam. Sen doymadin , ben doydum cevabi daha beter cunku.
Edit: Gorende kendisi hizlandirilmis kurstan sertifikasini almis, seni de kursa yeni baslamis sanar. Doyduysan evlenmeyecektin bu kadar. Bosanma sebebi bile olabilir.
eğer hastalığından dolayi isteksizse hiç problem yok Allah kolaylik versin.... eger bu yüzden böyle bahane uydurduysa çok ağır bir bahane doymak ne demek ya.. desin rahatsizligimdan dolayi bu durumdayım bu kadar zoruna gitmez insanın canım. 30 lu yaşlar iyidir tabi erken. Ben öküz normal değil zaten .Bu konu için o söz bana cok inandırıcı gelmedi ya. Adamın Behçet ve damar tıkanıklığı rahatsızlıkları varmış bence ondan böyle söylüyor, bilmiyorum ama 32 yaş doymak için çok erken değil mi.
Sizin konuyu da biliyorum sizin eş de normal değil bence
Adama yüklenilmiyor aslında, bende dedim hasta ve yorgun olmasındandır , istememesi normal diye. Burda adama kızılan nokta , bu işlere doydum demesi. Bana tuhaf geldi açıkçasıŞimdi buradaki yorumlara şöyle bir bakıyorum da... yani arkadaşlar hepiniz adama yüklenmiş de yüklenmişsiniz.. aynı şey kendi başınıza gelse ama anlayışsız dersiniz adamlara haksız mıyım?
Ben de bir bayanım mesela.. Evliliğimizin ilk zamanlarında eşim çok birlikte olmak istiyordu ama bana çok geliyordu . Daha azı yetiyordu yani. O zamanlar bana anlayış göstermesini bekliyordum. Aslında çoğu bayan da böyle; cinsellik istemedi mi kendisine anlayış bekler ve göstermeyen adamı anlayışsızlık kabalıklar suçlar. Peki aynı şey erkeğin başına geldi mi neden anlayış göstermiyorsunuz ? Adamın da yorgun bir dönemi olabilir, stresli olabilir, belki iktidar problemi yaşıyor ve dillendiremiyor dahi olabilir ... e ne var yani azıcık cinsellik yaşamasan ölür müsün kardeş? Her şey o mu? Sevgi, saygı, bağlılık anlayış Ne oldu? Ben istemediğim zamanlar eşime hep söyledim; hep de anlayış gördüm; sonra ileriki zamanlarda onun istemediği benim istediğim anlar oldu. Canım Yorgun'um alınma dedi; ne demek ben bu konularda asla alınmam anlayış gösteririm dedim. O gelene kadar ağzımı açmadım hatta kendimi baskı altında hissetmesin diye. Sonra kendi geldi zaten. Cinsellik konusunda eşinizin tepesine binmeyin bence. Bu konularda ısrar ters teper. Ben mesela iyice soğurum. Sevgi saygı sadakat varsa anlayış göstereceksin adamın böyle dönemlerine . Madem aldatmıyor Emin'im diyorsun, seviyor Emin'im diyorsun biraz saygı duy bir süre o gelene kadar teklif etme arkadaşım. Emin ol daha çok isteyecek...
Bu Arada bu adamın tefinde oynamak değil yanlış anlaşılmasın. Bu cinsel isteğe saygı duymak. Bu zorlama baskı yapmamak. Eş olmanın bir gereği cinsellikse bir gereği de istememeye saygı duymaktır. Biraz zaman ver adama. Aynı saygıyı o da sana göstermek zorunda.
Adama yüklenilmiyor aslında, bende dedim hasta ve yorgun olmasındandır , istememesi normal diye. Burda adama kızılan nokta , bu işlere doydum demesi. Bana tuhaf geldi açıkçası
Şimdi buradaki yorumlara şöyle bir bakıyorum da... yani arkadaşlar hepiniz adama yüklenmiş de yüklenmişsiniz.. aynı şey kendi başınıza gelse ama anlayışsız dersiniz adamlara haksız mıyım?
Ben de bir bayanım mesela.. Evliliğimizin ilk zamanlarında eşim çok birlikte olmak istiyordu ama bana çok geliyordu . Daha azı yetiyordu yani. O zamanlar bana anlayış göstermesini bekliyordum. Aslında çoğu bayan da böyle; cinsellik istemedi mi kendisine anlayış bekler ve göstermeyen adamı anlayışsızlık kabalıklar suçlar. Peki aynı şey erkeğin başına geldi mi neden anlayış göstermiyorsunuz ? Adamın da yorgun bir dönemi olabilir, stresli olabilir, belki iktidar problemi yaşıyor ve dillendiremiyor dahi olabilir ... e ne var yani azıcık cinsellik yaşamasan ölür müsün kardeş? Her şey o mu? Sevgi, saygı, bağlılık anlayış Ne oldu? Ben istemediğim zamanlar eşime hep söyledim; hep de anlayış gördüm; sonra ileriki zamanlarda onun istemediği benim istediğim anlar oldu. Canım Yorgun'um alınma dedi; ne demek ben bu konularda asla alınmam anlayış gösteririm dedim. O gelene kadar ağzımı açmadım hatta kendimi baskı altında hissetmesin diye. Sonra kendi geldi zaten. Cinsellik konusunda eşinizin tepesine binmeyin bence. Bu konularda ısrar ters teper. Ben mesela iyice soğurum. Sevgi saygı sadakat varsa anlayış göstereceksin adamın böyle dönemlerine . Madem aldatmıyor Emin'im diyorsun, seviyor Emin'im diyorsun biraz saygı duy bir süre o gelene kadar teklif etme arkadaşım. Emin ol daha çok isteyecek...
Bu Arada bu adamın tefinde oynamak değil yanlış anlaşılmasın. Bu cinsel isteğe saygı duymak. Bu zorlama baskı yapmamak. Eş olmanın bir gereği cinsellikse bir gereği de istememeye saygı duymaktır. Biraz zaman ver adama. Aynı saygıyı o da sana göstermek zorunda.