Kadın İlişkide Nasıl Olmalı ?

Canım okudum tüm yorumları benim çıldırdıgm kısım doydum ben zamaninda.... c.küm yoruldu alabileceğim hazzı aldim ..konu sahibi de kocami anlıyorum o doydu düşüncesinde ama bu haksızlık değil mi ee iyi o zaman konu sahibi de doysaydi o zaman ne olurdu sen onla bunla oynasstn ben senle evlenmem diyen doymuş erkek ..yok bu konuyu daha fazla okuyup sinirlenmiycem .

Ozaman hastalıklarla ve yorgunlukla ilişkilidir. Damar tıkanıklığı basit bir hastalık değil. bence siz yinede içinizden geldiği gibi davranın, cok da kendinizi geri çekerseniz işler iyice bozulabilir . İletişimsizlik evlilikte işleri sıkıntıya sokar. Hastalığına vs anlayışlı olun, ama nasıl hissettiğinizi de bilsin, içinize atmayın.

Ama bunun soylenis sekli bu mu olmali. Hayatim yorgunum istemiyorum da diyebilirdi. Sen bunun soylenis seklini daha iyi bilirsin tabi ki. Bir gorev haline getiriliyorsa bu karsidaki kadina ne hissettirir.

Ya adam yorgunmus iste. Uyuyakaliyor diyorsunuz, sanki günlük yasamina devam edip bir sizinle birlikte mi olmak istemiyor. Bence cok normal. Bir sey yapilamayacak bir durum. Benim esim de boyle cok çalıştığı zamanlar eve gelip yemek yiyip sızıyor resmen. Hepsi böyle. Ben birakin beraber olmak istemeyi, onu oyle görünce cok üzülüyorum. Ben su anda çalışmıyorum ama calistigim dönem de ben oyleydim, o da beni sorgulamazdi. Insanlar seks seks diye ölmüyorlar. Bence isten döndüğü 1-2 gün anlayis gosterin. Bir dus alsin uyusun guzelce dinlensin sonra beraber olursunuz. Ama ben doydum demesi cok cirkin. Bunu duysam herhalde bi 5 ay filan birlikte olmazdim

Bu konu için o söz bana cok inandırıcı gelmedi ya. Adamın Behçet ve damar tıkanıklığı rahatsızlıkları varmış bence ondan böyle söylüyor, bilmiyorum ama 32 yaş doymak için çok erken değil mi.
Sizin konuyu da biliyorum sizin eş de normal değil bence

Hatunlar sakin
Konu sahibini boş yere gaza getirmeyin
En negatif noktadan bakıyoruz genelde tamam amennada
Adamın söylediği şey sizlerin yorumladığı ile aynı değil
Yanlış yere çekiyorsunuz
En nihayetinde bi evliliğe olumsuz etki etmek var işin ucunda hemde haksız yere

Benim eşim de 32 yaşında ve sevgililikten önce de tanıdığım için hayatına giren çıkan kadınları,hayatı dolu dizgin yaşadığını da biliyorum bizzat.ama cinsel anlamda maşallah saat başı ister doymak bilmez yani bunun yaşla veya yasanmislikla alakası olduğunu zannetmiyorum.soyledigi gibi işinden dolayı ruhen ve bedenen yorulmuş.sen de üstüne gidince yani eskisi gibi devamlı istekli olunca reddediyor "nasılsa kendimi yorgun hissetmedigim bi zamanda canim isteyince o da her zaman istekli olduğu için yaparim"diye düşünüp yorgunluk bahanesiyle -ki yalan yere yorgunum demediginden de eminim- erteliyor bence. Yani sizde sorun yok aslında onda da dert edilecek bi sorun yok. Sen yine giyin süslen mis gibi kok opsun sevsin ama diğer işle ilgili sinyal verme.istiyormuş gibi davranma.sanki daha 10 dk önce yapmissiniz gibi rahat bi tavır sergile.bir defa rahat eder iki defa eder üç defa eder artık dördüncüde "hadi artık özledik" der emin ol canım

bu düşünceyle eşler hiçbir şey yaşamasa bile evliliğin 3. bilemedin 5. yılında cinsel yaşam bitmeli çünkü karşılıklı doymuş olunuyor...
korkulacak erkekleri doyan/doymayan değil, seven/sevmeyen diye ayırırım ben, ve evet eşim karşıma geçip sen deneyimsizsin, ben doydum kusura bakma dese, o yiyip doyduklarını kustururdum ona.
ben hastayım, yorgunum, istiyorum ama bazen yapamıyorum dese amenna, ama doydum çok çok iğrenç bir gerekçe.

Demek ki doyan erkekten korkman gerekiyormus yanlis biliyormussun

eğer hastalığından dolayi isteksizse hiç problem yok Allah kolaylik versin.... eger bu yüzden böyle bahane uydurduysa çok ağır bir bahane doymak ne demek ya.. desin rahatsizligimdan dolayi bu durumdayım bu kadar zoruna gitmez insanın canım. 30 lu yaşlar iyidir tabi erken. Ben öküz normal değil zaten .

Şimdi buradaki yorumlara şöyle bir bakıyorum da... yani arkadaşlar hepiniz adama yüklenmiş de yüklenmişsiniz.. aynı şey kendi başınıza gelse ama anlayışsız dersiniz adamlara haksız mıyım?

Ben de bir bayanım mesela.. Evliliğimizin ilk zamanlarında eşim çok birlikte olmak istiyordu ama bana çok geliyordu . Daha azı yetiyordu yani. O zamanlar bana anlayış göstermesini bekliyordum. Aslında çoğu bayan da böyle; cinsellik istemedi mi kendisine anlayış bekler ve göstermeyen adamı anlayışsızlık kabalıklar suçlar. Peki aynı şey erkeğin başına geldi mi neden anlayış göstermiyorsunuz ? Adamın da yorgun bir dönemi olabilir, stresli olabilir, belki iktidar problemi yaşıyor ve dillendiremiyor dahi olabilir ... e ne var yani azıcık cinsellik yaşamasan ölür müsün kardeş? Her şey o mu? Sevgi, saygı, bağlılık anlayış Ne oldu? Ben istemediğim zamanlar eşime hep söyledim; hep de anlayış gördüm; sonra ileriki zamanlarda onun istemediği benim istediğim anlar oldu. Canım Yorgun'um alınma dedi; ne demek ben bu konularda asla alınmam anlayış gösteririm dedim. O gelene kadar ağzımı açmadım hatta kendimi baskı altında hissetmesin diye. Sonra kendi geldi zaten. Cinsellik konusunda eşinizin tepesine binmeyin bence. Bu konularda ısrar ters teper. Ben mesela iyice soğurum. Sevgi saygı sadakat varsa anlayış göstereceksin adamın böyle dönemlerine . Madem aldatmıyor Emin'im diyorsun, seviyor Emin'im diyorsun biraz saygı duy bir süre o gelene kadar teklif etme arkadaşım. Emin ol daha çok isteyecek...

Bu Arada bu adamın tefinde oynamak değil yanlış anlaşılmasın. Bu cinsel isteğe saygı duymak. Bu zorlama baskı yapmamak. Eş olmanın bir gereği cinsellikse bir gereği de istememeye saygı duymaktır. Biraz zaman ver adama. Aynı saygıyı o da sana göstermek zorunda.

Bu erkeklerin "ohooo ben neler yaşadım" havası da. Ne yaşadın acaba Türkiye şartlarında, maddi durumu çok iyi değilse ya da aşırı yakışıklı-sosyal, bi bok yaşamamıştır emin ol, düzenli seks partneri olan kişiler kolay kolay o kadını bırakıp da 8000tl ye nişan salonu aramaya çıkmıyor, doğruya doğru! Üç seks işçisiyle beraber olan kendini kazanova ilan etmiş hey gidi hey
Soruna gelince adam yorgun işte, belki de cinsellik ilgisi az, başlarda bi hevesti şimdi yetersiz hissediyor olabilir, sen kendini kötü hissetme, aynı masajı o da sana yapsın.

Adama yüklenilmiyor aslında, bende dedim hasta ve yorgun olmasındandır , istememesi normal diye. Burda adama kızılan nokta , bu işlere doydum demesi. Bana tuhaf geldi açıkçası

Adama yüklenilmiyor aslında, bende dedim hasta ve yorgun olmasındandır , istememesi normal diye. Burda adama kızılan nokta , bu işlere doydum demesi. Bana tuhaf geldi açıkçası

Yani bu konuda bile o mukemmel hizli sex gecmisine atifta bulunuyor. Karisi olsun , sevgilisi olsun, bu soze kirilmayacak kadin tanimiyorum ben.

peki siz eşinize kusura bakma canım ben geçmişte çok seviştim doydum ondan senin kadar istekli değilim deseydiniz tepkisi ne olurdu?

Herkes gibi ben de geçmiş ilişkilerinden dem vurup "doydum" demesine takıldım.
Ve siz neden takılmadınız onu merak ettim.
Bu büyütülecek bir cümle bana kalırsa.

Eşinizin yorgunluğu bu kadar büyütülecek bişey değil mesela. Geldiği gün olmaz, ertesi gün olur yine olmaz öbür gün olur, ne varki bunda?
Adam 15 gün evinden uzak, geliyor, o yorgunluğu atmak kolay mı?
"isteksizlik" olarak adlandıramadım..
Lakin o doyum meselesi, facia!

Ben olsammm sanirim sizin gibi temiz dusunmem art niyet ararimm bence esinizi bi gozyinn bu is gezisindeyken siznle tlf konusma ihtiyaci duyuyor mu yoksa burnuma hic iyi kokular gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…