Kadın İlişkide Nasıl Olmalı ?

Bende anormalim heralde bilemedim
Bi daha okudum yok yani
Bence küstahca söylenmiş birşey değil
Bende senin gibi takılmazdım
Sorun kaynadı gitti zaten
Sen kapattır bu konuyu en iyisi

Hanimlar itiraf edin su doyum meselesine konuyu okurken takilmadiniz aslinda. ilk sayfada taht kuran yuh çüşş temali yorum sebebiyle taşlarinizi hazirliyor ve hepiniz birden vuruyorsunuz abaliya... Bu durum sosyal hayatta da boyle, medyada da boyle maalesef. Birbirimizden cok etkileniyoruz. Yoksa konu sahibinin esinin bu kadar abartiyla karsilanacak bir yorum yaptigini dusunmuyorum.

Ben artik cinsellige doydum sen kendine yeni bir partner bul mu demis adam, ne demis yani allah askina? Aksine kirilir diye bilhassa naif yaklasiyor adam, daha ne yapsin?

ilk sayfada taht kuran yuh çüşş
Taht kurmuş (nasıl taht kurmaksa)biri olarak cvp veriyim ...bilmem diğer arkadaşlar benden mi etkilendi ki hiç zannetmiyorum etkilendiklerini..... ama ben aynen bu şekilde anladım ne anladım biliyor musun? Ben doydum cinselliğe demiş net. Hasta olur ,yorgun olur ,çalışır bunları anlarım diyecek sözüm yok asla .

Evlilikler bana göre sadece cinsellik demek değildir.sarılıyor öpüyor uykuya dalıyor demişseniz.aynen kendimi gördüm eşinizde.benim için öpülme okşanma sarılma çok daha önemlidir.direk sevmemeye bağlamak bencil davranmak doğru değil.iki tane aralarında bi yaş olan oğullarım var ve çalışıyorum.eve gel yemek yap iş güç gece pestilim çıkmış bi şekilde sızıp kalıyorum.neyseki çok anlayışlı vicdanlı duyguları dürtülerinden daha ağır basan şefkatli ve aşk dolu bi eşim var.hep onu ihmal ettiğimi düşünürüm ama hep günlee böyle akıp gider.eşim o kadar anlayışlı ki belki başka bir erkek olsa kabul etmezdi.bence sizde hemen sorun bende mi niye böyle diye eşinizi strese sokmayın yoksa cinsellik görev gibi algılanır.ben eşimi sevmiyor muyum şimdi 12 yıllık evliyiz hala sevgililiğimdeki heyecanı aşkı coşkuyu hissederim.sevgi eşittir cinsellik değildir.en azından benim için.eşinizin bir tek ben doydum cümlesi hoş olmamış

evet gerçekten ben doydum o yüzden boyleyim durumu olabilir. kaldı ki zaten erkeklerın çogunun evlenmeden ilişki yaşadıkları zaten bariz ortada. ama gene de eşinizin bunu dile getirmesini hoş bulmadım. bazı şeylerin dillendirilmeye gereği olmadıgını dusunuyorum. şahsen bayan olarak beni rahatsız ederdi bu konuşma
konuya gelirsek genç aklı bi karış havada insanlar değilsiniz sonucta. yaş ilerledikçe fikir ve zihniyet değişiyor diye düşünüyorum. çok da üzerinde durulmamalı

Eşin gerçekten yoruluyor olabilir. Ona kuvvetli, afrodizyak şeyler yedirin.

Bencede isteksizlik yaşıyor. Gülme ama eşin çok mu tavuk yiyor, tavukdaki hormonlar onun libidosunu düşürmüş olabilir.

kkda cinsellik sorusu yanıtlamayalı bin yıl oldu sanırsam, trendde görmüşken atlayayım dedim

şaka şaka, valla trollük yapmaya gelmedim... de
o doyumla alakalı açıklaması çok onur kırıcı geldi bana. hevesini heyecanını yitirdiği halde niye benle evlendi ki diye düşünmeden edemezdim şahsen. bazı beylerin evliliğe bakış açısını çok güzel özetleyen bir ifade cidden.

çevremde de senin gibi birkaç kız vardı. yani ne diyeyim, insan pek değişmiyor gördüğüm kadarıyla. öncekiler kocan için heyecanlı atraksiyonlardı ama sen çantadaki kekliksin. senelerce böyle bakmaya alışınca da, evlendiği kadın "çocuğumun anası"ndan öteye pek gidemiyor haliyle. umarım değişir.

Bazı şeylere doydum demek, sana gerek kalmadı demekle aynı anlamı taşıyor gibi. Saçmalamış biraz.

Bundan sonra aklınızdan fikrinizden cinselliği çıkarmış gibi davranın. Böyle şeyler çabayla, hatır için olacak işler değil. O nasıl yorgun gelip uyumak istiyorsa, sizde uyuyun ya da anlayıl gösteriyormuş gibi davranın. O işi sabaha bırakalım derse bu sefer sen bir şey uydur. Bu sayede beklemediğini anlasıb. Süslenmeni püslenmeni kendin için yap. Kendini sexy hissetmek için iç çamaşırlarını özenli giy. Ama eşin için yapma onu baz alma. Bırak kendi haline. Eşlerimiz dünyanın merkezi değil. Biz güzelim gencecik yaşımızda evlendik onlarla. Canları isterse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…