Kadın İlişkide Nasıl Olmalı ?

Eşimin bazı rahatsızlıkları var arkadaşlar. Normal sağlıklı insanlar kadar aktif değil ne yazık ki. Yeni iş kurdu tek basına her yere yetişmeye çalışıyor. 32 yasında evet daha dinamik olması gerekir fakat rahatsız
Nedir hastalığı

Bence o kadar panik yapacağınız bir durum yok, hayat şartlarından dolayı dönem dönem değişebilir insanların cinsel hayatı. Farketmediğiniz veya onun söylemek istemediği bir sorunu da olabilir, erkekler için böyle şeyleri itiraf etmek daha ağır geliyor çünkü. Dönemsel, geçici bir durum da olabilir. Eğer bu durum devam ederse o zaman bir kez daha ciddi bir şekilde konuşursunuz, çözüm yolları ararsınız.

Eşimin bazı rahatsızlıkları var arkadaşlar. Normal sağlıklı insanlar kadar aktif değil ne yazık ki. Yeni iş kurdu tek basına her yere yetişmeye çalışıyor. 32 yasında evet daha dinamik olması gerekir fakat rahatsız

Bakin bunu ilk mesajda belirtmiyorsunuz fakat o soyledigi lafa takigim ben . Doymus doymamis yag oranini arastirmiyoruz sonucta.

Rahatsizsa ve isleri nedeniyle olduguna eminseniz, o zaman gecici bir donemdir . Katlanilabilir ama bir omur boyu sabredilmez.

Kadin nasil olmali demissin, sorun sizde degil sorun onda.

rahatısz olduğunu biliyorsanız bu panik niye?

herkesin dönem dönem olur bu tür isteksizliği. sürekli oluyorsa sıkıntı vardır.

nasıl olması gerekir sorusuna gelince. içinizden nasıl geliyorsa öyle olun.

E rahatsızmış işte . yA tedavi olacak enerji saçacak ki doymuş biri olarak zannetmiyorum ya bi çocuk yapacak sen onunla oyalanıcan ya bu şekilde devam edecek ayrılmayı düşünmüyorsan.

15 gün şehir dısında 15 gün burda Ankara da çalışıyor sadece pazar günleri izin yapıyor. Behçet hastası ve damar tıkanıklığı var. Doyum konusuna ben bu kadar takılmamıştım neden bu kadar tepki verdiniz anlayamadım. Eşim bekarlığını normal bekarlık gibi yaşamamış ergenlik zamanından beri hayatında hep birileri olmuş o ilk heyecanlı zamanlarını görmüş geçirmiş. Evet bu benim için kötü bişey ne yazık ki fakat geçmiş geçmiştir. Hatta hep demezler mi doyan erkekten korkma görmemiş erkekten kork diye. Ne bileyim ben hiç kötü düşünmedim. Açıkçası sormak istediğim şeyle aldıgım cevaplar farklı olunca ne diyeceğimi de şaşırdım. Burada oldugu 15 gün boyunca bir gün olmasa ikinci gün üçüncü gün oluyor odun bir insan değil eşim benim size sordugum sey baskaydı

Konu sahibi arkadasim sen 15 gün sonra geleceği gün suslenmen ve ozlemen çok normal aslında.Senin isteklerinde hayat normal helalin sonuçta.ne kadar güzel aslında esinizi bukadar sevmeniz,arzu etmeniz.keske herkes eşini boyle sevebilse.fakat yaş farkiniz filan çok ideal esinizde çok genç.gercwkten çok yorgun olabilir ama dinlendiği halde hale isteksizse kafana takabilirsin ama Ogün istersen hoş karşıla.birde ben konustumda eşim kendisini bu yüzden zorluyor istekli olduğu için degilde,ben konuştuğum için böyle diye bunu kafana takma,at o dusunceni.birak zorlasin.sonucta zorluyorsa bile sana değer verdiği içindir.zamanla içinden gelecektir.Ben doydum demeside çok büyük gaf ama sanki kendi erkekliğine toz kondurmuyor güya.yetersizlik hissini bastırmak için söylenen bir söz gibi.icinden geldiği gibi davran bence.nasil mutlu oluyorsan öyle yap.

evliliğin ilk zamanları gibi olmuyor bazı şeyler kabul etmek lazım. o da işi gereği yoruluyor olabilir gerçekten hali olmayabilir bir süre takipte kalın bence

İnan eşine hak ver. Bende Ekimde evlendim ve yıl sonuna denk geldiği için izinsiz yoğun çalışıyordum. Gece bana yanaştığında kolumu bile oynatamayacak halde olduğumda kaç defa ağladım. Yorgunluk normal. Çok büyütme oluruna bırak. Çok güzel konuşmuşsunuz . Geçecektir.

Bizimki de doymustu acaba 10 yıl cinsellik yaşamak için kıçinda dolandım durdum genç bir kadinken isteklerimi ha bugün olur ha yarın olur diye diye erteledim bir bakmisim olmuş 20 gün 30 gün vs yanarım yanarım kendimj onca zaman tatmin etmedigime vibratör almadigima ....konu sahibi sende problem yok ...problem kocanda çünkü o doymuş bir ADAM.(Bu iğrenç açıklamaya göre evlenen erkek ve kadınlar 2 ye ayrılmalı , doymuş olanlar doymamış olanlar ona göre seçim yapılır doyanlar alır birbirlerini çekirdek citler)

G gzdsel bence ilişkinizde sorun edilecek, abartılacak bir durum yok. Siz içinizden geldiği gibi davranmaya devam edin, çok zoraki olacağını düşündüğünüz durumlarda da anlayış gösterin takmayın.

15 gün şehir dısında 15 gün burda Ankara da çalışıyor sadece pazar günleri izin yapıyor. Behçet hastası ve damar tıkanıklığı var. Doyum konusuna ben bu kadar takılmamıştım neden bu kadar tepki verdiniz anlayamadım. Eşim bekarlığını normal bekarlık gibi yaşamamış ergenlik zamanından beri hayatında hep birileri olmuş o ilk heyecanlı zamanlarını görmüş geçirmiş. Evet bu benim için kötü bişey ne yazık ki fakat geçmiş geçmiştir. Hatta hep demezler mi doyan erkekten korkma görmemiş erkekten kork diye. Ne bileyim ben hiç kötü düşünmedim. Açıkçası sormak istediğim şeyle aldıgım cevaplar farklı olunca ne diyeceğimi de şaşırdım. Burada oldugu 15 gün boyunca bir gün olmasa ikinci gün üçüncü gün oluyor odun bir insan değil eşim benim size sordugum sey baskaydı
hastalık ve iş yorgunluğudur canım o ve evliliğin ilk zamanlarına benzemez çok normal

Bizimki de doymustu acaba 10 yıl cinsellik yaşamak için kıçinda dolandım durdum genç bir kadinken isteklerimi ha bugün olur ha yarın olur diye diye erteledim bir bakmisim olmuş 20 gün 30 gün vs yanarım yanarım kendimj onca zaman tatmin etmedigime vibratör almadigima ....konu sahibi sende problem yok ...problem kocanda çünkü o doymuş bir ADAM.(Bu iğrenç açıklamaya göre evlenen erkek ve kadınlar 2 ye ayrılmalı , doymuş olanlar doymamış olanlar ona göre seçim yapılır doyanlar alır birbirlerini çekirdek citler)

o_O Kozlenmis patates Kozlenmis patates onların ilişkileri oluyormuş sadece bazen eşi kendini zorluyormuş ve konu sahibi de zoraki mi oluyor diye endişe ediyormuş.

Sizin durumunuza da üzüldüm doğrusu, keşke daha erken müdahale edebilseydiniz. Umarım bundan sonrası sizin için güzel olur..

Arkadaşlar demek istediğim eşimde son zamanlarda isteksizlik vardı. Bende bu durumu onunla konustum. Konustuktan sonra daha çok cabalamaya basladı ama bu sefer bana yetmediğini düşünmeye basladı ve canı istesede istemese de kendini mecbur hissettiği için birşeyler yapmaya calısıyor. Ben böyle hissettiğim için rahatsız oluyorum. Bunu nasıl aşabilirim diye sordum. Onu isteklendirmek için mi bişeyler yapmalıyım yoksa kendi isteğimi mi törpülemeliyim. Aktarda satılan macunlardan bir kez kullanmıstık onun iyi geldiğini söylemişti ve şimdi yine alacağını söyledi acaba isteksizlik değil de öyle bir problem mi var bana belli etmemeye çalışıyor diye de düşünüyorum.

Ohaaaa diyorum buraya nasıl takıldım anlatamam... bu ne saçma bir açıklama. ..ATI alan Üsküdar i geçmiş sen geride kalmışsın. ... deseydin keşke bende yasasaymisim doymuş olsaydım diye..
Vallahi bu kadar yazı içinde bende bu paragafa takıldım. Onun azina yumruk atardım ben olsam.

Merhaba arkadaşlar. Eşim işi dolayısıyla ayın 15 günü şehirdışı seyehatler yapıyor minibüsüyle. Hergün farklı bir ilde kalıyor. Öncelikle konuyu lütfen aldatmaya getirmeyin çünkü bu şüpheyle yazmıyorum ve asla öyle bir düşüncem yok.

Sorun şu ki bizim eskiden cinsel hayatımız çok canlıydı ve eşim çok istekliydi.Bende o şekilde alıştım ve şimdi bana garip geliyor.15 gün evde olmamasına rağmen geldiği gün ben hazırlık yapıyorum süsleniyorum püsleniyorum ne bileyim özlüyorum onu sonucta ama o yemeğini yiyip kendini koltuga atıyor uzanıyor bana sarılıyor öpüyor ama hemen uyuyakalıyor. Neyse diyorum yorgun olabilir. Ama bir yandan da sonucta bir erkek karısını özlemez mi gözü uyku felan görmez diye düşünüyorum. Bu son üç seferde böyle olunca eşimle konuştum. Benimle alakalı bir sıkıntı mı var diye sordum. O da asla benimle ilgili bir sıkıntı olmadığını aksine benden çok memnun olduğunu, yaptığım değişikliklerin farkında olduğunu bunların hoşuna gittiğini ama işi dolayısıyla çok yoruldugunu elinin kolunun kalkmadığını söyledi. Geleceğim gün sabah kalktıgımda heyecanlanmaya baslıyorum kafamda kuruyorum ama inan gün sonunda yorgunluktan sadece sarılıp uyumak istiyorum dedi. Aramızda 5 yas var.Ben 27 o 32 yasında. Sen cinselliğe yeni baslıyosun heveslisin anlıyorum birazda duygusal bakıyosun buna ama biliyosun ben daha öncede çok şey yasadım birşeylere doydum seni tabiki istiyorum bu sana doydum demek değil ama körkütük cinsellik odaklı bir insan değilim. Kafamda bir sürü şey var dedi.

Neyse gelgelelim bu konuyu kapattık. Daha istekli olmaya çalıştı fakat bu sefer kendini kötü hissettiğini farkettim. Sırf benim istediğimi düşünerek belki yine elinin kolunun kalkmadıgı zamanlarda zorluyor kendini. Örneğin gece birlikte olmadıysak sabah olmamız gerektiğine odaklıyor ve uykudan gözünü acamasada baslatıyor. Gecen gece yattık sarıldık herhangi bir isteğim yok tamamen normal yatıyoruz " Sabah görüşelim mi biz seninle " dedi. Sanki illa olması gerekiyormuş gibi. Artık eşim beni istediği için mi yoksa ben istediğim için mi yapıyor anlayamıyorum. Rahatsız oluyorum bundan. Bir kez konustum kötü etki bıraktı bana yetmediğini düşünmeye basladı sanırım. Tekrar bununla ilgili konusmak da istemiyorum. Ben erkeğini mutlu etmeyi seven bir kadınım. Saatlerce üşenmeden yorgunum argınım demeden ona masaj yaparım. Bu güne kadar asla istediği zaman yok demedim her gecen gün kendimi daha da geliştirmeye çalıştım. Çoğu kadın gibi ben yatıyım o ne yapıyosa yapsına getirmedim hiç bi zaman. Ve evet ben cinselliğe ondan daha çok önem veriyorum. Ama buna bağımlı bir insan değilim. Tamamen duygusal bakıyorum aslında. Ama acaba bu yanlış mı ? Ben onunla bu kadar çok ilgileniyorum diye mi geri tepiyor acaba ? Mutlu etmeyi bırakıp onun beni mutlu etmesini mi beklemeliyim ? Ne yapmalı bilmiyorum. Onun isteksizliğini gidermek için mi bişeyler yapmalıyım yoksa kendimi geri mi çekmeliyim. İki arada kaldım. Kimisi kaçan kovalanır diyor kimisi cilveli kadın iyidir diyor. Nasıl kadın daha makbul. Fikir ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Uzun oldu kusura bakmayın.
İstek artırıcı bişeyler yedir madem

Bana eşin gayet normal geldi
Düzgün bir şekilde açıklamasınıda yapmış
Ben takılacak birşey görmedim söylediklerinde
Sende gayet normalsin
Aşırı yada eksik yaptığın birşey yok bence
Dert edecek durumda yok
İkinizde birbirinizi seviyor ve arzuluyorsunuz sadece şartlar farklı etkiliyor
Ne yapmam lazım diye düşünme bence
Akışını bırak
Eşin seni hayal kırıklığına uğrattığı düşüncesiyle bi nevi görev edinmiş evet
Sadece bu konuda konuşabilirsin
Birbirinize karşı olumsuz bir düşünceye girerek değil empati yaparak