Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben kadın erkek ilişkileri ya da kadınlara özel yazılmış kitaplar arıyorum. elinde olan varsa yazabilir mi? mesela seda diker' in aslında giden erkek yoktur vs tarzı kitaplar.
mehmet sungurun kitabını okumadım ama bu zamana kadar katıldığı bir çok programı izledim.çok anlaşılır bir şekilde ve samimi bir şekilde anlatıyor.komik de anlatıyordu.
John Grey,Erkekler Mars'tan Kadınlar Venüs'ten adlı kitap kadın erkek ilişkileri,davranışlar,yapmamız,yapmamamız gerekenler,hissettiğimiz ve karşı cinse hissetirdiğimiz düşünce ve dugularla ilgili.Tavsiye ederim.
kızlar geçenlerde bana önerdiğiniz birkaç kitaba bakmaya gittim ve orada dikkatimi çeken bir kitap oldu: lafı dolandırmadan yazarı ise steve harvey kitap bize erkek gözüyle erkekleri ve ilişkilerde yaptığımız hataları anlatıyor. evlilik, sevgili vs birçok konu var. tavsiye ederim.
AŞKIM KAPIŞMAK- KÜÇÜK MUTLULUKLAR kitabı beni çok etkiledi. iletişimden yola çıkarak bizi etkileyen şeyleri aslında biz izin verdiğimiz sürece olduğundan bahsetmiş. hayata, psikolojiye farklı bir bakış açısı getirmiş.