Kadin dusmani dusunceleri icsellestiren arkadaslar

Peki zor oluyor mu? Hem yabancı bir ülke, hem iş yeni bir iş?

Ben yurtdışında zorlanan bir insan degilim o yuzden sorun yasamadim hic , turizm de cok uzak oldugum bir alan degildi ama hiç hesapta olmayan korona bizi mahvetti tabi ki tum dunyada oldugu gibi , koronadan once gayet mutluydum da simdi bizde alternatif arayislardayiz maalesef

Bu seferde dış gorunuşe bakanları gömmüşler.
Ciddi ciddi hiç begenmediginiz biri olmadi mi şu hayatta? Gercekten bir insanin dişina tamamen gozunuzu kapatabiliyor musunuz? Ben yapamam.

Bazilari diyor yok kiloluydum, oram şöyle buram böyle ama kocam, sevgilim beni seviyor. Adamin kendisi nasil gorunuyor, orasini biz gormuyoruz tabi.

Ayrica her erkek sifir beden kadin arayişinda değil ki hali hazirda kilolu seven veya kendisinin tam zıttını begenen erkekler de var. Bir şekilde begeni oluşmuştur yani, zevkler çeşit çeşit. Her insanin, her vucutta beğeneni vardir Ama insanin gozunu tirmalayan biriyle nereye kadar yani, bu arkadaslik değil ki.

Insallah bir an önce topluca atlatırız bu süreci sağlıklı bir şekilde.

Olabilir. Oyle mi dersiniz? Ben hayatim boyunca hep guzel olmamaktan, sismanliktan yakindim, bunu kafaya taktim hep. Belki de kendim de cok sekilciyim ve dediginiz gibi bu bir karma olabilir. Dusunucem bunu.

Bunu hic dusunmemistim bu sekilde... Kendimi oyle goren biri degilim ama dogru olabilir dediginiz. Yani aslinda haklisiniz sanirim. Tesekkurler yorumunuz icin.

cherry bende avusturyada görmedim katiliyorum sana.
türkiyede Okumus erkekler hala gelenek göreneklerine takili da ondan - cogu eski kafali.

Aynen yaf toplumumuzda ciddi şekilde kadın düşmanlığı var. Erkekler saygısızca konuşmayı kendinde cidden hak görüyor???

Dediğim gibi, profesyonelce çalışacak bir kadına şu ülkede iş yok. Çünkü etrafın y. vşaklarla çevrili. Avukatına sen de estetik yaptırdın mı demek ne alaka yani, bu avukat erkek olsaydı şunu diyebilir miydi?? Diyemezdi. İnsanlar kadınlara gevşekçe davranmayı kendinde hak buluyor, iş arkadaşı olsun, müşteri olsun, muhasebeci si, bankacısı.. . Türkiye'de iş yapmayı asla düşünmüyorum.

Ben eşim(sevgiliyken tabi) bana aşık olduğunda özgüvenimi kazandım En buyuk kk , hatta biçok arkadaşım tahmini olarak o yıllardan itibaren çok güzelleştiğimi söyler. Farklı insanlar hep üniversite üçüncü sınıfımı tarif eder biliyor musun, fotoğraflara bakıyorum gözlerimin içi gülmeye başlamış içimdeki eğlenceli kadın ortaya çıkmış filan hatta. Bazen merak ediyorum gerçek bi özgüven mi değil mi bi gün terkedilsem dibevurur muyum diye. Bu da böyle bi iç döküş olsun. Harika bi aşk diliyorum sana.

İnanılmaz akıllı, sevimli, tatlı bir kadınsın. Nasıl bu kadar haksızlık ediyorsun ya kendine? Yakınımda olsan seni sarsar, sarmalar kendine getirmek isterdim.

Öyle düşünenler hep vardı var olacak. Bazı insanlar bu melankolik hallerden keyif alıyor. Zaten yaşlandım artık fazlasını isteme lüksüm yok .Ee gençken en güzel halindeylen de olmamış yani. Demek ki olay o değilmiş.Fiziken uyumlu olmak mutlu etmemiş.Ki ikili ilişkiler böyle matematikle işlese bunca fiziken uyumsuz insan bir arada olmazdı. Bunlarla kafa doldurmanın kimseye faydası da yok.
Tek olay sınırlarını çizmek. Her yaşta her fiziki durumda bir duruş sergilemek. Gerisi şans.

Ilişkilerde sorun yaşıyorsan,
Karşındaki kişiyi kendinden daha önemli daha değerli görmekten vazgeçmelisin.
Onun da, senin gibi, herkes gibi, kendince yetersizlikleri, korkuları, endişeleri, kusurları olduğunu bilmelisin. Tabi ki biliyorsun da böyle bakmayı içsellestirmelisin diyelim.
Anladığım kadarıyla gayet seviyeli, donanımlı, samimi, enerjisi güzel gencecik bir insansın.
Kiloya taktıysan bu kadar , ver o zaman. Cozumsuz bir sorun değil.

Kadınlarımızın ruh halide çok önemli burada.
Bazen gençleri görüyorumda hayattan bezmiş gibiler.
Hayattan bir beklentisi olmayan bir genç olarak parmak kaldırıyorum.
Ve konu sahibinin bahsettiği şekilcilik olayını sadece Türk erkeklerinde de görmedim. Geçen yıl internette yazıştığım Latin Amerikalı bir erkek bana "35'inde görünüyorsun" demişti. Bu arada, yaşım 25.
Instagram'da da başka bir yabancı erkek "senin gibi bir çirkin kızın benim anasayfamdaki önerilerde işi ne?" diye mesaj atmıştı.
Ama bunlar beni yıldırdı mı? Hayır. Yaşıma ve boyuma göre çok çok zayıfım ve emin olun, bu konuda erkeklerden çok kadınların zararlı tutumlarına maruz kaldım. Ama biliyor musunuz, tüm seksist yorumların da, gittikçe zayıflamama neden olan dış şartların da canı cehenneme!
En buyuk kk Hanımefendi, ataerkil profiller millette sınır tanımaz. Bir kadını sadece narsisist düzeydeki bireyler sınıflara sokabilir. Sözlüklerdeki sayfalara baktığınızda, af buyurun, "kıçında don durmayan kadın/kız" başlığına rastlarsınız. Maalesef günümüz dünyasının baskın düşüncesi şekilcilik algısıyla yönlendiriliyor. Ama bu zihniyete kurban gitmeyen insan sayısı, minimal de olsa ülkemizde mevcut. Sizin de yapacağınız şey şu, kendini sadece dış görünüşüyle beğendirme meraklısı ve sadece dış görünüşe göre insan seçen herkesten uzak durmanız. Çünkü arkadaşlarınızın anlattıkları sizin algınızı da çöplüğe çevirebilir. Aman dikkat.

Arkadaşların saçmalamış. Ve kariyerleri hiç önemli değil hepsi özgüveni düşük ve komplekli kişiler. Benim de çevremde var böyle kişiler. Bizim şuramız böyle hiç güzel değil diyor mesela biri. O bize beni de katıyor. Hayırdır ya.. Sana memnun olmadığımı kim söyledi. Beni de katıp içini rahatlatan arkadaşlarım var. Böyle durumlarda ben hiç canımı sıkmıyorum valla. Aynı buraya yazdıklarımı onlara da yazıyorum. Sizin özgüveniniz düşük, ne bu böyle diyorum. Sizi bu özgüvensizlikle kim ne yapsın diyorum bir daha pek konuşamıyorlar.

Bir de şu var ki böyle kişiler çok da alıngan olduğu ve kafaları bu konularla çok meşgul olduğu için bu tarz densiz kişileri çevrelerine çekiyorlar kesinlikle.
Mesela mutlu dönemlerimizde hep mutlu kişilerle temas ederiz aslında farkında olmasak da. Yada depresif, mutsuz, sorunlu zamanlarımızda da genelde çevremizde öyle insanlar olur. Bunlarınki de o hesap işte. O özgüvensizliği aslında yayıyorlar çevrelerine, kendi düşüncesindeki kişileri çekiyorlar etrafına. Bknz sizin whatsApp grubunuz.

Size tavsiyem bu tarz kişiler sizi kötü etkiliyorsa uzak durun. Benim kötü bir dönemim olmuştu. Diplerde gezdiğim. Destek falan aldım. Sonra iyileştim falan derken anaaa bir de çevreme baktım ne kadar karamsar, mutsuz, özgüvensiz kişi varsa toplamışım çevreme. Hepsinden uzaklaştım mesafe koydum arama. Çok iyi gelmişti bana. Gruptan çıkın yada sessize alın. Arada bakar tek tük yazarsınız. Sizden önemli değil.
Bu tarz şeyleri de hiç dert etmeyin. Hayat kısa ve çok zor. İnsanlar açlıktan, işsizlikten kırılıyor, gençler eğitim bile alamıyor. Bunları dert etmek lazım. Varsın elin adamı bizi beğenmesin, oramız buramız sarksın. Ortalama türk erkeği ne ki, kim ki onlar ya. Dönüp bir kendilerine baksınlar.
Geçen bir üye yazmıştı çok gülmüştüm. İsmini hatırlayamadım kusura bakmasın. Türk erkeklerinden yana maymunun g*tünde bile kıl yok bunlarda var, kendilerini ne sanıyolar demişti adshlflgigd
Önce kendi tiplerine baksınlar. Başımızı çevirip bakacağımız tipte adamlar yok hiç dışarda ama kadınlarımız fıstık gibi alımlı, bakımlı

:))
Siz haber izlemiyormusunuz?
Her gün onlarca kadın erkek egosu yüzünden ölüyor.. Siz gelmişsiniz burada neyi sorguluyorsunuz :)

Esimle ayni yastayiz kilolu iken yasta gosteriyorduk
Ben zayifladim 10 yas genclestim simdide esim zayiflamaa basladi
Bence dikkate almayin hersey kismet kuzenim 40 yasindan sonra 2 evliligini yapti
Kiz kardesi 30 undan sonra evlendi
Baska bir kuzenim 17 sinde evlenmisti
Ben 23 umde evlendim herkes mutlu
Yas boy kilo etkilemiyorum
Bir cift askla bakan goz etkiliyor

Bende yaşamıştım boyle birsey pantolon giymeyi biraktim kendi istegimle
O sira nisanlanmistim halamgiller surekli nisanlinmi istiyor deyip durmuslardi halbuki sadece elbise giymeyi seviyordum

Demekki diğer erkeklerde kadına bakış acıları çok ta değişmiyor.
Söylenenler cidden çirkince,beğen yada beğenme tut içinde duygularını,böylesine seviyesiz konuşmak ta o insanların terbiyesizliğidir sadece.

Her yaşın ayri bir güzelligi var. Hele kadin yas aldikca güzelleşir bence. Daha cok ne istedigini, neyi secmesini bilir. Özgüveni daha cok yükselir. Onceki agladigi üzüldüğü seylere gulmeye baslar hatalarindan ders alir ve yönünü secerken daha başarılıdır. Her sene bir onceki yaptigim seylere bakarak canimcim sen kendine ne yapmışsın diyorum. Birilerinin bakis acisina göre cirkin ya da güzelim ki kimsenin ne düşündüğü umrumda bile degil. Insan gercekten hissettigi yaştadır. Ayni hastanede calistigim Ispanyol bir dr arkadasim var 52 yasinda falan 25 yas var aramızda ama enerjisi hastaneye hayat verir. 47 sinde evlendi 4 yasinda yakisikli bir oglu var. Fiziksel gorunumu 10 15 yas daha genc kadin sporunuda bakiminida yapiyor. Gulmek ve mutluluk bunlar bizi genc tutar. Hayata bir kez geliyorsunuz her yasin tadini cikararak yasayin sanki 18 lerimizde hic bir sorunumuz yoktu ve cok mutluyduk. Dusunceleriniz yaşaminiza dönüşür o yüzden guzel düşünün guzel olsun

Özgüvenin düşük mü dünyanın bir ucunda çalışan sen degil misin? Ben mi yanlış hatırlıyorum.senin yaptıklarını yapamam ben. Gayet başarılı bir insansın.

Tek başıma şehir çıkmaya çıkmaya çekinirim su anda. Uzun süre otobüse binmedim binsem heyecan yaparım. Ama kendimi seviyorum.tek şanslı olmadığın taraf aşk hayatın oda olur. Hangi hayat mükemmel ki.

Bende okumuş etmiş genç kadınların "koca bulma" mevzusu yüzünden bu kadar garip fikirleri olmasına şaşıyorum.iste bu toplum baskısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…