Bunlar çok büyük saçmalık hatta cahillik gibi geliyor bana.. Eğitim seviyesi falan hiç önemli değil kadın olarak kendini aşağılara koymak ne büyük saçmalık ne büyük cahillik.. Bende bu tarz düşünceleri duyuyorum hatta çoğu insan böyle düşünüyor ve asla kabul etmiyorum.. Zaten her erkek böyle de düşünmüyor ama şuanlık .. Bizler kadın olarak bu şekilde düşünmeye devam edersek elin adamı bizi kendimizi koyduğumuz yerden daha da aşağılara koyacaktır zaten.. Bakınız eğitim seviyesi ne olursa ne deniyor?? "Artık erkekler genç güzel kadın seviyor bizden geçti" falan.. Bir kadın olarak bu kabul edilirse erkekler ne yapacak?? Ne yaparlar gerisini siz düşünün.. Bu şekilde aldatılmanın da önü açılmıyor mu..?? Erkeklere normalleştirilmiyor mu?? Çünkü eşin ya da sevgilin sana eş değer güzellikte veya senden yakışıklı olamaz?? Bu nasıl bir cahillik
bu bana kadınlar erkeklerden daha değersiz erkekler kadınların da en iyisini hakediyor, bugün en çirkin erkek bile güzel bir kadından daha çekici daha değerli gibi saçma sapan iğrenç bir fikrin savunuculuğu gibi geliyor.. O yüzden değil mi zaten çoğu kadın kocam dolgun göğüs seviyor, kocam sarı saç seviyor, yok efendim kilo almamalıyım yoksa gözü dışarı kayacak şeklinde düşünüyor?? Çok bilmişler konuşmuyor mu "kocana şunları bunları yap o başka kadınlara bakarsa sen onlardan daha üstün ol şöyle giyin böyle fantazi yap, adamı kendine bağla" Neymiş bu erkekler bakınız nasıl da vazgeçilmez yaratıklar ki bizler gözü dışarıda olan karaktersizleri kendimize bağlamalıymışmışız falan filan
.. Aldatılan kadınlara ilk sorulan soru “sende olmayan neydi de kocan başka kadına gitti? “ sorusu cahilce sorulmuyor mu? Üstelik bunu soranların başında kadınlar gelmiyor mu??
Bu kadar dizilerde filmlerde bile taş gibi hatun oyuncularımız yaşlı başlı kendine hiç de eş değer olmayan erkek oyuncuların metresini oynuyor.. Adam karısını defalarca aldatıp kadın her seferinde affediyor.. Bir anlık boşluğa düşüp karılarını aldatıyor sabah hatırlamıyor falan gibi saçma sapan film ve diziler yok mu?? Neden kadınlar kendilerine bunu yakıştırıyor, neden bir kadın olarak bu rolleri kabul ediyorlar diye düşünüyorum bazen. Her ne kadar bunun film, dizi falan olduğunu bilsek bile bilinç altımıza işleniyor işte.. Çapkın erkek denince gülünüyor..
Silkelenip kendimize gelmezsek bugün bulunduğumuz konumdan daha da aşağılara çekiliriz.. Herkesten önce biz kadınlar bunu normalleştirip kabul edersek kendimizden daha yakışıklı kocamız tarafından aldatılmayı bize müstehak görürler..Ya da işte kocalarımızın gözü dışarı kaymasın diye kendimizi saçma sapan bir çabanın içinde buluruz.. Bunları normalleştirip kabul eden kadınlarımızın yanı sıra Birçok kadın bunları kabul etmiyor en azından onlar umut veriyor bana...