işte dalga gecen sensin sen konuyla ilgili cvp ver bence kimsenin noktalama işaretini düzeltmeye kalkma.[/COLOR] yapacaksannda özelden yap. benim umrumda olmaz ama umrunda olan cıkabilir diye soyluyorum. ayrıca ben zaten doğrusunu biliyorum söluyorumda ama işte o ismi lazım değil arkadaşta beni öle düzeltmeye kalktı. yani herkes değil herkez diye ok. komiğime gitti aynı kelimeden düzeltme görunce.
Emriniz oluri,bütün emir kiplerinizi yerine getiririm hanımefendi.
Forum emir erlerinizle dolu ya bende emrettiklerinizi sizi kızdırmadan yerine getiririm.
pardon da siz nerede ve hangi zamanda hangi cevrede yetistiniz ve yasiyorsunuz..
doktor sizi hasta olarak gorur her zaman ,asil onemli olan sizin doktoru erkek olarak degil "DOKTOR" olarak gormeniz.
benim doktorum erkek ve cok memnunum.. sormussunuzya argo argo ( ULAN sen kac kisiye acip gosteriyosunki diye..).. siz bunu acip gostermek olarak goruyorsaniz bence herseyden once kadin ya da erkek olarak ayirim yapip degil IYI bir psikologa gidin.
(bu arada eminim merakli da degilllerdir senin benim seyime bakmaya onlarin tek gordugu yardim edilmesi - tedav edilmesi - kontrol edilmesi gereken bir organ)
bu arada egitimciymissiniz (ogrenci-egitimci sanirim profilde ogrenci yaziyor da...) aman cocuklarin aklina girmeyin kadinlar kadin doktora erkekler erkek doktora diye.. gorduk orneklerini kadin doktor bekleyene kadar kan kaybindan giden kadinlari haberlerde... aman siz bu zihniyetinizi icinizde saklayin aman aman aman.. tehlikenin farkindamisiniz?
pardon emir etmek değil amacım. birini aşağlamak için yanlış kelime sölemesini kullanmayın lütfen. sadece konu hakkında tartışsanız ii olur diye düşünüyorum. dur ben bunu bi aşağlıyayım mantığı gütmeyin
anlayamadığım tek şeydir bu ... bir kadın ancak bir kadına duygularını sorunlarını çok rahat kasılmadan anlatabilir..ayn sorunları çünki kadnda yaşar ..ama doktor ama tıp diourzya işte saçmalıktır..doktor olması erkek oldugunu değiştirmez.. sen onun yanında kasılırsın rahim ağzı açılmaz anlatrken sorunlarını çekinirsin ..ama o doktor günde kaç kişiye bakıyo derler bide ulan sen günde kaç kişiye açıp gösteriyosun kii..erkekler okumayın gidin başka bişi olun bırakın kadınlar olsun kadın doktoru adı üstünde kadın doktoruu
katılmak zorunda dilsin sen bacaklarını 360 derece açıp doktora kocanla yaşadn şeyleri anlatrken çekinmessn bi başkası çeknir saglık bu kimi kadında rahat eder kmi erkekte ...
Bacakları 360 derece açabilmek de mümkün değildir ayrıca...
Değil mi yine aynı yere gelir bacak ve kapanır bu açıya göre ,haklısın valla dikkatli insanın hali başka oluyor
bi an gozumde 360 derece acılan bacakları canlandırdımda cok fena bi goruntu olurdu mumkun olsaydı
anlayamadığım tek şeydir bu ... bir kadın ancak bir kadına duygularını sorunlarını çok rahat kasılmadan anlatabilir..ayn sorunları çünki kadnda yaşar ..ama doktor ama tıp diourzya işte saçmalıktır..doktor olması erkek oldugunu değiştirmez.. sen onun yanında kasılırsın rahim ağzı açılmaz anlatrken sorunlarını çekinirsin ..ama o doktor günde kaç kişiye bakıyo derler bide ulan sen günde kaç kişiye açıp gösteriyosun kii..erkekler okumayın gidin başka bişi olun bırakın kadınlar olsun kadın doktoru adı üstünde kadın doktoruu
Kadın kadına belki 180 derecelik açıyı yapabilirHani şu "bacaklarını caaaart diye ayırırım" tabiri var ya :) onun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?