- 23 Eylül 2019
- 454
- 124
- 33
- Konu Sahibi Yesilintonu
Arkadaslar merhBa. Daha once de buna benzer bi konu acmistim zaten. Ben evlendigimden beri gizli dogum kontrol hapi kullaniyorum. Esim cocugumz olmuyor diye dusunuyor(bliyorum kotu bi durum ama gecerli sebeplerim korkularim var) bu zamana kadar oyaladim. Suan son son son raddesindeyim. Ya randevu al ya da olayi ben devralip bi doktor bulucam gidelim diyor. Artik oyalayacak zamanim kalmadi. Ilk zamanlar cocuk istemyordum. Istedigimde haplari keserim diye dusunuyordum. Suanki icmeye devam edis sebebim cok baska. Bunca zaman icinde kafalarimizin hic uyusamafigini net anladim. Cocuk oldugunda dahi ne sorunlar cikabilecegini cok net goruyorum. Bunlari yadamayi sanirim goze alamiyorum.ayrilamiyirum da. Ben mi buyutuyorum diye dusunmekten artik beynim catliyor. Heryerimde egzama cikti maalesef.. uzun suredir iyiyiz bi sorunumuz yok. Ama bu beni yaniltiyirmu diye dusunuyorum. Totele baktigimda genel anlamda birbirinden cok memnun ciftler degiliz... farkliyiz. Cocuk cok buyuk bi karar ve ben hep kavga gurultu cikmasin diye uatunu kapadim. Simdi istemyorum da diyemyorum. Bi doktora gidicez. Doktora ne demeliym? Beni anlayan bi doktor cikar mi bi sekilde oyalayblir miyim arkafaslar esimi. Nolur kinamayin inanin cok sıkisik durumdayim cok. Beynim karincalaniyor artik dusunmekten.. benim biraz daha zamana ihtiyacim var. hicbisey soylemeden muayene mi olsam? Yoksa durumumu anlatsam mi beraber bisey diyeblir miyiz esime? Nolur yalvariyirum akil verin yardimci olun