Kuzucum Hatice çok zor durumda .Ruh hastası şirin acayip kıskanç bu uğurda tüm ailesine zarar bile verebilir ve Hatice bunun farkında ve herkesi şirinden koruyorAglamasina tüküreym ben onun bi cacik olmaz ondan
Enver söylüyor gibi Hatice o yüzden çok üzgün. Enver dede ben onlara bakacağım diyor.Hatice hiçbir şey soyleyemiyorevdeyken giremediğim den ertesi gün takip edebiliyorum burayı
dün deli oldum resmen çatladım izlerken ortaya çıktı şirinin yalanı ama
enver söylemiyor sanırım başka düşünceleri var gibi valla dizide herkes heyecanlı
bakalım nolcak bu işin sonu ben eğer eskisi gibiyse baharın kocasıyla olmasından yanayım.
işin içinde baharı kandırma yoksa aldatma yoksa tabi.
bence aşık durmuyor. öpüşüp koklaşıyor ama görevmiş gibi. hep derin düşüncelerde gibi.Sarp yasiyor ya da ikizi :/ oldukca zenginler karisina asik gibi duruyor.
Belirsizlik hakimbence aşık durmuyor. öpüşüp koklaşıyor ama görevmiş gibi. hep derin düşüncelerde gibi.
Bu bolum olmadi da bir dahaki bolumde de bahar cocuklari alip gidiyor. Dogum gunu yalan oldu:/nisanın dogum günü kutlandımı ben orayu kaçırdım balonlar falan hazırlıyorlardı kutlama oldumu yoksa yine hevesi kursagındamı kaldı
nisanın dogum günü kutlandımı ben orayu kaçırdım balonlar falan hazırlıyorlardı kutlama oldumu yoksa yine hevesi kursagındamı kaldı
Bu bolum olmadi da bir dahaki bolumde de bahar cocuklari alip gidiyor. Dogum gunu yalan oldu:/
Hatice'ye düşen Şirin i korumak için Bahar'ı gözden çıkarmak değil; Şirin ve Bahar arasında arabuluculuk yapmasıydı.Doğru tespit Hatice çok arada kalıyor. Fragmanda da çok pişman olduğu görülüyor.
Şirin arabuluculüga açık değil o hasta.Tabi şöyle yapsa iyi olur şirini akıl hastanesine yatırıp tedavi ettirmekHatice'ye düşen Şirin i korumak için Bahar'ı gözden çıkarmak değil; Şirin ve Bahar arasında arabuluculuk yapmasıydı.
Yani. Çözüm değil ki Baharı başından atmak. Şirin kimi istemezse onu yok ederek mi devam edecekler hayatlarına.Şirin arabuluculüga açık değil o hasta.Tabi şöyle yapsa iyi olur şirini akıl hastanesine yatırıp tedavi ettirmek
Tabi bahara öyle davranmamali ama bahar şirine göre daha güçlü, annesi bunu biliyor şirin en küçük ilgisizlikte kendisine ve çevresine zarar veriyor.Oysa ki bahar çok güçlü sadece bu hastalıktan dolayı annesine muhtaçtı onu da annesi şirin yüzünden anlayamıyor. Ama Hatice de bu durumdan mutsuz çünkü bahar da evladı...Yani. Çözüm değil ki Baharı başından atmak. Şirin kimi istemezse onu yok ederek mi devam edecekler hayatlarına.
Canım ya ne güzel yazmışsin:)Ah şirin ah ne acayip bi kızmıssın sen ,o senin ablan, güzel güzel geçinseniz, birbirinize kıyafetlerinizi paylaşsanız ,makyaj malzemelerinizi paylaşsanız,birlikte gezmelere gitseniz, nolur sanki ,güzel güzel geçinseniz,ama yok herşey şirinin şirin prenses gibi yaşicak, hep mutlu olacak, hiç üzilmicek, vay şirin vay,kızın annesine ablamı sevmeyin diyorsun resmen, onunda annesi bitek senin annen değil.bunu ne zaman anlayacaksın