Kadın dizisi

Hatice'ye düşen Şirin i korumak için Bahar'ı gözden çıkarmak değil; Şirin ve Bahar arasında arabuluculuk yapmasıydı.

aynen kız sinirli hassas diye baharı kenara atmamalı şirine yanlış olduğunu
senin gibi oda benim evladım diye kabul ettirmek hep arka aldığı için şirin
öyle yapıyor yanlışlarını göremiyor hastaneye yatırın tedavi olsun diyenlere de
benim kızım hasta değil diyor bunun çaresine bakmalı böyle sevgide yerin dibine batsın
çok seviyormuş baharı kıyamıyormuş ya hadisin oradan.

öyle geçer zamankiye rakip zaten bu kahırlı garip durumlardan izlemek istemiyorum.yoksa kötü bir dizi değil.hayatım dizi gibi daha acaip hayatlara üzülmek istemiyorum.
O dizi de çok güzeldi ya. Sonradan bozdu ama. Bir şey uzayınca bozuluyor. Eski zamanları gösterdiği için benim çok hoşuma gidiyordu.

Bence alp ve sarp kardesler zaten gormek istiyorum dedigide aslinda sarp,yoksa sevgilisi neden oyle cok normalmis gibi bir tepki versinki? bahari gormek istese asla onay vermezdi kadin eger o sarp olsaydi..fragmanda belkide ters kose yapmak istediler ama bana sarpmis gibi gelmiyor..

Bence alp ve sarp kardesler zaten gormek istiyorum dedigide aslinda sarp,yoksa sevgilisi neden oyle cok normalmis gibi bir tepki versinki? bahari gormek istese asla onay vermezdi kadin eger o sarp olsaydi..fragmanda belkide ters kose yapmak istediler ama bana sarpmis gibi gelmiyor..
İyi de Sarp ın çocukluğunu gösterdiklerinde Alp yoktu ortalarda. Annesi onu terk edip Alp in yanına mı gitti o zaman?

İyi de Sarp ın çocukluğunu gösterdiklerinde Alp yoktu ortalarda. Annesi onu terk edip Alp in yanına mı gitti o zaman?
Olabilir,dikkat ettiyseniz alp'in durusu tavirlari cok farkli sarp gibi degil,ne kadar hafizasinida kaybetse insanin bakisi durusu degismezki..sahsen ben oyle hissettim kadin dogurduktan sonra biraktiysa falan izleyip gorucez baya karisti ortalik:))

X