Kadın dizisi

Galiba Bahar eski evine dönecek .Enver dede de onlarla gidiyor.Oyunculardan birinin paylaştığı çekim videosunda gördüm.Ćocuklar kahvenin önünde oyun oynuyorlardı , Enver dede de orda oturuyordu.

Olabilir,dikkat ettiyseniz alp'in durusu tavirlari cok farkli sarp gibi degil,ne kadar hafizasinida kaybetse insanin bakisi durusu degismezki..sahsen ben oyle hissettim kadin dogurduktan sonra biraktiysa falan izleyip gorucez baya karisti ortalik:))
Olmasin sarpin ikizi felan olmasin:)cok basit oluyor,serefsiz olup kandirmis olsun ama ikizi olmuş olmasin..:)
Böyle çok şaşılacak birşey bekliyorum Aaaaa oylemiymis yuh felan diyelim:)

Olmasin sarpin ikizi felan olmasin:)cok basit oluyor,serefsiz olup kandirmis olsun ama ikizi olmuş olmasin..:)
Böyle çok şaşılacak birşey bekliyorum Aaaaa oylemiymis yuh felan diyelim:)
Valla bencede olmasin:)cunku dizinin tum tadi kacar cok basitlesir,gozlemlerime gore oyle gibi geldi insallah olmaz:)

Kizlar diziyi ara ara izliyorum. Olaylari kacirmis olabilirim ama reklamlarda gorsugum kadariyla yorum yapicam...yanlisim varsa duzeltin...
Bence kocasi kazadan sonra hafiza kaybi falan gecirdi zengin kadinla tanisti aak yasiyo eski hayatini hatirlamiyo olabilir mi

Belki görmek istiyorum dediği annesi baharı bence hatırlamıyor onu çok seviyordu ama çok zengin hayali vardı eğer hatırladığı halde bahara gitmeyip onu çocuklarla sefillige ittiyse sarp la baharın olmasını asla istemem o zaman arifle olsun

Annesi yaninda o da zengin olmus.
Bence oyundu en basindan beri.fukara biri bu kadar zengin hayali kuramaz bence. bir sürü yer gezmis nasil olcak parasız bunlar.
Bide sirin bahara size enistemden maas kalmadimi sigorta felan dedi o da bugüne kadar sigorta istemedi hic dedi.niye istemesinki cunku kacak calismis.

Öyle gibi ama son bölümde ,arabamı sattım borsa oynayacağım gibi birşey söyledi ama bir yandanda onu gormeliyim dedi neticede çocukları var onları gormeliyim demesi gerekirdi,hafızasini kaybetti ve annesi ona sadece ayrılmak üzere olduğunu birini soyledi bence zengin gelini kaybetmemek için
Nasıl senaryo

Iyide annesi baharı gördü hatırlamadi arabayla onu ne çıkmıştı bu sarp zenginlik için vazgeçmiş olabilirmi desem bence vazgeçmez yaa denize düşmüştü birisi hayatını kurtardı yada alp arkadaş 'ların dediği gibi ikiz olabilir belki abisi sarp için baharı görmek isteyebilir belki de sarp yogunbakim dadir bu senaryoyu da ben düşündüm

Farklı bakış açıları zaten diziyi izlememizin nedenlerinden biri tam olarak emin olamıyoruz, hakikaten annesi de tanımamıştır baharı,bebek olunca ufak ayrıntılar kaciyor

muhteşem seneryo valla :)))))) olurmu olur anası dedi sevgilindi dedi bahar için cocuklarıda HİÇ söylemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…