Kadın dizisi

Bilmiyorum da boyle sacmalik olur mu ya para icin satmis kendini sarp nurun_ala_nur nurun_ala_nur oyle bile olsa insan karisini merak etmez mi gormeye gitmek istemez mi vay arkadas yedirtti bu film bana teoriler imi ben sarpin hafizasini yitirdigine inandım tam layigini bulmus o zaman simdi oyle para duskunu birisiyse ahu da ona yakisir
Diyorum ya bi bosluk var cunku sarp bize gosterildigi gibi bahara cok asiksa devami boyle olmamali ya intikam var isin icinde ya da anlatilan dogrular yanlis?

Şu şirini alıp duvardan duvara çarpasım geliyor. Baharın yerinde olsam şirinin ümüğünü çoktan sıkmıştım. Ruh hastası...:olamaz:

Yeni bolum fragmaninda hatice aglayarak "nereye gidecekler onlara kim bakacak" diyor.
Biraz sacmalamislar burda.
Yahu be kadin zaten kendin gonderdin. Gitmen gerekiyor bahar derken onlara kim bakacakti ne dusunuyordun simdi mi aklina geldi kimin bakacagi nereye gidecekleri.
Pogghff.

Yeni bolum fragmaninda hatice aglayarak "nereye gidecekler onlara kim bakacak" diyor.
Biraz sacmalamislar burda.
Yahu be kadin zaten kendin gonderdin. Gitmen gerekiyor bahar derken onlara kim bakacakti ne dusunuyordun simdi mi aklina geldi kimin bakacagi nereye gidecekleri.
Pogghff.
Bahar evin satılmasını kabul etmeden gitmiştir. O yüzden dertlenmiştir Hatice Sultan.

Gelecek bölüm bahar Enver dede gelmeden gidecek.Enver dede kalpten gitmezse gelip Hatice ye kızının düzenbazligini anlatacak.
Hatice çok pişman olacak ve baharı arayacak ama bahar dönmeyecek.Arif onları evine alacak ....

bak bu çok olası bir durum olur. sarp da bunları görür falan iyice uzar birbirlerini görememe durumu. (ferdi Tayfur filminde vardı ya :KK70: )

evdeyken giremediğim den ertesi gün takip edebiliyorum burayı
dün deli oldum resmen çatladım izlerken ortaya çıktı şirinin yalanı ama
enver söylemiyor sanırım başka düşünceleri var gibi valla dizide herkes heyecanlı
bakalım nolcak bu işin sonu ben eğer eskisi gibiyse baharın kocasıyla olmasından yanayım.
işin içinde baharı kandırma yoksa aldatma yoksa tabi.

X