- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
Diyorum ya bi bosluk var cunku sarp bize gosterildigi gibi bahara cok asiksa devami boyle olmamali ya intikam var isin icinde ya da anlatilan dogrular yanlis?Bilmiyorum da boyle sacmalik olur mu ya para icin satmis kendini sarpnurun_ala_nur oyle bile olsa insan karisini merak etmez mi gormeye gitmek istemez mi vay arkadas yedirtti bu film bana teoriler imi ben sarpin hafizasini yitirdigine inandım tam layigini bulmus o zaman simdi oyle para duskunu birisiyse ahu da ona yakisir
Degil mi bi tutarsizlik var bence de off merakla bekliyorum yeni bolumuDiyorum ya bi bosluk var cunku sarp bize gosterildigi gibi bahara cok asiksa devami boyle olmamali ya intikam var isin icinde ya da anlatilan dogrular yanlis?
Var tabi bakicaz artik onumuzdeki bolumlere haftaya gorusuruz canlarDegil mi bi tutarsizlik var bence de off merakla bekliyorum yeni bolumu
Enver ben de Baharlarla gidiyorum, onlara ben bakıcam diyor.Ne oluyor fragmanda internete düşmemiş henüz
Bence sarp onu gormek istiyorum derken bahar dan bahsetmedi. Izleyiciyi kandirma seysi gibi.
Sarp yasiyor ya da ikizi :/ oldukca zenginler karisina asik gibi duruyor.Ben bu bölümü kaçırdım, sonunu izleyebildim. Sarp gerçekten yaşıyor mu?
Bahar evin satılmasını kabul etmeden gitmiştir. O yüzden dertlenmiştir Hatice Sultan.Yeni bolum fragmaninda hatice aglayarak "nereye gidecekler onlara kim bakacak" diyor.
Biraz sacmalamislar burda.
Yahu be kadin zaten kendin gonderdin. Gitmen gerekiyor bahar derken onlara kim bakacakti ne dusunuyordun simdi mi aklina geldi kimin bakacagi nereye gidecekleri.
Pogghff.
Aglamasina tüküreym ben onun bi cacik olmaz ondanBahar=en çok neyi merak ediyorum biliyor musun , geceleri nasıl uyuyorsun?
Hatice=uyuduğumu kim söyledi
Yaaa Hatice'nin sessiz aglamasi en derinden
Ben çok üzülüyorum Hatice ''ye arada kalıyor,ruh hastası sirin'in oyunlarına kaniyorAglamasina tüküreym ben onun bi cacik olmaz ondan
Gelecek bölüm bahar Enver dede gelmeden gidecek.Enver dede kalpten gitmezse gelip Hatice ye kızının düzenbazligini anlatacak.
Hatice çok pişman olacak ve baharı arayacak ama bahar dönmeyecek.Arif onları evine alacak ....
Doğru tespit Hatice çok arada kalıyor. Fragmanda da çok pişman olduğu görülüyor.Ben çok üzülüyorum Hatice ''ye arada kalıyor,ruh hastası sirin'in oyunlarına kaniyor