- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.209
- 39
Henuz diyen olmadiBu diziye de gelip ya ben izlemiyoruaamm niye bana bildirim geliyooaaaarr demiyorlar mı
Bizde çok moda
Kore versiyonunu izlememek için zor tutuyorum kendimiYuzde yuz oyle olacak. Klasik turk filmlerine benzemiyor diye zevkle izliyoruz ama hikaye yine ayni sonlara gidiyor.
Kore versiyonunda kocasi gelmiyormus dizinin sonunda.oyle okumustum benKore versiyonunu izlememek için zor tutuyorum kendimi
Ruya sahnesi gecen haftaydi. İki kere ayni sey olmaz. Bu gercek. Gecen hafta zaten o ruyayla yasadiginin sinyalini verdiler.Ya bu son sahne acaba birinin rüyası mı? Sarp denize düşünce hafızasını kaybettiyse çok sıradan bir hikaye olur..
Aaa tüm tesellim kayboldu şimdiKore versiyonunda kocasi gelmiyormus dizinin sonunda.oyle okumustum ben
Kore versiyonu da mi varmisKore versiyonunu izlememek için zor tutuyorum kendimi
Kore versiyonu da mi varmis
Cok sasirdim su an.
Ölmemiş.Zengin bir hayat yasıyormusArif ve Bahar mı ?
Sarp kesin öldü mü ya
Yani dizide tamamen kore uyarlamasi yokmus ama,senaristler degistirmis olabilirler :) cunku korede kocasi yasamiyormus.belki yalnis biliyorumdur ama boyle okumustumAaa tüm tesellim kayboldu şimdi
Aynen varmış , taa kadın dizisi başlamadan haftalar önce internet çalkalanıyordu " öyle bir dizi geliyor ki " diyeKore versiyonu da mi varmis
Cok sasirdim su an.
Belki de sarp düşündüğümüz kadar masum değil, her şey isteği dahilinde gerçekleşti