• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaderimin Kaderi..

Günaydın kızlar musmutlu bir pazar diliyorum size bugün inşallah hepinizi burda görmek istiyorum tartılma günümüz bugün bakalım kimler kaçamak yapmış kimler ekside :)

Selamünaleyküm kızlar
Ben bu hafta pek parlak bi hafta geçirmedim
Ne spor vardı ne tam anlamıyla diyet.
Dun tartıldım 100gr eksikti
Bugün tartıldim 1 kilo fazla anlamadım ki 1 günde insn 1 kilo alır mi?
Regl falanda değilim. Bu ne şimdi moralmen çok kotu durumdayım :(
Ama bu hafta ben kendime ceza veriyorum sıfır kaçamak ve 1 saat hergun terleyene kadar spor:(

Selamünaleyküm kızlar
Regl falanda değilim. Bu ne şimdi moralmen çok kotu durumdayım :KK43:
Ama bu hafta ben kendime ceza veriyorum sıfır kaçamak ve 1 saat hergun terleyene kadar spor:KK43:
Sikma canını hepimiz ayni durumdayız.Artık toparlanmanın zamanı geldi,yaza fit girmek için spora diyete devam,ne kadar zamanımız kaldı ki,biliyorum ki hepimiz basaracagiz,yılmak can sıkmak yok kilo vereceğiz,az yiyeceğiz ve kaçamak yok artık

Kızlarrrr jillian michaels 30 day level 1 yapmaya başladım çok etkili bir program 1 hafta boyunca yapmaya çalışacağım sizde bana eşlik edin bakalım ne olacak

Selamünaleyküm kızlar
Regl falanda değilim. Bu ne şimdi moralmen çok kotu durumdayım :KK43:
Ama bu hafta ben kendime ceza veriyorum sıfır kaçamak ve 1 saat hergun terleyene kadar spor:KK43:

Sıkma canını canım olmuş bi kere önümüzdeki günlere bak daha güzel bir diyet yap daha güzel bi egzersiz programı hazırla kendine . Kilo bildirim tablosuna ne yazayım canım? Melisimde yok perşembeden bu yana acaba kötü bir şey mi oldu msj attım ona da cevap vermedi merak ediyorum

Sıkma canını canım olmuş bi kere önümüzdeki günlere bak daha güzel bir diyet yap daha güzel bi egzersiz programı hazırla kendine . Kilo bildirim tablosuna ne yazayım canım? Melisimde yok perşembeden bu yana acaba kötü bir şey mi oldu msj attım ona da cevap vermedi merak ediyorum

Valla bende anlamadım kaç kilo olsgumu sen yinede 1 kilo fazla yaz napayım

Abladim bi kaç gündür giremiyorum kusura bakmayın durumlar karisik kilo bildirilimi yapayım yerimde saydım daha bu kadarini beklemiyordum bu hafta çok kötü geçti bn yine 62.5 malesef :(

Abladim bi kaç gündür giremiyorum kusura bakmayın durumlar karisik kilo bildirilimi yapayım yerimde saydım daha bu kadarini beklemiyordum bu hafta çok kötü geçti bn yine 62.5 malesef :KK43:

Canımm hoşgeldin özledim senii tatlım ne oldu y bu hafta hepimiz fiyasko çıktık toparlanalım artık bi silkelenelim

Iyi akşamlar kızlar Nasılsıniz
Ben geldim artık

hepineze çok teşekkür ederim canlarim iyi dileklerini için

Aksam kadar misafir ağırladım
Geçmiş olsun a gelenler
Bu hafta fiyasko :KK61::KK61:
Kilo almışım diyet spor yapamadım malesef
74 6 bu haftaki kilom:rolleyes::KK57:
Ceza kesin
Bu hafta sporuma diyetime dikkat edicem söz veriyorum
Üzgünüm canlarim
Kendime kızıyorum

Iyi akşamlar kızlar Nasılsıniz
Ben geldim artık

hepineze çok teşekkür ederim canlarim iyi dileklerini için

Aksam kadar misafir ağırladım
Geçmiş olsun a gelenler
Bu hafta fiyasko :KK61::KK61:
Kilo almışım diyet spor yapamadım malesef
74 6 bu haftaki kilom:rolleyes::KK57:
Ceza kesin
Bu hafta sporuma diyetime dikkat edicem söz veriyorum
Üzgünüm canlarim
Kendime kızıyorum

Canım. Bennde öyle hiç sıkma canını yarın yeni gün yeniden başlıyoruz.moralini yüksek tut.ben kendime tam diyet sıfır kaçamak ve 1 saat spor cezası verdim.nazar var bizde nazar

Nazara geldik :KK43: motivasyon eksikliği var. :KK43:Birbirimize ceza keseniyoruz :KK43: sürekli kaçamak yapıyoruz :KK43: moraller düşüyor :KK43: daha birsürü şey .. Napsak bi hocaya mı okuyup üfletsek topiğimizi :KK51:

Back