- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.296
- 53
- 35
- Konu Sahibi Bluedreamer02
- #1.341
Benim bu hafta hiç iyi gecmedi moralmen cokugum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden ki,takma kafana hiçbir şeyiBenim bu hafta hiç iyi gecmedi moralmen cokugum.
Bilmiyorum ki ne tam diyete uydum ne spor yaptımNeden ki,takma kafana hiçbir şeyi
Bence aldırma çevredekiler e,benim de çevremdeki herkes çok zayıf,hep çok kilo aldığımı söylüyorlar bunaltiyolar,önceleri çok kafama taktım;buraya yani diyete baslayana kadar içim içimi yiyordu,şimdi bi kaç kilo verdigimden beri herkese söylüyorum 4 kilo verdim diye herkeste destekliyor artık,umursama milletin ne dediğini yoksa sıkıntıdan kilo alırsın ki ben öyleyimBilmiyorum ki ne tam diyete uydum ne spor yaptım
Aslında 2 haftada acil 2 kilo vermem lazım
Herhalde cevremde herkesin xayıf olması beni demoralize ediyor
Ne yapalım senin de ödül günün olsun bari ama haftaya ödül günü yapma amaKızlar özür dilerim bugün hiç dkkat edemedim kusura bakmayın yarın daha dikkatli olucam arto sporumuda yapıcam söz
Çok geçmiş olsun canım ,çok üzüldüm,ne ameliyatı oldu yavrucuk.Allah bi an önce şifa versin kızına,sen takma şimdi kafana burayı,kızınla ilgilenIyi akşamlar kızlar
Nasılsıniz
özledim sizleri
Çok zor günler geçiriyorum
Kızım ameliyat oldu 2 gece hastanede kaldik
onunla ilgileniyorum eve geldik
Misafirim de çok oluyo
Diyet yapamıyorum
1 2 güne kadar toparlarim
Kaynanacigim burda yemekler daha farklı oluyo
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım ,çok üzüldüm,ne ameliyatı oldu yavrucuk.Allah bi an önce şifa versin kızına,sen takma şimdi kafana burayı,kızınla ilgilen
Ayy yavrum, cok geçmiş olsun tekrarÇok teşekkür ederim canım
Burun da çökme vardı burun ameliyati yanında
Bademcik geniz eti onlarda alindi
Çok teşekkür ederim canım
Burun da çökme vardı burun ameliyati yanında
Bademcik geniz eti onlarda alindi