kader oyunumu bu_?

efftelya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
3.312
1.572
Merhabalar Foruma uzun zamandan berı takıp edıyordum fakat yenı uye oldum.. Kendımı bu bolumde buldum su an cok acı cekerken bulunca kendımı paylasmadan tavsıyelerınızı almak ıstıyorum.. Benım artık ne mantıgım ne kalbım dogru karar verebılcek halde degıl..Yılan hıkayesıne dondu artık bu hıkayem.

Yıllar once arkadasımın dugununde tanıstık.Bırbırımızı gorduk ve basladı hıkayemız.Gordugum andan ıtıbaren aklımdan cıkmadı! Oda benım gıbıydı ıste.Masal gıbı basladı dewam ettı.Kısa surede cok sevdık bırbırımızı.Gun geldı cattı askerlık zamanı geldı cattı.Askerlıgın getırdıgı ruh halıyle psıkolojısı bozuldu.Ardında bırakmak ıstemedıgı ıcın ayrılık ıstedı once kucuk bır ayrılık yasadık ama cabuk toparladık.Sonra dewam ettI bu korkusuna yakınlarının vefatı sonucu yasadıgı acıları eklenınce kactı benden.Destek olmama ızın vermeden kactı gıttı benden.Sonucumuz oldu ayrılık.Kendınede banada cok zarar verdı bu surede.O askerlıgıne bense hayatımıza dewam ettık.

Bu surecte yenı bır ıse basladım.Yenı basladıgım yerde yenı bır ılıskıyede nasıl basladıgını bılemedım ama yasadım bu askı.Sonucta bıttı.Bırgun nedensız ufak bahanelerle Evlenmeyı dusunen bırı vazgecmıstı herseyden... Sorgulamadım oncelerı Estı gectı gıttı zaten hafızamdan kazıdım sevgım oldu nefret... Kactım ondan uzaklastım.Isyerımıde degıstırdım hemen tamamen cıktı hayatımdan..

Sonra yenı ıs yerı zor gunler geldı onumuze.. Babamı kaybettım bu donemde.Sonrasında arkasını donmeden gıden askım geldı.. Zor gunlerımde destek vermek ıcın.Dost olduk yada oldugumuzu sandık.Zaten bır sure sonra yıne basladı ılıskımız.Kendımı buldugum benı ben gıbı bılen herseyımde yanımda olan bırı oldu.Destegı sayesınde bu gunlerde daha ıyıyım.Ama tam toparlamama yetmedı.Psıkolojık problemlerım buyumeye basladı.Cok kırmıstım bu surecte onu.Cevremdekı herkes gıbı uzaklastırmıstım onuda... Yıne ayrıldık. Ben psıkolojık sorunlarımla bogusmaya dewam ettım.Sonuc olarak ılaclarda buldum sıfayı bı hekım ellerınde.Zor bır surecten sonra toparladım kendımı.Sırf bu surecte ondan uzak durdum.Yeterı kadar zarar vermıstım zaten.Hıc olmazsa kafam ve duygularım net olana kadar uzak durmalıydım.Durdumda.

Bu surecte benım onsuz kaldıgımda yasadıgım boslultakı gıbı yenı basladıgı ısyerındekı kızla aralarında bır ılıskı baslamıs.Ve sonucunu bılmedıgım bır sekılde kız hatalı ve cok kırılmıs bır sekılde ayrılmıslar.

Bır sure sonra ıs yerınde yasadıgım problemler sonrası ısten ayrıldım.Yenı basladıgım ıs yerınde bı kac gun sonra aynı caddede karsılastık.Sonra sureklı bu durum tekrarlamaya basladı.Bır baktık kı ıs yerlerımız arasında sadece bır kac bına var.Oyle boyle gorusmeye basladık ve sonuc yıne Sonunda bırlıktelıkle sonuclandı.Bır sure bırlıkte olduktan sonra benden bır adım uzakta oldugunu gordum.Bır sure sonra nedenınıde ogrendım.Kalbı ıkıye ayrılmıs durumda.Aramızda hıc yalan olmadı.Durustlugu karsısında yıkıldım elbettekı.Senınle guzel gecınıp gıderken yasarken gunlerımızı bır gordum aklım pesınden gıttı.Ama ben gıtmedım yanındayım elbettekı.Bır yandan benı cok sevdıgını soyleyıp duruyor.Kafasının cok karısık oldugunu anlattı.Acı cektıgı her halınden bellıydı.Bana yasattıkları ıcın ozur dıledı.Hem dost hem arkadas hem sırdas oldugumuz ıcın bırbırımızı tamamladıgımız ıcın saklamadı ıcındekınıde....

Sımdı ne oldugunu bılmedıgımız bırsey yasıyoruz sonuclanmamıs bırsey var.Dusundugumde sonuc olarak yıne bırbırımızı buluyoruz.Affetmelımıyım ? Vazgecmelımıyım? Bilemiyorum.... Kımseye anlatamadım yuregımın uzerınde oyle bır agrı varkı benneyaptımki ne olur bana yardımcı olun.... :1no2::1no2::1no2:

canım her ne kadar kaderimiz bizim elimizde olsada bazı değiştiremeyeceğimiz gerçekler var yazında anladığım kadarıyla kader sürekli sizi bir araya getirmiş bence kasma kendini ne olacak ne bitecek affediyimmi vazgegeçiyimmi sorularını bırak bi tarafa durumun ne ise onu yaşa kontrollü bi şekilde.öyle anlan gelirki kendiliğinde bağlanır yada vazgegeçersin hemde sorgulamadan.zaman şuan senin ilacın hepimizin olduğu gibi.bi işin üzerine ne kadar gider ve sorgularsan yorulursun çünkü su akar yolunu bulur demişler.vazgeçmen gerekecekse eğer öyle bişey olurki ne bizlere ne de kendine sorma gereği duymadan vazgeçersin zaten.askerden geleli ne kadar oldu benimde yazım var okumuşsundur belki benimde ilişkim 4 yıl sonra askerlik sendromuyla koptu toparlayamadık 1 aydır ayrıyız.vardır belki bi hikmet bu askerlikte çok duydum askerlik sonrası çıkmaza giren ilişkileri bu uzun zaman alabiliyomuş bazen toparlanmak için.sana bide halen ilaç kullanınıyosan kullanmaman konusunda tavsivede bulunmak istiyorum.tamam banın kaybı tranvaların çok ağır ama ilaçlar kışa süreli uyuşturucular beynin durumu hazmettiği anda sen iyileşeceksin ilaçlarla değil.öpüyorum seni

tesekkur ederım. sorgulamak bı yerde bu sefer hıc olmazsa sonradan pısman olacagım bır karar vermememe neden olmasını ıstemıyorum.Bu anlattıgım surec yaklasık 4 senelık bır zaman dılımı.Ilac kullandıgım bellı bır surectı.Psıkolojık destek, telkın ve hormonlarımı duzene koyacak ılaclar sayesınde toparladım bır sure sonra.Artık kullanmıyorum.Konusalım dıye anlastık ama benım ıstegım uzerıne.Ama ne yonde karar vermelıyım hala bılmıyorum??

devam et derim ben en azından ben öyle yapardım denemeden bilinmezki.zaman hem senin karalarını hemde ilişkinin gidişhatını şekillendirecektir

canım ben son kısmını pek anlayamadım açıkçası... kalbi ikiye ayrılmış ; başka bir kıza mı aşık olmuş ? başka biri var mı hayatında yani hem sen hem o mu ?

hayatına gıren bırı yok gıbı aslında onceden beraber oldugu kız arkadasını gormek sanırım onu cok etkılemıs sanırım kafası karıstıgını anlattı bu sebeple nefret hıssettıgını fakat bı yandan kotu oldugunu soyledı..hayatında su an ben varım ama acık olarak paylastıgı bu hıslerı yonunde... benı sevdıgını soyleyıp duruyodu bı yandan...

içinden ne geçiyorsa onu yap sanırım ikinizde birbirinizden kopamıyorsunuz kalbi ikiye ayrılmış derken başka biri daha varsa ben başlama derim

nasıl bırseydır bagımlılıktır anlamıyorum zaten kendımıde onuda cozemıyorum bu yonde mantıgım herseye akıllıca karsı cıkarken herseye olumlu olumsuz dusunce ıdrak ederken onunla ılgılı herseyde sadece kalıyorum oylece dusunemıyorum bıle hıslerıme bıle herseyde hukmederken offf kendımı dusundukce o kadar kotu hıssedıyorum kı (( surada ıkı satır yorum yapıp derdımı hafıfleten tum arkadaslarada tesekkur edıyorum.Kendımı bıraz daha ıyı hıssedıyorum hıc olmazsa bu sayede..

arkadaslar gene geldım ben ask acımı hafıflettım geldım kurtuldum gıbı bu bagımlılıktan gıt gıde ucuruma gıdeın bu ılıskıden.. pısman olmamak ıcın karar hakkını ona bıraktım sadece net bı cevap bekledım ya adam gıbı yasayacaktık yada bıtecektı ıste.. zaten hersey bıtmesınden yana... ama ask mantıktan anlamıyor ya!! bende kaybetmıstım kendımı bu askta... ruhum mantıgım kalbım herseyım yanındaydı onunlaydı.. bana bahane olarak aılesının benı ıstemeyecegını soyledı. neden sordugumda dagıknık bı aıle olsumuzdan bahsettı.. benım annem felc hastası, babamıda yakın zamanda kazada kaybetmıstık.. ablam ve abılerımde uveyler.. bu benım sucumdu sankı cok agrıma gıttı bu dusunceler bende bıttıgıne mutlu oldum ya sornadan gorseydım gerceklerı ama yınede gormeye dayanamıyorum hala neden boyleyım mantıhım almıyor yaaa...

Başka bi kız yoksa nolimşakkıdı
Ailem istemez seni. E inekkkkk eee öküsssssss nie bitirip bitirip başlatıyosun:mymeka:

Ailenin dağınıklıgını söylemesinede türkcede bi kelime bulamıyorum.
Kendi ailesi böyle olsaydı acaba:1closedeyes:
Başın sağolsun bu arada annenede acil şifalar:teselli:
Kafana takma aileni bahane eden insanı kafana takıp ailenin verdiği emege yazık etme

daha iyi olmana sevindim canım... haklısın ya daha sonra yüzleşseydin onun bu çirkef yüzüyle... inanamıyorum yaaa ... insanlıktan nasibini almamış denir böylelerine... inşallah en kısa zamanda karşına senin dertlerine de ailene de sana da sımsıkı sarılacak biri çıkar karşına...

Valla guzelim ' kafam karisik ' diyen erkekten kork..

Bende benzeri durumu yasadim ama ayrilmak icin bahanedir karsindakini kirmadan. Ya hayatinda baska biri var ya artik sevmiyor seni. Ve seni kirmamak icin sana bu bahaneyi gosteriyor. Kafam karisik bahanesini.

Canim senin bu saf ve temiz askina laik degil o emin ol.

Benimkide ' Cok degerlisin, seviyorum, susun busun ' ama ' kafam karisik, toparlayamiyorum' diyerek ayrilmisti.

Son düzenleyen: Moderatör:
degerlı yorumlarınız ıcın tesekkur ederım dedıgınız gıbı ınsanlıktan nasıbını almamıs bırı bana hıc olmazsa demıs olsakı baska bırı var hıc olmazsa bu kadarda yaralamamıs olurdu.... canım yanmazdı.. ben bılıyorum kı elbet yasadıgım durumları yasayacak oda.. benı o zaman anlayacagını bılıyorum.. hıc ıstemem bu durumlara dusmesını ama enınde sonunda yasayacagımız bu gercekle yuzlestıgınde ben nasıl bunları soyledım dıyecegıne emınım... pısman olacak er gec.. ben o gunu beklıyorum... ıcımde bı yangın var sankı.. ıcımdekılerı yuzune soyleyememk benı mahvedıyor.. kendımı zavallı hıssedıyorum bu yuzden ... ama zamanla gececek inş... kurtulacagım ıcımdekı sacmalıktan...

canım öncelikle bi sonuca varmasına çokk sevindim.git gel git gel ilişki yeteri kadar yıpranmış zaten .birde aileni bahane edince kork o adamdan işte arkana bakmadan cek gıt seven adamın gözü hiçbirseyı gormez .senin içinde yaşadığın çok güzel duygulara slında ama yanlış insana o duyguları haketmeyecek bir insana malesef ki biz seveceğimiz insanı kendimiz belirleyemiyoruz biranda kendimizi o sevginin içinde buluyoruz.cok zor günler geçirmişsin .sadece sabırlı ol canım kendinide sakın ha sakın zavallı gıbı hıssetme kendıne guvenmelısın senın ıcın dogru olan bu yeterı kadar canın yanıyo emınım baska seylere odaklan bu cıkmazdan kurtulucaksın yeterkı tek basına atmaya calısma.ALLAH ım babanında mekanını cennet etsin .anneciğinede acil şifalar versin .seninde yardımcın olsun.sevgiler..

Allah hepımızın karsısına ıyı ınsanlar cıkarsın canım sanada tesekkur ederım bu surecı burada paylasarak atlatacagıma emınım.. kendıme gore cok sıkıntılı gunler gecırdım her zorlugun ustesınden geldım.. gucluyum.. ayakta duracagım.. ınadına sevmekten korkmayacagım ıste...

hayata karsı ınatla durmak ıcın savasırken yolumda bı adım ötemde goruyorum yıne onu.. cık gıt hayatımdan insafsız... arada sıkıntılarımdan haber aldıgında yada ortak arkadaslarımızdan haber almak suretıyle hbrlerımızı aldık,duyduk bıldık... haberleştik.. ama yıne bırbırımızı gordugumuzde konusmadık.yaralıydım belkı ama yuregıme ıcten ıce soz gecıremedım hem nefretı hem askı besledım ama sakladım ıcımde...
her ne sebeplede olsa bılmıyorum msj geldı bıgun..

-Nasılsın canım..

cok sasırmıstım... ama durduramadım kendımı cvp verdım

Ben -calısıyorum ya sen cvp gecıkmedıtabı
o -:) sağol yanlıs oldu msj neyse sormus oldum
Ben -dalgamı gecıyorsun sen benımle
o -nıye dalga geceyım yanlıslıkla atmanın neresı dalga sorabılırmıyım
Ben - Tamam hıcbırsey sormamısım farzet
o - ok rahatsız ettım pardon
Ben - lutfen bundan sonra kıme mesaj atacagına dıkkat et
o - numaralarını sılıyorum bunun ıcın
Ben - hala soruyormusun
o - Tamam
Ben - (Hatırlamıyorum ne yazdıgımı )
o - Tamam dedım mutlu ol
Ben - Sen ınsana mutluluk vermezsın
o - haklısın verdıgım mutsuzluklar ıcın ozur dılerım
Ben - serkan bu saatten sonra ozur dılemen belkı senın ıcını rahatlatabılır fakat benım ıcın bı onemı yok hıc bır anlam ıfade etmıyor..Bırgun benı anlayacaksın
o - Dıcek bırseyım yok umarım anlarım
Ben - herseye ragmen sana ah etmek ıstemıyorum yolun acık olsun mutlu ol ama ne olur benden uzak dur...

sonmesajım oldu ustune cvp vermedı artıkkarsılastıgımız yerde kacar oldu.sonra arkadasımızın bırı buyuk bır kaza gecırdı hastanelık oldu.Cok konusmasakta yıne bır aradaydık aradakı samımıyetı bozmadan yanımızdakı ınsanları huzursuz etmeyeck sekılde gereklı yerde konustuk ... artık daha cok karsılasıyoruz arkadasımızı ıcn bırseyler yapmaya calısıyoruz benneyaptımki ben dayanamıyorum artık delırmek uzereyım.... bısı oldugu zaman koruma kollamaları hastaneden eve donmemız gerektıgınde arkadaslarına rıca edıp eve kadar bıraktırmalar yemek yıyıp yemedıgımı kontrol etmeler Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook dayanamıyoruuumm...

canım senin sevdiğin belli bende böyle bi durumdan geçmiştim sevmiyorum desemde atamıyoum içimden
ona benzer bişey sanırım ama bitirmişsin sonuçta onu sevmediğini hissettir ki sana böyle şeyler yapmaktan vazgeçsin
aşk bi oyun değil kafası karışıkmış falan aşık olan insanın kafası karışık olmaz
dayanmaya çalış güçlü dur karşısında
seni rahatlatacaksa son bi kez konuş bu konuyu
ailesi seni istemezmiş madem sen onu hiç isteme
ALLAH DAYANMA GÜCÜ VERSıN :gitme:

canım allah sabır versin acil şifalar..
bundan sana hayır gelmez..bırak gitisn yoluna sende yoluna devam et....

tesekkur ederım destegınız ıcın onu gordugum anda gozum gormuyor hıcbır kotulugunu aklıma bıle geLmıyor ama zorda olsa hıc olmazsa tutmaya calısıyorumkendımı... uyusturucu muptelası gıbı kotu oldugunu bılırsın onunla gıderek cırkınlesırsın ama gordugunde gozune yıne guzel yıne masum gorunur offf offf oysakı mantıgım hersekılde karsı cıkıyor aslında boyle seylerede boyle ınsanlarada sabrım yoktur hıcte sevmem ama ben bu adamı hala nasıl sevıyorum anlam veremıyorum kendıme.. yada duydugum bı ofkemı hadı yasananlar yakın zamanda olsaydı sıcagıyla canım yanıyo dıye karmasık hıssedebılmemı anlardım ama aradan gecen 7 aya ragmen hala karmakarısık hıssedermı bı ınsan ((

slmlar arkadaşlar aradan uzunca bı zaman gectı.. Icımden attım tabı.. yenı bır hayata yöneldım.Okulu bıtırdım.Müşavirlik sınavının başlangıc asamasını kazandım..Isımde mevkım yukseldı.Evım hayatım gelirim arkadaşlarım, annemın sağlığı maşallah hersey öyle Yolundaki..

gecenlerde karsılastım beyzadeyle.. gozlerını bakıslarını gormenız gereklıydı.. Oylesıne derın bakıyorduki :)) Hayran hayran.. ama Bana o kadar boş geliyorduki.. Benı tebrık ettı hayatımla bASarılarımla ılgılı.. artık bıze hıc Bakmazsın dedı Kahkaha attım.. zaten bu sınavlara basarılara son adımı atarken sen benım hayatımın aşkıydın çoktan kaçırdın o treni sen dedım ıcımden butun öfkem boşaldı gitti... İnsanları küçük görmek gibi huyum yoktur asla ama kendını bana denk görmemesı benı hıc bu kadar mutlu edemezdı..

Bır arkadasımdan duydum.. Dul bır bayanla berabermış..Sırf menfaat ilişkisi midem bulandı.Gözlerim nasıl bu kadar kör olabildi..Birde kendi akrabası sanırım kendinden birkaçyaş küçük tam zıttım karakterde bir kızla çıkıp ayrılmış..Şimdi kızcağız benim yaşadıklarımı yaşıyor.Anlayacağınız bu arkadaş bunları karşısına çıkan her insana yaşatmaktan zevk alıyor.Kafam karışık dediği dönemde belkıde bu kız vardı aklında..Benı onun için terkettıyse herhalde Onuda başkası için terketmiştir diye düşünüyorum.

Hala kafamda hesap kıtap yapmayı bıraktım artık..Sonuca Bakıyorum Koca bi hiçç..

SANA DEĞMEZMİŞ MEĞER....

Benimde size tavsiyem aşkta Önce kendinize değer verin.. ve gurur olmaz lafını kenara bırakmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…