- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.287
ay ay harika görünüyor.. sanat eseri gibi.. tarif için çok teşekkürler, ellerinize sağlık..
libyana tesekkürler bu tarifi benimle tanistirdigin icin sekerpareyi zaten cok severim bu tarifide degisik olsun bakalim bi deniyelim dedim gercektende güzel oldu herkeste cok begendi tavsiye ederim arkadaslar tarif tam tutuyor
of of offff çok güzel görünüyoor canım çektii
libyana harıka gorunuyor..
pekı bunun tam tersını yapsak nasıl olur..
kadayıfın ıcınden sekerpare cıksa..onu nasıl sararız kı..var mı bır fıkrın ?
yerimsenibenyok benım hazır pişmiş sekerparelerım varda ,onları nasıl kullansam ..
eşimin önüne farklı bır tatlı yapmısım gıbı nasıl sunsam dıye düşündüm ,tabı yerse kaydirigubbakcemile3
yine döktürmüşsün canım. harika gözüküyor.
Ayyy Libi cim yarın annemleri yemeğe çağırıyorum daha önce yapmadığım bir tatlı olsun diye epeydir gözüme kestirdiğim tarifi yaptım.Biraz büyükçe oval şekillendirdim.Usulunce pişirdim ama çok sertti,şerbeti döktüm içine çekmedi,tek tek elime aldım altını üstünü bir sürü yerinden kürdanla deldim.
Yinede şerbeti ii çekmedi,üstleride istediğim yumuşaklıkta olmadı.
Ben de epeyce düşündüm neden acaba diye,tepsi geniş olduğu şerbet çok yayıldı herhalde dedim,borcama aldım tekrar şerbeti üstüne boşalttım ama
Çektiği kadar çekip artan şerbeti ocaktı ılıtıp bir daha tek tek üstlerine döktüm.Sonuç yine istediğim gibi görünmüyor
Halen düşünmekteyim şimdi ben nerde hata yaptım?Aklıma tek birşey geliyor tombiş tombiş yaptığım içinmi şerbet üstüne çıkmadı acaba?
Sen ne dersin cnm?
Estagfurullah tatlım:)Libyancım herzamanki gibi cvp verdiğin için teşekkür ederim.Demek düşündüğüm sebepten böyle olmuş.Gerçi annemler çok beğendiler babam bile çok değişik olmuş bu kızım eline sağlık dedi.
İkinci yapışımda mutlaka kurala uyacağım.
Bu arada sen üstadsın bende çırak:)))))
canisi bende yaptim bunu gecenlerde cok güzel oldu herkes cok begendi bi ara fotoyu eklerim.seninkide harika tesekkürler paylasimn icin.