- 27 Mayıs 2008
- 3.749
- 3
opuyorumnanaktan Çok teşekkür ederim cancağzım,Allah razı olsun maşallah diyelim hepimize,nazar olmaz canım..opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
Hepimizin yaptığı şeyler..
Ne demek efenim siz çırak ben usta olur mu öyle şey..Tecrübe sizsinizyerimseniben
Ben uyurumm ama boş durmam kanım hızlı akıyor vereliniortak Sadece yemek yapmıyorum bazı arkadaşlar 24 saat mutfağı mesken tuttuğumu düşünüyorlar da:roflol: belli programlarım vardır,çeviri yapıyorum,geziyorum,denemeler yazıyorum,okuyorum,öğreniyorum,naçizane öğretiyorum en önemlisi ınsan yetiştiriyoruz Allahın izni ileturkbayragi bu sadece hobi..
Şenizlibim ellerine saglik bende yapmak istiyorum ilk isim kadayif almak olcek ellerine saglik gulum ayrica nasil yetisiyorsun bunca seylere masallah hemde bunlari yaparak ben ne kadar uyusum sana bakarak allahim bende bir sorun olmali.
emegıne saglıkk cok harıka gorunuyoo. 100 derecelık fırına verıyorum serbetıyle bırlıkte demıssın onu anlamdımm .. kac dakıka duruyo . serbetı hıc ocakta kaynamadımı fırındamı olgunlastıCADIARZU
Amin gülüm amin :Saruboceq:cevapladıgın ıcın tskr ederım.. mevlam yaptıklarımızı agzı dualılarla yemegı nasıp etsın ınsallaha.s.
:))) Cansın buyur gel hepsini ikram edeyimoff off o ne ya..
ellerıne saglık tatlım ben bır ıkı tane alıp sıvısıyım :icecream:
Tabi ki olur canım bu arada o senin yengen miydi-tatlicadiarzu- ben biliyordum da unuttum mu yoksa yeni mi öğreniyorum kafam karıştı:roflol:senin o güzel ellerin dert görmesin insallah masallah sana ya
girdim baktim offffff oda ne serbetli tatli olarak sade ve sadece seker pareyi seviyorum ve birde kadayif karismis icine bayildim ya ama bisey sorucam benim yengosumdan yani gullerdiyarindan ögrendigim bi sekerpare tarifim var irmiksiz ona bayiliyorum acaba onla yapsam olurmu???
mutlaka denicem harikasin libosum ellerine emegine saglika.s.
valla çok harika görünüyo...ellerine sağlık...olsada yesek...
Amin gülüm amin :Saruboceq:
:))) Cansın buyur gel hepsini ikram edeyim
Tabi ki olur canım bu arada o senin yengen miydi-tatlicadiarzu- ben biliyordum da unuttum mu yoksa yeni mi öğreniyorum kafam karıştı:roflol:
ne güzel..
Bir tarifim daha var..Meşhur tatlıcı Mustafa amcamız var ondan almıştım irmiksiz oluyor çok hoş onu da yazarım inşallah
Afiyet olsun canım..
Abbo aşiret halinde ele geçirmişsiniz kk yıcokacimcoookolur diyosan mutlaka denicem canim en kisa zamanda insallahcokacimcoookopuyorumnanaktan
evvet gullerdiyari öz ve öz yengosum benim gercek hayattakiopuyorumnanaktan
asksinsencansinsen de kiz kardesim gecende onun gelinligine kinaligina ve nikahligina yazmissin okudumopuyorumnanaktan
mustafa amcamizinkinide 4gözle beklicem tatlisim benimmmmmmmopuyorumnanaktan
aamnın ben nerden girdim girdimde neden baktım o resme
off canem ya süper bişey bu ellerin dert görmesin emi
galiba ben aşeriyorum delikafadulden
Abbo aşiret halinde ele geçirmişsiniz kk yı
kuzum:roflol: zuzaylılar sizi:roflol:
öğrendiğim iyi oldu cidden maşallah ne güzel
şey Fatosevecenhurmafidesi acuk 2aycuk kaaddacuk bekleyemez misinturkbayragi
gelip yaparım
ımmm ne desem ki
beklemekten başka çaremiz yok anlaşılan
bekliyorum ben doğurana kadar da tarif falan eklemeni yasaklıyorum delikafadulden
kızlar beni topa tutcak lülülülülülü lülülülülülü
offf iştahımm kabardıı cokacimcoook
tatlı krizim tuttu yaaa
harikasın libyanacımm döktirmüşsün yine valla ellerine sağlık tatlımmma.s.
çok teşekkür ediyorum esteda ,canım keşke ikram edebilseydimsenağlamaharika gözüküyo canım ellerine sağlık...
ayy canım çekti yaaa gece gece olmazki ama
süper görünüyor yaa libyana sana komşu olabilirmiyim komuşuda pişen bize de düşer herhalde cokacimcoook