Tatlı Tarifi Kadayıflı Sürpriz Şekerpare (Resimli)

libim ellerine saglik bende yapmak istiyorum ilk isim kadayif almak olcek ellerine saglik gulum ayrica nasil yetisiyorsun bunca seylere masallah hemde bunlari yaparak ben ne kadar uyusum sana bakarak allahim bende bir sorun olmali.

emegıne saglıkk cok harıka gorunuyoo. 100 derecelık fırına verıyorum serbetıyle bırlıkte demıssın onu anlamdımm .. kac dakıka duruyo . serbetı hıc ocakta kaynamadımı fırındamı olgunlastıCADIARZU

libim ellerine saglik bende yapmak istiyorum ilk isim kadayif almak olcek ellerine saglik gulum ayrica nasil yetisiyorsun bunca seylere masallah hemde bunlari yaparak ben ne kadar uyusum sana bakarak allahim bende bir sorun olmali.
Şeniz
Estagfıgrullah gülüm sorun sende değim bendedir ,aklıma gelen birşeyi hemen yapmaz isem çatlarımopuyorumnanaktan öyle deli bir bünyeyim işte..Sen normalsin müsterih ol canısı:roflol:

Çok teşekkür ederim.Şeniz
Şerbeti kaynatıyoruz tabi ki daha sonra tatlılara döküp 100 derecelik fırında biraz bekletiyoruz ki iyice emsin..
umarım dener ve sonuçtan memnun kalırsınız sevgilerkaydirigubbakcemile5

cevapladıgın ıcın tskr ederım.. mevlam yaptıklarımızı agzı dualılarla yemegı nasıp etsın ınsallaha.s.

off off o ne ya..
ellerıne saglık tatlım ben bır ıkı tane alıp sıvısıyım :icecream:

senin o güzel ellerin dert görmesin insallah masallah sana ya
girdim baktim offffff oda ne serbetli tatli olarak sade ve sadece seker pareyi seviyorum ve birde kadayif karismis icine bayildim ya ama bisey sorucam benim yengosumdan yani gullerdiyarindan ögrendigim bi sekerpare tarifim var irmiksiz ona bayiliyorum acaba onla yapsam olurmu???
mutlaka denicem harikasin libosum ellerine emegine saglika.s.

cevapladıgın ıcın tskr ederım.. mevlam yaptıklarımızı agzı dualılarla yemegı nasıp etsın ınsallaha.s.
Amin gülüm amin :Saruboceq:
off off o ne ya..
ellerıne saglık tatlım ben bır ıkı tane alıp sıvısıyım :icecream:
:))) Cansın buyur gel hepsini ikram edeyim
Tabi ki olur canım bu arada o senin yengen miydi-tatlicadiarzu- ben biliyordum da unuttum mu yoksa yeni mi öğreniyorum kafam karıştı:roflol:
ne güzel..
Bir tarifim daha var..Meşhur tatlıcı Mustafa amcamız var ondan almıştım irmiksiz oluyor çok hoş onu da yazarım inşallah

valla çok harika görünüyo...ellerine sağlık...olsada yesek...

Afiyet olsun canım..

cokacimcoookolur diyosan mutlaka denicem canim en kisa zamanda insallahcokacimcoookopuyorumnanaktan
evvet gullerdiyari öz ve öz yengosum benim gercek hayattakiopuyorumnanaktan
asksinsencansinsen de kiz kardesim gecende onun gelinligine kinaligina ve nikahligina yazmissin okudumopuyorumnanaktan
mustafa amcamizinkinide 4gözle beklicem tatlisim benimmmmmmmopuyorumnanaktan

aamnın ben nerden girdim girdimde neden baktım o resme
off canem ya süper bişey bu ellerin dert görmesin emi
galiba ben aşeriyorum delikafadulden

Abbo aşiret halinde ele geçirmişsiniz kk yı
kuzum:roflol: zuzaylılar sizi:roflol:
öğrendiğim iyi oldu cidden maşallah ne güzel

aamnın ben nerden girdim girdimde neden baktım o resme
off canem ya süper bişey bu ellerin dert görmesin emi
galiba ben aşeriyorum delikafadulden

şey Fatosevecenhurmafidesi acuk 2aycuk kaaddacuk bekleyemez misinturkbayragi
gelip yaparım

ımmm ne desem ki
beklemekten başka çaremiz yok anlaşılan
bekliyorum ben doğurana kadar da tarif falan eklemeni yasaklıyorum delikafadulden
kızlar beni topa tutcak lülülülülülü lülülülülülü

offf iştahımm kabardıı cokacimcoook
tatlı krizim tuttu yaaa
harikasın libyanacımm döktirmüşsün yine valla ellerine sağlık tatlımmma.s.

bu demek oluyor ki ben tam 2 buçuk trimester yani yaklaşık 8 ay nadasa çekilmeliyim yandık çıralar gibi kaydirigubbakcemile3
offf iştahımm kabardıı cokacimcoook
tatlı krizim tuttu yaaa
harikasın libyanacımm döktirmüşsün yine valla ellerine sağlık tatlımmma.s.

Çok teşekkür ederim balım ,yapımı da basit tatlı krizlerine birebirkaydirigubbakcemile3
sevgiler

Oyy Oyy Libya döktürüyosun yine tatlım a.s.
Ellerine sağlık dondurmayla çok güzel gider :icecream:cokacimcoook

Afiyet olsun çok sağol Seyhn :)
gerçekten dondurma ile nefis olur,uf:)

harika gözüküyo canım ellerine sağlık...
ayy canım çekti yaaa gece gece olmazki ama

süper görünüyor yaa libyana sana komşu olabilirmiyim komuşuda pişen bize de düşer herhalde cokacimcoook

harika gözüküyo canım ellerine sağlık...
ayy canım çekti yaaa gece gece olmazki ama
çok teşekkür ediyorum esteda ,canım keşke ikram edebilseydimsenağlama
süper görünüyor yaa libyana sana komşu olabilirmiyim komuşuda pişen bize de düşer herhalde cokacimcoook

Çok isterim,komşuluk benim için çok özel ve değerlidir
vallahi süper olur
gelmeyenkaydirigubbakcemile3

liboşum saat kaç iletime bir bakkaydirigubbakcemile
bu saatde senin şu tarifiyapıyorum cokacimcoook
kızlar hamile falan değilim ama bu tarifi ilk gördüğümde de vakit bu vakitlerdeydi kesin yapmalıyım sabah olsun hemen denicem dedim delikafaduldenaradan kaç gün geçti kısmet bugüneymiş ama bu saatemi kalınır kaldım işte:kedi:..kaçgündür kadayıf bekliyorum bugün getirmiş eşim ama ben yeni gördüm ve hemen daldım mutfağımadelikafadulden
şekerparelerimi yaptım şimdi fırında pişiyorlar
şerbetimide kaynattım:lepi:
dayanamdım sayfa nasıl olsa açık an an..durumu rapor edeyim dedim son aşamaları beklicem dahazemuszemus
ve inşallah kazasız belasız tamamlayıp şuracığa fotosunuda sıcağı sıcağına koyacağımzemuszemus
umarım yapıpta koyamadığım tariflerininde birgün fotolarını koyabilirim:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…