afiyet olsun eksik olmayın arkadaşlarŞenizElİne saĞlık canım cok gÜzel gÖrÜnÜyor
afiyet olsun yüreğine ve nezaketine sağlık içimdeki senciğimkaydirigubbakcemile3offff Libyana yaaa yine mahvettin beni...
zaten tatli manyagiyim dayanamiyorum böyle süper tatlilarini görünce...
ellerine ve emegine saglik canim...
muhteşem görünüyo eminim tadıda öyledir. kaydettim.
ellerine sağlık
canım harika görünüyor ellerine sağlık sen kk mutfağında resmen marka olmuşsun bence..a.s.
ay ay gene döktürmüş benim marifetli arkadaşımmm:asigim:
çook güzel grünüo ellerine kollarına sağlık
fakat benim canım çekti ben karışmam uçaklamı gönderiyosun başka bişeylemi isterim ona göre :jeyyar:
Ayyy süper görünüyor ellerine sağlıkcokacimcoook
Öyle mi canım,senin de ellerine sağlık,ne güzel bu vesile ile hatırlamış oldunzemuszemus evet üzerine kadayıf parçası da güzel oluyor gerçekten..libosum canim ellerine saglik simdi nasil canim istedi bende bayiliyorum bu tatliya
cok olmustuy bunu yapali belki 2 snee falan cok guzel oluyo, sen uzerine findikmi ne koymusun bende yumurta beyazina batirip,sonra yine ufalanmis kadayif pparcasina batirdim
firinda o kadayif parcalari kizariyoya cok hos duruyodu, tabi ordatan yaripta ,tam kadayif cikinca daha lezzetli olyyo
hem kadayif hem hamur tatli ,bencede mukemmel bi tatli iyiki ekledin ,b bunu unutmustum bile yeniden aklima geldi
opuyorumnanaktan Çok teşekkür ederim cancağzım,Allah razı olsun maşallah diyelim hepimize,nazar olmaz canım..opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5anam anam anam libosum bu ne masallahcokacimcoook kiz kasi biyerlerini nazar deyecek allah korusun
yaa sen hic bos durmazmisin hic uyumazmisin ne ara yapiyosun bu kadar güzellikleri yauvyerimseniben
bak bi fikrim var sen bi pasatane ac bende ciragin olayim senin kadar maharet yok ama ögrenirim hemencik zengin oluruz vallahihoyyyt
yapmissin gene yapacagini canim harikasin ellerine emegine saglikopuyorumnanaktana.s.
sositososito Sağol Pınarcıkım,bugün de senin telaşen var bakalım kolay gelsin mamaları bizim yerimize de götürün e mikaydirigubbakcemile3canım ellerıne saglık yapmıssın yıne yapacagını ne diyim ben sana..çok güzel görünüyor gerçekten sürpriz.süprizzzzz
:roflol: Geldi yine benim fındikum:roflol:Bütün replerimi bitirdin sana yeniden rep vermem için 20 kişiye vermem lazım. Ya habire bi tarafımı şişircek tarifler vermek zorundamısın?? göğüs büyütmek isteyenlerin dopiğine bi not düşürevereceğin hayratıma.. Kıslar boşuna silikon milikon uğraşmayın liby'nin tariflerine bakın yalanın garantili ilk tarifte 1 beden büyüyoooo..Denedim garantili. Sizde deneyin bana dua edeceksiniz. Devir iktisat devri paralarınız cebinizde kalsın. Malum kriz ülkemize teğet geçtüüüüüü :)))))