- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Az kaldi bisey olmaz inşallah kategori ters kose yapmazYaa yerim bende cok sey ogrenıyorum hepinizden hepimiz iyiki varızz aylık yarısma baslasında sahalara dön hemen sende
Bu yarışmada birinci oldun mi hic ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kaldi bisey olmaz inşallah kategori ters kose yapmazYaa yerim bende cok sey ogrenıyorum hepinizden hepimiz iyiki varızz aylık yarısma baslasında sahalara dön hemen sende
Aaa cerkes mii bizimde baba tarafımdan bıyerlersen cerkeslıkte geliyor bıcok akrabaların manyas gonen darıca tatafında oturuyor pandemi biterse belkide denk geliriz bileGiderdik canım pandemiden önce .
Annemler Çerkes sonra Gönen e yerleşmişler
Bunda hıc olmadım kuzucum ama bi onceki pınar vardıya beyaz onda sofrada olmustumAz kaldi bisey olmaz inşallah kategori ters kose yapmaz
Bu yarışmada birinci oldun mi hic ?
Sağol canımYaa hayırlı olsun abla agız tadıyla oturun inşallah mutlu gunlerde ben kredili seylerde hep sonunu hayal edıyorum bıtınce soyle olcak boyle olcak dıye yoksa ode ode gecmıyor aylar
Ayy ne de güzel olurduAaa cerkes mii bizimde baba tarafımdan bıyerlersen cerkeslıkte geliyor bıcok akrabaların manyas gonen darıca tatafında oturuyor pandemi biterse belkide denk geliriz bile
Olsun bitcek oda bittiği zaman cok rahat olcaksınız inşallah ödeme günü hrici hiç taksitleri düşünme ablaSağol canım
Aylar olsa keşke yıllar
İnşallah birgün kukrişimAyy ne de güzel olurdu
Bizde de var Çerkezlik ,anne tarafında,Bandırma tarafında bizimkiler :)Aaa cerkes mii bizimde baba tarafımdan bıyerlersen cerkeslıkte geliyor bıcok akrabaların manyas gonen darıca tatafında oturuyor pandemi biterse belkide denk geliriz bile
İnşallah kazanirsin canm corba yarışmasının oylamasi baskadi mi ? Bana bildirim gelmedi de oy vermedimBunda hıc olmadım kuzucum ama bi onceki pınar vardıya beyaz onda sofrada olmustum
Bandırma gonen manyas hep cok yakın birbirine cennam belkide hepimiz akrabayız bileeeBizde de var Çerkezlik ,anne tarafında,Bandırma tarafında bizimkiler :)
Henuz baslamadı kuzum kazen iftardan sonra bildirim yollayacakmıs galiba tamda bilmiyorum daİnşallah kazanirsin canm corba yarışmasının oylamasi baskadi mi ? Bana bildirim gelmedi de oy vermedim
Cennaaam teşekkür ederim yeşil seversin dikkatini ceksin istedimTatlım ellerine sağlık,üstüne de en sevdiğimi koymuşsun Yarismada bol şanslar
Simdi girdim başlamış bildirim gelmemis sadece. Verdim oyumu hayirli olsunHenuz baslamadı kuzum kazen iftardan sonra bildirim yollayacakmıs galiba tamda bilmiyorum da
Sagol kuzucummSimdi girdim başlamış bildirim gelmemis sadece. Verdim oyumu hayirli olsun
Sevmez miyim ,Antep zayıf noktamCennaaam teşekkür ederim yeşil seversin dikkatini ceksin istedim
İnşallah balım hepimiz derin bir nefes alalım en önemlisi doya doya maskesiz mesafesiz sevdiklerimiz ilePandemi bian once gecsınde rahatla herseyı inceleye inceleye gez perişim
Oyy balsınn cennaamSevmez miyim ,Antep zayıf noktam
Amiiiin amiiin perimmİnşallah balım hepimiz derin bir nefes alalım en önemlisi doya doya maskesiz mesafesiz sevdiklerimiz ile
CanımmmOyy balsınn cennaam