- 29 Nisan 2015
- 31.413
- 105.638
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol pearlcimm o güzel görüşün hepimize basarılar yineeKuzu naptın sen yaaahem tatlı, hem sunum, hem sunum malzemeleri yıkılıyor
başarılar dilerim canım, pek ihtiyacın yok gibi ama olsun
![]()
Sagol mavişimm cok teşekkürlerEllerine sağlık canım. Şahane görünüyor
Yarışmada başarılar dilerim
Sunumun da çok şık olmuş![]()
Oda dogru abla hersey artık 2 katı fıyat oldu bıde kalabalık hanesiniz siz allah yardımcımız olsun hepimizinİşte maddiyat biraz zor canım![]()
Fülüzümmm teşekkürler öpüyorum seniiiEllerine sağlık canım çok güzel olmuş başarılar diliyorum![]()
Pandemi bian once gecsınde rahatla herseyı inceleye inceleye gez perişimBir çarşıya cikabilsem nevar neyok toplucam zaten![]()
Rica ederim canım,iyi yapmışsın gözümüz gönlümüz açıldı ellerine sağlıkKukrişimmm teşekkür ederim kuzucummvalla nevoş tamam der demez kadayıfları kavurmaya basladım
![]()
Bakır çakır severim bilirisin dedicimParikoo yine bakır çakırlarla gelmişsinçok güzel görünüyor tabi diyecek söz yok, ellerine sağlık
![]()
Sen nerde idin orisKonyada uzak ki ya yollasam perişim![]()
Oyy cansın seeenRica ederim canım,iyi yapmışsın gözümüz gönlümüz açıldı ellerine sağlık![]()
Balıkesir kukrişim sen istanbuldun dimiSen nerde idin oris![]()
IdolümsünHep bı tık ileri amanitacım![]()
Aaaa annemin memleketiBalıkesir kukrişim sen istanbuldun dimi![]()
Yaa yerim bende cok sey ogrenıyorum hepinizden hepimiz iyiki varızz aylık yarısma baslasında sahalara dön hemen sendeIdolümsünellerine sağlık canm benim
![]()
Aaaa yarı hemşo cıktık o zamaaanAaaa annemin memleketi.
Evet canım ben İstanbul![]()
Sağol canımOda dogru abla hersey artık 2 katı fıyat oldu bıde kalabalık hanesiniz siz allah yardımcımız olsun hepimizin![]()
Asıl maraton ve masaraflar o zaman artar abla bıde kazandıkları bölüme gorede degısır tabıkıde ama kalacak yer harçlık vs vs cok masdiyat gerektırıyor artık cidden cocuk okutmak zor allah kolaylıgını versin ablaSağol canım2 yıl sonra benimkiler üniversiteli
![]()
Öyle canım birde yeni ev aldık kredi galsn zor olacakAsıl maraton ve masaraflar o zaman artar abla bıde kazandıkları bölüme gorede degısır tabıkıde ama kalacak yer harçlık vs vs cok masdiyat gerektırıyor artık cidden cocuk okutmak zor allah kolaylıgını versin abla![]()
Giderdik canım pandemiden önceAaaa yarı hemşo cıktık o zamaaangelirmisiniz buraya kukrim neresinden annen
Yaa hayırlı olsun abla agız tadıyla oturun inşallah mutlu gunlerdeÖyle canım birde yeni ev aldık kredi galsn zor olacak![]()