Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gördüm onu canımOylamada sarmasız kullanalım
Bende gördüm onu canımOylamada sarmasız kullanalım
Dur daha tarifler gelmedi hepsine bak sonra aklın kalmasın belki 3 oy yaparız:)Olsun ben gördüm oyumun biri Oriana ya Dahada takip etmem diğer oyumda belli zaten
Dur daha tarifler gelmedi hepsine bak sonra aklın kalmasın belki 3 oy yaparız:)
Bende seni seviyorumSeni zaten seviyom da 3 oy yapınca daha çok seviyom abla
Ama bende söz ağızdan 1 kez çıkar sarma yapana verecem dedim di
Ooo miokcumm cansınn sımdıden teşekkürlerimi iletiyorumm bebiişimmOlsun ben gördüm oyumun biri Oriana ya Dahada takip etmem diğer oyumda belli zaten
YoooBende gördüm onu canımOylamada sarmasız kullanalım
Sagol çiçeğimm bişeyler yapıyorum işteeSunumun efsane olmuş
Sunumlarda başka bir şey kullanmayı uygun bulmuyorum özellikle sarma benim için çok mühim:)
Ama bu kural yazmıyorduki dekor olarak kullandım Neyse fluu benımkilerSunumlarda başka bir şey kullanmayı uygun bulmuyorum özellikle sarma benim için çok mühim:)
Eskiler bilirler:)
Aynen fluuAma bu kural yazmıyorduki dekor olarak kullandım Neyse fluu benımkiler
Ay çok şükürAynen fluu
Etik bulmuyorum canım ondanBak mesela sarma var diye oy veren olabilir.Tabi flu olmasaydıAy çok şükür
Ama konsept bayram tatlıları ya bizde bayramda sarmayla ikram ederiz tatlılarımızıEtik bulmuyorum canım ondanBak mesela sarma var diye oy veren olabilir.Tabi flu olmasaydı
Yemek olsa yanına pilav,salata olabilir.Ama tatlıya sarma biraz ek oy gibi oluyor
Sunumlarda başka bir şey kullanmayı uygun bulmuyorum özellikle sarma benim için çok mühim:)
Eskiler bilirler:)
Canım zaten flu sorun yokBenim içinde mühim Normalde ona oy vermem abla ama ne zamandır sarma sayıklıyom ben Bu seferlik görme sende
Canım zaten flu sorun yok
Oylayanlar konuya bakmıyor
Tamam öyle yaparızO zaman bizde sölemiyelim çakmasınlar