Sagol pearlcimm o güzel görüşün hepimize basarılar yineeKuzu naptın sen yaaahem tatlı, hem sunum, hem sunum malzemeleri yıkılıyor başarılar dilerim canım, pek ihtiyacın yok gibi ama olsun
Sagol mavişimm cok teşekkürlerEllerine sağlık canım. Şahane görünüyor
Yarışmada başarılar dilerim
Sunumun da çok şık olmuş
Oda dogru abla hersey artık 2 katı fıyat oldu bıde kalabalık hanesiniz siz allah yardımcımız olsun hepimizinİşte maddiyat biraz zor canım
Fülüzümmm teşekkürler öpüyorum seniiiEllerine sağlık canım çok güzel olmuş başarılar diliyorum
Pandemi bian once gecsınde rahatla herseyı inceleye inceleye gez perişimBir çarşıya cikabilsem nevar neyok toplucam zaten
Rica ederim canım,iyi yapmışsın gözümüz gönlümüz açıldı ellerine sağlıkKukrişimmm teşekkür ederim kuzucummvalla nevoş tamam der demez kadayıfları kavurmaya basladım
Bakır çakır severim bilirisin dedicimParikoo yine bakır çakırlarla gelmişsinçok güzel görünüyor tabi diyecek söz yok, ellerine sağlık
Sen nerde idin orisKonyada uzak ki ya yollasam perişim
Oyy cansın seeenRica ederim canım,iyi yapmışsın gözümüz gönlümüz açıldı ellerine sağlık
Balıkesir kukrişim sen istanbuldun dimiSen nerde idin oris
IdolümsünHep bı tık ileri amanitacım
Aaaa annemin memleketiBalıkesir kukrişim sen istanbuldun dimi
Yaa yerim bende cok sey ogrenıyorum hepinizden hepimiz iyiki varızz aylık yarısma baslasında sahalara dön hemen sendeIdolümsünellerine sağlık canm benim
Aaaa yarı hemşo cıktık o zamaaanAaaa annemin memleketi.
Evet canım ben İstanbul
Sağol canımOda dogru abla hersey artık 2 katı fıyat oldu bıde kalabalık hanesiniz siz allah yardımcımız olsun hepimizin
Asıl maraton ve masaraflar o zaman artar abla bıde kazandıkları bölüme gorede degısır tabıkıde ama kalacak yer harçlık vs vs cok masdiyat gerektırıyor artık cidden cocuk okutmak zor allah kolaylıgını versin ablaSağol canım2 yıl sonra benimkiler üniversiteli
Öyle canım birde yeni ev aldık kredi galsn zor olacakAsıl maraton ve masaraflar o zaman artar abla bıde kazandıkları bölüme gorede degısır tabıkıde ama kalacak yer harçlık vs vs cok masdiyat gerektırıyor artık cidden cocuk okutmak zor allah kolaylıgını versin abla
Giderdik canım pandemiden önceAaaa yarı hemşo cıktık o zamaaangelirmisiniz buraya kukrim neresinden annen
Yaa hayırlı olsun abla agız tadıyla oturun inşallah mutlu gunlerdeÖyle canım birde yeni ev aldık kredi galsn zor olacak