Çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindimnevoş rakibelerini alt edecek bir kurabiye olmuş eline sağlık
Çok teşekkür ederim canım benimçok uğraştırmış gibi duruyor fakat iki saniyede hüpletilecek cinsten.Elinize sağlık ablacım başarılar dilerim
Canım hoşgeldin nerelerdesinNe cici kurabiyeler bunlar
Eline emeğine sağlık Nevoş
Başarılar dilerim canım
Teşekkür ederim canımAlkış alkış ıslıkk ıslıııkkkNe güzeller bunlar NEvoş sultan eline sağlık Benim tarifi geri çekebiliyoz muuu
Ay iyi ki resim çekmişim o zamanTeşekkür ederim canımYok canım o kadara abartılacak birşey yok Tarifine haksızlık yapma
Senin kurabiyeler hazır pastane kurabiyelerine benziyorBecerikli olduğunu bilmeseydim ve yaşım aşamalarını eklemeseydin inanmazdım
Evet yoksa resim araştırması yapacaktımAy iyi ki resim çekmişim o zamanSultanım sen idolsün bense garip bir mutfk işçisi Başarılar dilerim ablacımm O gözleri görünce hiç sevmediğim biri var ona benzettim böle sap sap bakan etrafına Ben bu tarifi yapayımda onu yiyormuşum gibi löp löp götüreyim mideye hepsini
Aynen abla o iş tamamdırEvet yoksa resim araştırması yapacaktımBen de mutfak ve evimin işçisiyim
Sağol canım
Çok iyi fikir sen yapAfiyetle ye
Hoşbuldum NevoşumCanım hoşgeldin nerelerdesin
Çok teşekkür ederim üstadım
Canım benim Rabbim yardımcın olsun.Hoşbuldum NevoşumBu ara depresifim canım, toparlanmaya çalışıyorum
Esteğfirullah Nevoşum üstad sensin
Amin canım, çok sağolCanım benim Rabbim yardımcın olsun.Sıkıntıların çabuk geçsin inşaallah
Paylaşmak istersen ben burdayım biliyorsun değil miAmin canım, çok sağol
Biliyorum tabi ki canım arkadaşımPaylaşmak istersen ben burdayım biliyorsun değil mi
Olur alayımneva beni evlatlık alsana :)
26 yaşımdayım öğretmenim uyar mı kriterlerim :) çok güzel yhemek yerim . senle bi ay yaşsam 200 kşlo olurum çünkü yeme konusunda kendimi frenleyemiyorumOlur alayım