Bisküvi - Kurabiye Tarifi Kadayıflı Çikolata Bombası- 2015 Sponsorluğunda

26 yaşımdayım öğretmenim uyar mı kriterlerim :) çok güzel yhemek yerim . senle bi ay yaşsam 200 kşlo olurum çünkü yeme konusunda kendimi frenleyemiyorum
Kriterler süper ben yemek yapmayı ve yaptıklarımı yiyenleri çok seviyorum 2 tane kızım var beni öldürüyorlar..Beğenmiyor değiller sadece az yiyorlar
Ablan olabilirim ben de 33 yaşındayım

Kriterler süper ben yemek yapmayı ve yaptıklarımı yiyenleri çok seviyorum 2 tane kızım var beni öldürüyorlar..Beğenmiyor değiller sadece az yiyorlar
Ablan olabilirim ben de 33 yaşındayım
:) yakın olsaydık nevroşum kapını çalardım :) boşver çok yemesinler ilerde sıkıntı yaşamasınlar :) ben çocukken bişey yemezdim nohut fasülyeye ünide geçtim sebze yemeğede bir kaç yıldır :) ama bi açıldı durmuyor

Çok güzel olurdu canım
Orası öyle canım çok yemeğe başlayınca fazla kilo alırlar kilo almalarını istemiyorum..
Sen de hakslısın özellikle öğrencilik dönemini ailenden uzak geçirdiysen yemekler ayrı bir cazip gelmiştir gözüneAnne yemeği bir başka

benim yemeklerimde güzeldir de tek başına yemek sıkıcı canım ya şimdi masa kurdum o kadar kendi kende ye kalk püff galiba ailemi özledim :)

benim yemeklerimde güzeldir de tek başına yemek sıkıcı canım ya şimdi masa kurdum o kadar kendi kende ye kalk püff galiba ailemi özledim :)

Ellerine sağlık canım
Buna katılıyorum yalnız başına birşey yapmakta zor yemekteTatilde gidersin ailenin yanına az kaldı inşaallah
Benimde çocuklarım ,eşim var yalnız değilim ama ailemden uzaktayım ben de, az çok anlıyorum seni

Abovvv tiplere bak yemeye kıyamam desem yalan olur cuk diye götürürüm

Ay nası guzel bunlar boyle:) ellerıne saglık topık sahıbemız nevos hanım, basarılar
Iznınızle nevos dedım herkese karsı cok sıcakkanlı bı yapınız var hanım abla gıbı

Ay nası guzel bunlar boyle:) ellerıne saglık topık sahıbemız nevos hanım, basarılar
Iznınızle nevos dedım herkese karsı cok sıcakkanlı bı yapınız var hanım abla gıbı
Çok teşekkür ederim canım
Tabi canım nasıl istersen öyle hitap et benim de en çok Nevoş denmesini istiyorumTeşekkür ederim

nevoşşş kuzucan süpersin süperrrrrrr ellerine sağlık

not : Abi yaaaaa çok iyi ya bu kk da ne hatunlar varmış beaaaaaa

nevoşşş kuzucan süpersin süperrrrrrr ellerine sağlık

not : Abi yaaaaa çok iyi ya bu kk da ne hatunlar varmış beaaaaaa
Çok teşekkür ederim Meleğim
Öyle vallahi kurabiye yarışmasında gördük bayağı becerikli hatun varmış
Kuşlar söyledi sende kurabiye yapacakmışsın

Sende mi bürütüs
Herkes katılmış kendime teessüf ediciim de tembelliğim buna müsaade etmiyor
Ellerine sağlık canım eminim sunumdan dolayı kuzularının çok tercih ettiği bir kurabiyedir..

Sende mi bürütüs
Herkes katılmış kendime teessüf ediciim de tembelliğim buna müsaade etmiyor
Ellerine sağlık canım eminim sunumdan dolayı kuzularının çok tercih ettiği bir kurabiyedir..
Canım ben başlarda katıldım bu kadar katılım olacağını tahmin etmiyordum
Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…