Kriterler süper ben yemek yapmayı ve yaptıklarımı yiyenleri çok seviyorum26 yaşımdayım öğretmenim uyar mı kriterlerim :) çok güzel yhemek yerim . senle bi ay yaşsam 200 kşlo olurum çünkü yeme konusunda kendimi frenleyemiyorum
:) yakın olsaydık nevroşum kapını çalardım :) boşver çok yemesinler ilerde sıkıntı yaşamasınlar :) ben çocukken bişey yemezdim nohut fasülyeye ünide geçtim sebze yemeğede bir kaç yıldır :) ama bi açıldı durmuyorKriterler süper ben yemek yapmayı ve yaptıklarımı yiyenleri çok seviyorum2 tane kızım var beni öldürüyorlar. .Beğenmiyor değiller sadece az yiyorlar
Ablan olabilirim ben de 33 yaşındayım
Çok güzel olurdu canım:) yakın olsaydık nevroşum kapını çalardım :) boşver çok yemesinler ilerde sıkıntı yaşamasınlar :) ben çocukken bişey yemezdim nohut fasülyeye ünide geçtim sebze yemeğede bir kaç yıldır :) ama bi açıldı durmuyor
Çok güzel olurdu canım
Orası öyle canım çok yemeğe başlayınca fazla kilo alırlar kilo almalarını istemiyorum..
Sen de hakslısın özellikle öğrencilik dönemini ailenden uzak geçirdiysen yemekler ayrı bir cazip gelmiştir gözüneAnne yemeği bir başka
benim yemeklerimde güzeldir de tek başına yemek sıkıcı canım ya şimdi masa kurdum o kadar kendi kende ye kalk püffgaliba ailemi özledim :)
Afiyet olsunAbovvv tiplere bakyemeye kıyamam desem yalan olur cuk diye götürürüm
Çok teşekkür ederim canımAy nası guzel bunlar boyle:) ellerıne saglık topık sahıbemız nevos hanım, basarılar
Iznınızle nevos dedım herkese karsı cok sıcakkanlı bı yapınız var hanım abla gıbı
Teşekkür ederimEnerji bombası
Başarılar
Çok teşekkür ederim Meleğimnevoşşş kuzucan süpersin süperrrrrrr ellerine sağlık
not : Abi yaaaaa çok iyi ya bu kk da ne hatunlar varmış beaaaaaa
Teşekkür ederim canımÇok emek vermissin Nevreste . Eline saglik
Canım ben başlarda katıldım bu kadar katılım olacağını tahmin etmiyordumSende mi bürütüs
Herkes katılmış kendime teessüf ediciim de tembelliğim buna müsaade etmiyor
Ellerine sağlık canım eminim sunumdan dolayı kuzularının çok tercih ettiği bir kurabiyedir..
Çok teşekkür ederimçok tatlı olmuuuuşellerinize sağlık yarışmada başarılar