Bisküvi - Kurabiye Tarifi Kadayıflı Çikolata Bombası- 2015 Sponsorluğunda

26 yaşımdayım öğretmenim uyar mı kriterlerim :) çok güzel yhemek yerim . senle bi ay yaşsam 200 kşlo olurum çünkü yeme konusunda kendimi frenleyemiyorum
Kriterler süper ben yemek yapmayı ve yaptıklarımı yiyenleri çok seviyorum :KK19:2 tane kızım var beni öldürüyorlar.:KK47:.Beğenmiyor değiller sadece az yiyorlar:mad:
Ablan olabilirim ben de 33 yaşındayım:KK19:

Kriterler süper ben yemek yapmayı ve yaptıklarımı yiyenleri çok seviyorum :KK19:2 tane kızım var beni öldürüyorlar.:KK47:.Beğenmiyor değiller sadece az yiyorlar:mad:
Ablan olabilirim ben de 33 yaşındayım:KK19:
:) yakın olsaydık nevroşum kapını çalardım :) boşver çok yemesinler ilerde sıkıntı yaşamasınlar :) ben çocukken bişey yemezdim nohut fasülyeye ünide geçtim sebze yemeğede bir kaç yıldır :) ama bi açıldı durmuyor

:) yakın olsaydık nevroşum kapını çalardım :) boşver çok yemesinler ilerde sıkıntı yaşamasınlar :) ben çocukken bişey yemezdim nohut fasülyeye ünide geçtim sebze yemeğede bir kaç yıldır :) ama bi açıldı durmuyor
Çok güzel olurdu canım:KK19:
Orası öyle canım çok yemeğe başlayınca fazla kilo alırlar kilo almalarını istemiyorum..:KK47:
Sen de hakslısın özellikle öğrencilik dönemini ailenden uzak geçirdiysen yemekler ayrı bir cazip gelmiştir gözüne:KK51:Anne yemeği bir başka:kk77:

Çok güzel olurdu canım:KK19:
Orası öyle canım çok yemeğe başlayınca fazla kilo alırlar kilo almalarını istemiyorum..:KK47:
Sen de hakslısın özellikle öğrencilik dönemini ailenden uzak geçirdiysen yemekler ayrı bir cazip gelmiştir gözüne:KK51:Anne yemeği bir başka:kk77:

benim yemeklerimde güzeldir de tek başına yemek sıkıcı canım ya şimdi masa kurdum o kadar kendi kende ye kalk püff :KK43: galiba ailemi özledim :)

benim yemeklerimde güzeldir de tek başına yemek sıkıcı canım ya şimdi masa kurdum o kadar kendi kende ye kalk püff :KK43: galiba ailemi özledim :)

Ellerine sağlık canım:kk77::KK19:
Buna katılıyorum yalnız başına birşey yapmakta zor yemekte:KK43:Tatilde gidersin ailenin yanına az kaldı inşaallah:KK19:
Benimde çocuklarım ,eşim var yalnız değilim :KK51:ama ailemden uzaktayım ben de, az çok anlıyorum seni:KK14:

Abovvv tiplere bak :KK45: yemeye kıyamam desem yalan olur cuk diye götürürüm :KK45:

Ay nası guzel bunlar boyle:) ellerıne saglık topık sahıbemız nevos hanım, basarılar:KK68:
Iznınızle nevos dedım herkese karsı cok sıcakkanlı bı yapınız var hanım abla gıbı:KK37:

Ay nası guzel bunlar boyle:) ellerıne saglık topık sahıbemız nevos hanım, basarılar:KK68:
Iznınızle nevos dedım herkese karsı cok sıcakkanlı bı yapınız var hanım abla gıbı:KK37:
Çok teşekkür ederim canım:KK36:
Tabi canım nasıl istersen öyle hitap et benim de en çok Nevoş denmesini istiyorum:KK45:Teşekkür ederim:KK23:

nevoşşş kuzucan süpersin süperrrrrrr ellerine sağlık :KK60:

not : Abi yaaaaa çok iyi ya bu kk da ne hatunlar varmış beaaaaaa :nazar::nazar::nazar:

nevoşşş kuzucan süpersin süperrrrrrr ellerine sağlık :KK60:

not : Abi yaaaaa çok iyi ya bu kk da ne hatunlar varmış beaaaaaa :nazar::nazar::nazar:
Çok teşekkür ederim Meleğim:KK60:
Öyle vallahi kurabiye yarışmasında gördük bayağı becerikli hatun varmış:nazar:
Kuşlar söyledi sende kurabiye yapacakmışsın:KK45:

Sende mi bürütüs:KK70::KK70::KK70:
Herkes katılmış kendime teessüf ediciim de tembelliğim buna müsaade etmiyor:KK70:
Ellerine sağlık canım eminim sunumdan dolayı kuzularının çok tercih ettiği bir kurabiyedir..

Sende mi bürütüs:KK70::KK70::KK70:
Herkes katılmış kendime teessüf ediciim de tembelliğim buna müsaade etmiyor:KK70:
Ellerine sağlık canım eminim sunumdan dolayı kuzularının çok tercih ettiği bir kurabiyedir..
Canım ben başlarda katıldım bu kadar katılım olacağını tahmin etmiyordum:nazar::KK73:
Teşekkür ederim canım:KK60:

X