- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.574
- 208
Çok teşekkür ederim deymepçimEllerine sağlık canım.Bu tarifi çok yapmak istedim ,hiç nasip olmadı,senin tarifinle yaparım belkiÇok güzel olmuş sunumun,başarılar dilerim.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim deymepçimEllerine sağlık canım.Bu tarifi çok yapmak istedim ,hiç nasip olmadı,senin tarifinle yaparım belkiÇok güzel olmuş sunumun,başarılar dilerim.
![]()
Ablaaa canım ablam senin desteğin çok fazlaydı iyi ki varsın, çoook teşekkür ederim beğenmene çok sevindimbu arada mum olmalı hatta yanmalı diye dalga geçtik geçtik sonunda bende yaptım
![]()
Ne mutlu bana canısı sağolçok beğendim tatlıyı ellerine sağlık.
Mum sükse yapacak bak gör nefiz olmuş![]()
Benden görecek![]()
Lilim her şey çok güzel hazırlanıp sunulmuş ellerine sağlık. Uğruna diyetini bozabileceğim ikinci tarif oldu bu. Pro üyelik kapıda gibi geldi bana. Şansın bol olsun canım. (Sunumdaki incileri yiyince meşhur atasozumuz vuku bulacak. Bu da ayrı bir sürpriz olacak.)
Teşekkürler ablişkooooommmm yokluğunu çok hissettim inan ki bidaha hemen gel tamammıııLilim her şey çok güzel hazırlanıp sunulmuş ellerine sağlık. Uğruna diyetini bozabileceğim ikinci tarif oldu bu. Pro üyelik kapıda gibi geldi bana. Şansın bol olsun canım. (Sunumdaki incileri yiyince meşhur atasozumuz vuku bulacak. Bu da ayrı bir sürpriz olacak.)
Canımsınızİnşallah benim favorim oldu,bir tane daha var oda güzel oldu.
Teşekkürler ablişkooooommmm yokluğunu çok hissettim inan ki bidaha hemen gel tamammıııhahaha inciler yenilebilir olduğu için aradıkları şeyi bulamayacaklar yiyenler
Yok abla baklava var o varken bize birincilik yok maksat eğlenmek bizdekikazenin sözü var görüntüleme 200 k olursa sürprizi varmış ama proluk mu bilmiyoruz
![]()
Canımsınızçok mutlu oluyorum sizlerden böyle sözler duyunca.
Bu sefer harbi kaçtım görüşürüz![]()
Benim üç oldu keşke üç oy diye katılsaymışım ankete.... İnşallah güzel güzel oylar alırlar.İnşallah benim favorim oldu,bir tane daha var oda güzel oldu
Dualarım seninle ve kadayıf kuzularinla canım..Teşekkürler ablişkooooommmm yokluğunu çok hissettim inan ki bidaha hemen gel tamammıııhahaha inciler yenilebilir olduğu için aradıkları şeyi bulamayacaklar yiyenler
Yok abla baklava var o varken bize birincilik yok maksat eğlenmek bizdekikazenin sözü var görüntüleme 200 k olursa sürprizi varmış ama proluk mu bilmiyoruz
![]()
Benim üç oldu keşke üç oy diye katılsaymışım ankete.... İnşallah güzel güzel oylar alırlar.
Dualarım seninle ve kadayıf kuzularinla canım..
Oylamaya açılınca görcez bakalım ablacımGörüntülenme sayısıda olabilir herhalde kuvvetli bir adaysın bana göre
Hak ediyorsun canısı
Görüşürüz bende mutfağa kaçtım yemek hazırlanıyor şimdi.
Sağol cankuşummmBenim üç oldu keşke üç oy diye katılsaymışım ankete.... İnşallah güzel güzel oylar alırlar.
Dualarım seninle ve kadayıf kuzularinla canım..
Teşekkürler ablacımmmm ,canım benim sana da başarılarHarika görünüyor canımSunum süper:)
Ellerine sağlık, başarılar dilerim canım❤
Oylamaya açılınca görcez bakalım ablacımgönül ister ki ilkte birinci olayım ama o zor gibi bari sonuncu olmayım
❤❤❤
Sağol cankuşummmbu arada sanki oylar değiştirilebiliyor gibi bi bilgim var ama yanılıyoda olabilirim
![]()
Tamam tamam demem enerjimle kötüyü çağırmamalıyımDeme öyle sakın sonuncu olmayım filan kızarım valla.
Bir ara vardı herhalde değiştirme yapılıyordu.
Siyasette oluyordu mesela.