- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.574
- 208
Ne yalan söyleyim pc karıştırmaktan bende nefret ediyorumSevmiyorum cidden ilgimi çekmiyor hiç,telefonu karıştırıyorum zaten sorun yok onda pc ile sıkıntı bende.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yalan söyleyim pc karıştırmaktan bende nefret ediyorumSevmiyorum cidden ilgimi çekmiyor hiç,telefonu karıştırıyorum zaten sorun yok onda pc ile sıkıntı bende.
![]()
Kuzuu hoşgeldin,seni görmek ne güzel,çok teşekkür ederim tatlım benim,sanki gurbette arkadaşlarımla karşılaşmış gibi oluyorum sizleri görünceEllerine sağlık çok güzel görünüyor başarılar diliyorum lilim![]()
Sağol kuzum benimHarika görünüyor, ellerine sağlık canım yarışmada başarılar dilerim![]()
Sağol kuzum benim![]()
Kadayıf yimeeee geldim
Yok canım bunları gosterecez ama elletmeyecez...çek bakim elini...Hah...yimek yok...uzaktan bakıyoruz mmmmm diyoruz...ben şaka yaptım diyetimi bozarim diye...hani Lili birazcık sevinsin diye...Eee yenoşum nasılsın canım...avokadolu salata limonlu mu yoğurtlu mu daha güzel oluyor ne dersin tatlım...Kadayıf yimeeee geldim![]()
avokadolu salata hiç yemedim inanırmısın.Yok canım bunları gosterecez ama elletmeyecez...çek bakim elini...Hah...yimek yok...uzaktan bakıyoruz mmmmm diyoruz...ben şaka yaptım diyetimi bozarim diye...hani Lili birazcık sevinsin diye...Eee yenoşum nasılsın canım...avokadolu salata limonlu mu yoğurtlu mu daha güzel oluyor ne dersin tatlım...![]()
Çok teşekkürler ablacımAy tatlıyı görünce canım çekti
Ya çok nefis görünüyor yarışmada
Başarılar dilerim![]()
avokadolu salata hiç yemedim inanırmısın.
avokadoyu sevmedim pek :)
Favorım lahana ve çoban salata
Yalnız lili hakkaten pek başarılısın..gerek sunum gerek hazırlama bayıldım..
bizımlasın
![]()
Avokado tatlısı nasıl olur acepYok canım bunları gosterecez ama elletmeyecez...çek bakim elini...Hah...yimek yok...uzaktan bakıyoruz mmmmm diyoruz...ben şaka yaptım diyetimi bozarim diye...hani Lili birazcık sevinsin diye...Eee yenoşum nasılsın canım...avokadolu salata limonlu mu yoğurtlu mu daha güzel oluyor ne dersin tatlım...![]()
Teşekürler canımÇok teşekkürler ablacımseninle denk gelemedik muhabbet edemedik ama çok tatlı bi anneanne olduğunu biliyorum
![]()
Gelll ablişko gell sana en ballısındanKadayıf yimeeee geldim![]()
Yaaa çok sevindim canım çok teşekkürlerEn sevdigim tatlilardan birini yapmissin canimcok da guzel gorunuyor ellerine saglik.yarismada bol şans