Tatlı Tarifi Kadayıf Dolması - Torku Kristal Şeker Sponsorluğunda

Kadayıf yimeeee geldim 😋
Yok canım bunları gosterecez ama elletmeyecez...çek bakim elini...Hah...yimek yok...uzaktan bakıyoruz mmmmm diyoruz...ben şaka yaptım diyetimi bozarim diye...hani Lili birazcık sevinsin diye...Eee yenoşum nasılsın canım...avokadolu salata limonlu mu yoğurtlu mu daha güzel oluyor ne dersin tatlım...:işsiz:

Yok canım bunları gosterecez ama elletmeyecez...çek bakim elini...Hah...yimek yok...uzaktan bakıyoruz mmmmm diyoruz...ben şaka yaptım diyetimi bozarim diye...hani Lili birazcık sevinsin diye...Eee yenoşum nasılsın canım...avokadolu salata limonlu mu yoğurtlu mu daha güzel oluyor ne dersin tatlım...:işsiz:
avokadolu salata hiç yemedim inanırmısın.
avokadoyu sevmedim pek :)

Favorım lahana ve çoban salata:kk77:

Yalnız lili hakkaten pek başarılısın.. :nazar:gerek sunum gerek hazırlama bayıldım..:KK9: bizımlasın:KK45:

avokadolu salata hiç yemedim inanırmısın.
avokadoyu sevmedim pek :)

Favorım lahana ve çoban salata:kk77:

Yalnız lili hakkaten pek başarılısın.. :nazar:gerek sunum gerek hazırlama bayıldım..:KK9: bizımlasın:KK45:
:21::21::21:Ah bu becerikli hallerim :cool:
Abla ablaaa hoşgeldin canikooom ,çook teşekkür ederim güzel yorumun için 💛💛💛

Avokado tatlısı nasıl olur acep :deli::deli::deli: burda herşey tatlı bebişim sizler gibiiiii 💛💛💛 ayy burası benim evim çıkın çıkın gelin 🤗 Mefkurem Mefkurem 💛 sonundaoldu sonundaoldu 💛 zukkum zukkum 💛

En sevdigim tatlilardan birini yapmissin canim 🤗 cok da guzel gorunuyor ellerine saglik.yarismada bol şans

Back
X